What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
<blockquote><br>στους <b>αδελφούς</b> Γουατσόφσκι <br></blockquote><br><br>Well... Not anymore...
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>στους <b>αδελφούς</b> Γουατσόφσκι <br></blockquote><br><br>Well... Not anymore...<br></blockquote><br><br>Έχεις δίκιο! Το είχα ξεχάσει....Επόμενη ταινία στο πρόγραμμα, μάλλον το Interstellar!
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
κρατάμε μικρό καλάθι<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4GNm7IHLHgY[/youtube]
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Νομίζω ντεμπουτάρω στο τόπικ, οπότε θα προτείνω το Movie 43 για να δώσω ένα κάποιο στίγμα.<br><br>Τρελό καστ. Ακόμη πιο τρελό το πώς πείστηκε να παίξει στην ταινία. Επίσης, η ταινία είναι μοναδικό έπος. Μην περιμένετε βαθύτερα νοήματα, σκηνοθετικά τρικ και αισθητικές τάσεις και θα περάσετε υπέροχα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ειδα σημερα το we are monsters. <br><br>Ανθρωποι εναντιον βαμπιρ εναντιον ζομπι και λιγο αργοτερα τους την πεφτουν και εξωγηινοι. Ειδα την αρχη και το τελος γιατι με πηρε ο υπνος στη μεση.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
Σίγουρα είναι αυτό? Γιατί άλλη υπόθεση μου έβγαλε η αναζήτηση!!<br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Νομίζω ντεμπουτάρω στο τόπικ, οπότε θα προτείνω το Movie 43 για να δώσω ένα κάποιο στίγμα.<br><br>Τρελό καστ. Ακόμη πιο τρελό το πώς πείστηκε να παίξει στην ταινία. Επίσης, η ταινία είναι μοναδικό έπος. Μην περιμένετε βαθύτερα νοήματα, σκηνοθετικά τρικ και αισθητικές τάσεις και θα περάσετε υπέροχα.<br></blockquote><br><br>Απίστευτη καφρίλα. Και εγώ αναρωτιόμουν πως έπαιξαν όλοι αυτοί.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Σίγουρα είναι αυτό? Γιατί άλλη υπόθεση μου έβγαλε η αναζήτηση!!<br></blockquote><br>Freaks of Nature αδερφε. Δικιο εχεις!
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br>κρατάμε μικρό καλάθι<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4GNm7IHLHgY[/youtube]<br></blockquote><br><br>Η original anime ταινια btw ειναι must watch, μαλιστα ενεπνευσε και το The Matrix. <br><br>Τωρα το live action adaptation ειναι mini καλαθι οχι απλα μικρο, αλλα κραταω μια μικρη ελπιδα γιατι μια προσπαθεια την κανουν.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
^ Πρέπει πάντως να είναι απ&#039; τα χειρότερα τρέιλερς έβα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br>^ Πρέπει πάντως να είναι απ&#039; τα χειρότερα τρέιλερς έβα.<br></blockquote><br><br>Πραγματικά όμως,βγάζει πολλή δηθενιά ρε παιδί μου.Και μια φτήνια από πάνω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι κυριολεκτικά συρραφή των μικρών teaser trailer που είχαν κυκλοφορήσει.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Το "Μπάτε σκύλοι αλέστε" μου άρεσε αρκετά, ειδικά ο επαναστάτης άσπρος λαγός με φωνή μαύρου κάνκστα ράπερ (και ίσως ρέηπερ, μαύρος είναι)<br>Το τελευταλιο Ice Age όχι τόσο, αλλά αξίζει σαν παρεατζίδικο-χαβαλετζίδικο. Φαντάζομαι πώς θα τα σπάει με φωνές Μπέζου, Φιλιππίδη κτλ, εγώ Αγγλικά το είδα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Το "Μπάτε σκύλοι αλέστε" μου άρεσε αρκετά, ειδικά ο επαναστάτης άσπρος λαγός με φωνή μαύρου κάνκστα ράπερ <br></blockquote><br><br>Οι στιγμές που μνημόνευε τον Ricky μου άρεσαν. Γενικά όμως είναι από τα παιδικά παιδικά και όχι από τα παιδικά για μεγάλους.<br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Lights Out, το έχω ψήσει μόλις επαναπατριστω
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
^Και εγώ το ψήνω πολύ, αν όχι σήμερα μέσα στις επόμενες μέρες να πάω να την δω.<br><br>Να ρωτήσω, το Sausage Party προβάλλεται ήδη στα μέρη μας;<br><br>Επίσης...<br>http://www.rocking.gr/cine/Agapimenes-R-rated-animation-movies/28564<br>Λέω να επιχειρήσω να δω την Κουνελοδύσσεια. Θέλω κάτι να αποτεφρώσει την ψυχή μου.<br>Καλά, τις 2 πρώτες πιστεύω ελάχιστοι δεν τις έχουν δει πλέον...
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ειδα σημερα με μεγαλη καθυστηρεσηση το Delta Force με Τσακ Νορις! Ενταξει, γελασα πολυ τα Ελληνικα που μιλανε καποιοι χαρακτηρες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
οταν παιζει καποιος "ελληνοφωνος" σε ξενη ταινια, το γελιο ειναι εγγυηση. <br><br>προταση για οχι.<br>εχω δει πολλες ταινιες που ειναι σαπιες μεχρι το κοκκαλο. rotten to the core που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοσαξωνες.<br>μπορει να ειναι εκτος προσωπικου γουστου, γενικη ελλειψη γουστου, κακιστο μπατζετ, κακες επιλογες κ.α.<br>τελος παντων, μπορει μια κακη ταινια να μεταμορφωθει σε καλτιλα και με την παροδο των χρονων να την δουμε, ωστε να διασκεδασουμε την αχορταγη καλτιλα που κρυβουμε μεσα μας.<br>πχ attack of the killers tomatoes.<br>εξαιρεση αποτελει ενα ταινιακι που επαιξε πριν λιγες μερες στην tv. <br><br>skyline http://www.imdb.com/title/tt1564585/" class="bbcode_url">http://www.imdb.com/title/tt1564585/<br>ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γυρισαν αυτη την ταινια. δεν εχω ξαναδει τιποτα χειροτερο στην ζωη μου. γιατι ρε μαγκες μπηκατε στον κοπο να κανετε αυτο το ταινιακι; γιατι;<br>ενα ρουμι μπαρ στη μεκκα θα ειχε μεγαλυτερη λογικη. 10 μυρια το κοστος παραγωγης. ποιος εδωσε 10 μυρια για αυτο το πραγμα; δηλαδη..... νταξ.<br>αυτα βλεπω, και μετα εκτιμω ταινιες με τον νικο κλουβι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Lel, το είδα κι εγώ. Άκυρη εισαγωγή, εξωγήινοι από το crysis και μάλλον τους την έπεσαν επειδή τα επίπεδα νοημοσύνης του κόσμου είχαν πέσει στα Τάρταρα.<br>Πουσι σειβς<br><br>Επίσης, Ηρακλής με The Rock. Οκ, δεν περίμενα και πολλά, οπότε απλά πέρασα καλά, αλλά μπορούσαν και καλύτερα. Πχ, να μην την γυρνούσαν
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Ενας ειναι ο Χερκουλης<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=TMUZect_pgY</span>
 
Top Bottom