Amy Adams ΣΚ<br><br>Arrival. Αρκετά καλό αλλά δεν έπαθα πλάκα κιόλας. Με χάλασαν κάπως 2 στιγμές, <span class="bbcode_spoiler">η πρώτη με τον μελλοντικό άντρα της, να του λέει "είχα ξεχάσει πόσο όμορφα είναι να με κρατάς". Εμ ναι, μόνο που μιλάμε για κάτι που δεν έχεις ζήσει ακόμη, οπότε πως ξέρεις την αίσθηση; Η δεύτερη και μακράν worst offender, η συνάντηση με τον Κινέζο στρατηγό.<br>-"Είστε ο λόγος για την ενοποίηση. Κυρίως γιατί επικοινωνήσατε μαζί μου στον προσωπικό μου αριθμό."<br>-"Τον προσωπικό σας αριθμό; <b>Μα δεν τον ξέρω</b>..."<br>Στρατηγός της δείχνει τον αριθμό στον κινητό του...<br>-"Τώρα τον ξέρεις."<br>Ναι μόνο που υποτίθεται πως πρόκειται για flashforwards πραγμάτων που θα συμβούν και απλά βλέπει χωρίς να μπορεί να αλληλεπιδράσει. Δεν είπε δεν τον θυμάται τον αριθμό, αλλά δεν τον ξέρει Για να τον καλέσει στο παρόν (που συμβαίνει η άφιξη των εξωγήινων), υποτίθεται ότι ήξερε in the first place τον αριθμό και το παραπάνω σημείο είναι τουλάχιστον σαθρό κι αστείο. Τουλάχιστον με το τι θα του έλεγε να τον μεταπείσει, το πρόσεξαν σεναριακά, είπε δε θυμόταν κι ο στρατηγός της το θύμισε.<br></span><br><br>Nocturnal Animals<br>Ok το trailer με προετοίμαζε για πιο θρίλερ-φάση Gone Girl. Κατά τ' άλλα, μου άρεσε πολύ αν και περισσότερο προς το δραματικό ήταν.