What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/check-out-the-new-poster-and-trailer-for-stephen-king-horror-cell<br></blockquote><br><br>Θα μπορούσε να είναι γαμάτη ταινία αλλά, δυστυχώς, ο Κιούζακ ήταν πολύ "λίγος" και η σκηνοθεσία για τον μ<b>πέο</b>γουλφ... Κρίμα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
<blockquote><br><blockquote><br>http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/check-out-the-new-poster-and-trailer-for-stephen-king-horror-cell<br></blockquote><br> <br>Θα μπορούσε να είναι γαμάτη ταινία αλλά, δυστυχώς, ο Κιούζακ ήταν πολύ "λίγος" και η σκηνοθεσία για τον μ<b>πέο</b>γουλφ... Κρίμα.<br></blockquote><br><br> <br>σε λιγο θα βρισκουμε ταινιες που ακομα δεν γυριστηκαν :crazylook3:<br>νταξ1111 ο κιουζακ δεν ειναι και καμια μεγαλη ηθοποιαρα, απλα ειναι συμπαθητικος. για τα υπολοιπα δεν ξερω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είδα χτες Zootopia  :worshippy:<br><br>Έπος. Έπος των επών. Το Witcher 3 (Enhanced Edition) των καρτούν. Η Disney έβγαλε ταινιάρα χωρίς να είναι ταυτόχρονα musical. Από την αρχή μέχρι το τέλος δεν σταμάτησα να γελάω, οι ατάκες πέφτουν ανά δευτερόλεπτο. Η ταινία παραδίδει σεμινάρια για το πως φτιάχνονται αξιομνημόνευτοι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Όλοι τους ένας κι ένας από τον αρχηγό στης αστυνομίας, στη γραμματέα του δημάρχου, το γίδι στο χίπικο κλάμπ γυμνιστών, το παιδί της αλεπούς, το δημόσιο υπάλληλο και φυσικά το "Αφεντικό". Καλό και το πρωταγωνιστικό δίδυμο, αυτό που μου έμεινε ήταν το πόσο ωραία "έπαιζαν" με τα αυτιά του λαγουδιού αναλόγως των συναισθημάτων του. Αυτά φυσικά αποτελούν το περιτύλιγμα καθώς η ταινία θίγει θέματα bullying, ρατσισμού, στερεοτύπων, αυτοπεποίθησης και δεύτερων ευκαιριών. Για μένα κοντράρει στα ίσια το περσινό Inside Out. Εκείνο μέσω δράματος/συναισθημάτων και δράσης αντίδρασης μετέφερε το μήνυμα του. Στο Zootopia χτίζουν μία πόλη αποκλειστικά από ζώα που ζουν σαν άνθρωποι και υιοθετούν αυτά που θέλουν να κατακρίνουν/αναδείξουν σκαρώνοντας αστεία σκηνικά και χρησιμοποιώντας έξυπνο χιούμορ. Αυτοσαρκαζόταν εκεί που χρειαζόταν, χωρίς υπερβολές. Ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό "παιδικό". Ακόμα κι αν δεν σας έψησα να τη δείτε, οπωσδήποτε δείτε το κλιπ με τους https://youtu.be/bY73vFGhSVk" class="bbcode_url">βραδύποδες :worshippy: <br><br>Τέλος ακόμα και στην καλή ομολογουμένως ελληνική μεταγλώττιση (Ακίνδυνος Γκίκας στο χίπικο γίδι, φοβερός αυτός που έκανε το "Αφεντικό" με τη σωστή βραχνάδα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) you can&#039;t touch Shakira. https://youtu.be/c6rP-YP4c5I  <br><br>Το μόνο πρόβλημα είναι πως το top 5 στα "παιδικά" είχε ήδη 6 ταινίες μέσα τώρα απέκτησε την 7η και το Σεπτέμβρη δαγκωτό στη Dory. 8 ταινίες top 5 μπράβο μου ^.^     
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ποιες ειναι οι εξι πρωτες του τοπ5;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Ποιες ειναι οι εξι πρωτες του τοπ5;<br></blockquote><br><br>Με τυχαία σειρά για διαφορετικούς λόγους: Lion King, UP, Finding Nemo, Wreck it Ralph, Frozen και Inside Out.<br><br>Το Toy Story δυστυχώς δεν χωράει για λίγο το χα δει πιτσιρίκι και δεν πολυθυμάμαι τι μου έμεινε από εντυπώσεις. To Lion King επίσης πιτσιρίκι αλλά το θυμάμαι σαν χτες.   
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Lion King, Nemo, Inside Out, Lorax, Toy Story, Ice age (το πρωτο μονο), Bug&#039;s Life, Monsters, Cars (επισης το πρωτο μονο), Ralph, Up, Rango. Με τυχαια σειρα... απο τις παραπανω δυσκολευομαι αρκετα να κρατησω μονο πεντε.<br><br>Ισως αν διαλεγα μονο μια, αυτη να ηταν ο Wall-e!<br><br>Τελευταιο που ειδα και μπαινει στη λιστα το Home, το εχω δει καμια δεκαρια φορες με τον μικρο!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γκόντλαϊκ η Ζουτόπια, συστήνεται ανεπιφύλακτα. :thumbsup: :pcmr:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Για εμένα, Lion King, Wall-E, Toy Story 3, Inside Out και Aladdin. Μπόνους το Princess Mononoke. Παρομοίως το απόλαυσα πάρα πολύ το Zootopia, είναι στα φόρτε της η Ντίσνευ και σε αυτή την ταινία έπιασε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο βαριά και ταμπού θέματα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Hercules, Lion King, Howls Moving Castle, Wall-E και Wallace And Gromit<br><br><br><br>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Το Wallace and Gromit δε μου αρεσε εμενα. Τον Ηρακλη ναι ρε φιλε! Τον ξεχασα!
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Μια καλή ταινία που είδα πρόσφατα και έχει περάσει σχετικά απαρατήρητη που θα μπορούσα να προτείνω είναι το http://www.imdb.com/title/tt3553442/" class="bbcode_url">Whiskey Tango Foxtrot.<br><br>Όπως και να&#039;χει... Αφού διάβασα για μερικές ταινίες σ&#039;αυτό το thread μπήκα στη διαδικασία να τις δω αυτές τις μέρες:<br><br><b>The Fundamentals of Caring</b> Η πιο συμπαθητική απ&#039;τις ταινίες που είδα. <br><br><b>Cell</b> Το περίμενα χειρότερο, αν θέλετε ένα b-movie για να περάσει η ώρα δεν είναι άσχημο θα έλεγα.<br><br><b>Zootopia</b> Μια μέσες-άκρες ανέμπνευστη ταινία animation (σίγουρα όχι  καννα αριστούργημα όπως είναι  π.χ. τα: La planète sauvage, Mononoke Hime, Papurika, Hotaru no Haka, Kirikou et la sorcière κλπ) με όμορφο περιτύλιγμα disney production quality και τα τυπικά Δυτικά ηθικοπλαστικά μηνύματα με κέντρο το άτομο και τις ελευθερίες του, την κοινωνία ίσων ευκαιριών κλπ κλπ.<br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
<blockquote>Papurika</blockquote><br><br>Γουίμπου σάιτεντ.<br>Πολύ βολικό πάντως που το συγκρίνεις μόνο με ταινίες άλλης σχολής.<br><br><br>Προχτές είδα το Mr. Holmes με τον Mc Kellen. Αν και δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, ωραιότατη ταινία για τη ζωή του θρυλικού ντετέκτιβ που εστιάζει κυρίως στα τελευταία χρόνια της ζωής του.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote>Πολύ βολικό πάντως που το συγκρίνεις μόνο με ταινίες άλλης σχολής.</blockquote><br>Δεν το συγκρίνω μόνο με ταινίες άλλης σχολής παραδείγματα αριστουργημάτων έφερα, απλά επειδή δεν είδα ιδιαίτερες αναφορές σε (όπως λες) άλλες σχολές στα προηγούμενα μηνύματα είπα να συμπληρώσω το κενό μπας και θέλει να δει κανείς κάτι διαφορετικό.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Η πάπρικα με προκάλεσε σχεδόν επιληψία. Εντυπωσιακό ανιμέησιο αλλά κατά τα άλλα ζαλάδα και ντραγκς.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ειδα και το The Good Dinosaur χθες. Γενικα βλεπω αρκετα animation και επειδη μ αρεσει πολυ σαν τεχνη αλλα και για να βρησκω ταινιες για τον μικρο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΕΠΑ!!! <br><br>Οχι κατι ιδιαιτερο σαν στορυ κλπ. Ομορφο παντως και καλοδουλεμενο με τη γνωστη ποιοτητα της Πιξαρ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
αν και ειχα πει οτι προτιμω να βγαλω τα ματια μου με ξερα κλαδια, παρα να δω το batman vs superman. ειπα να κανω το δε μαμιεται. ωραιο μπουμ μπουμ αλλα ψοφιο το θεμα. ο μπατμαν βαρυτερος απο ποτε. σαν ρομποτ ηταν απο το terminator. οι χαρακτηρες ηταν ρηχοι σαν κυμα που δεν καλυπτει το δαχτυλο.<br><br>μιας και μιλαγατε για animation καπακι εβαλα το heavy metal και ισιωσα λιγο.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
<i>Μπακ του δε παστ</i><br><br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=Thd98xrO7v4</span>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Δεν ξέρω αν είναι παλιά είδηση, αλλά θα τα αλλάξουμε όλα λέμε! <br><br>Ο Σουλου λοιπόν θα αποκαλυφθεί στην επόμενη ταινία ως ομοφυλόφιλος. Μου κάνει εντύπωση, πως ο προηγούμενος ηθοποιός που έπαιζε αυτόν τον ρόλο (ένας Τακει) και ήταν όντως ομοφυλόφιλος είναι αντίθετος, καθώς αναφέρεται στον πρωτότυπο εμπνευστή του Star Trek και το αρχικό όραμα του, ενώ τα καινούργια τσουτσέκια που το έχουν αναλάβει λυπούνται για την αντίθεση του! <br><br>Προσδεθείτε, νέο κύμα SJW καταφτάνει, μετά το μαύρο 15χρονο κορίτσι που θα γίνει ο νέος "Iron-man". Δεν βλέπω καρτούν και ούτε διαβάζω κόμικ για να με ενδιαφέρουν αυτές οι αλλαγές, αλλά νομίζω έχει παραγίνει το κακό, πιο πολύ ντόρο κάνουμε πάρα ουσία πια. <br><br>Ο μισός πλανήτης με απολυταρχικά καθεστώτα που συντηρούν οι ΗΠΑ διώκει τους γκει και άλλες μειονότητες αλλά, από ότι φαίνεται, πλέον μόνο στο Hollywood εξάγουν οι Αμερικανοί δημοκρατία και πλουραλισμό! <br><br><br>in.gr: Για άλλη μία φορά, το Star Trek επιχειρεί να πάει εκεί που τα περισσότερα μπλοκμπάστερ του Χόλιγουντ διστάζουν να πάνε: Στην νέα ταινία «Star Trek: B...<br>Το πλήρες άρθρο: http://www.in.gr/IngrNewsiPhoneFeed/ShowArticleAndroid/?aid=1500089365&live=1<br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Είδα πρόσφατα το Paddington, την Live action ταινία με το αρκουδάκι. Έχοντας διαβάσει το original παραμύθι σε νηπιακή ηλικία, μου φάνηκε κοντά στο πνεύμα του βιβλίου που θυμόμουν με ευχάριστες αρτιστικές προσθήκες brit-pop και latin meta-μπάντες. Αρκετά συμπαθητική ταινία για τα γούστα μου, έβγαλε και ένα κοινωνικό ηθικοπλαστικό μήνυμα στο τέλος, συνιστάται περισσότερο για οικογενειακές στιγμές ή σε περιπτώσεις βαρεμάρας μετά από αλκοολική νύχτα... <br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>
 
Top Bottom