What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Free State of Jones http://www.imdb.com/title/tt1124037/trivia?ref_=tt_trv_trv" class="bbcode_url">http://www.imdb.com/title/tt1124037/trivia?ref_=tt_trv_trv αναρχοκομμουνιστικο επος, με ατακες που σπανε τα αλατα των ακουστικων τυμπανων. <br>βασισμενο σε αληθινη ιστορια και με τον Mcconaughey να δινει επαναστατικο ρεσιταλ.<br>ηθικο διδαγμα, ο εχθρος της ελευθεριας ειναι το κρατος.<br>ηθικο διδαγμα ΙΙ, ολοι ψοφανε να γινουν ο αραπης καποιου αλλου, προκειμενου να αποκτησουν καποιον αραπη.<br><br>139 λεπτα και δεν βαρεθηκα ουτε καθολου. εμαθα και οτι ο αμερικανικος εμφυλιος εγινε για να σκοτωθουν οι φτωχοι, προκειμενου να πλουτισουν οι πλουσιοι  :w00t:<br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Το έχω σταμπάρει καιρό τούτο αλλά ας το πω άλλη μια, Inb4 την GOTY! <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Άρχισε το marketing...<br><br>http://www.polygon.com/2016/10/5/13177526/marvel-doctor-strange-tv-spot-backwards" class="bbcode_url">New TV spot for Doctor Strange is best understood if you watch it backwards<br><br> :popcorn:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
The Name of the Rose (1986) - Der Name Der Rose<br><br>Και γαμώ τις ταινίες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, σοβαρή ταινία , χωρίς κάποια σοβαρή κοιλιά. Φοβερά σκηνικά και ωραίες ερμηνείες.<br>Μα πόσο ΘΕΟΙ ήταν οι τύποι που κατάφεραν και έβγαλαν τόσες σκηνές με τέτοιο σκοτάδι και τόσο ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ φωτισμό; Πλοκή επίσης ωραία.<br><br>Για μένα ήταν έκπληξη μιας και δεν περίμενα πολλά.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ελα ρε, με τον Σον Κονερι ε; το ειχα παρει δωρο απο καποιο σινε περιοδικο καποτε και το ειχα λιωσει μιλαμε. Οντως πολυ καλογυρισμενη η ταινια.<br>
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>skyline http://www.imdb.com/title/tt1564585/" class="bbcode_url">http://www.imdb.com/title/tt1564585/<br>ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γυρισαν αυτη την ταινια. δεν εχω ξαναδει τιποτα χειροτερο στην ζωη μου. 10 μυρια το κοστος παραγωγης. ποιος εδωσε 10 μυρια για αυτο το πραγμα; δηλαδη..... νταξ.<br></blockquote><br><br>Πράγματι από τις πιο απαράδεκτες ταινίες που είχα την ατυχία να δω και μάλιστα σε DVD τότε. Το χειρότερο είναι ότι -κατά τα φαινόμενα- ετοιμάζεται και sequel: http://www.imdb.com/title/tt1724970/?ref_=tt_rec_tt<br> :whatever:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br><blockquote><br>Το "Μπάτε σκύλοι αλέστε" μου άρεσε αρκετά, ειδικά ο επαναστάτης άσπρος λαγός με φωνή μαύρου κάνκστα ράπερ <br></blockquote><br><br>Οι στιγμές που μνημόνευε τον Ricky μου άρεσαν. Γενικά όμως είναι από τα παιδικά παιδικά και όχι από τα παιδικά για μεγάλους.<br></blockquote><br>Is something wrong with me?  :&#039;(<br><br>Α, χτες είδα και το Finding Dory, kinda sad σε κάποιες φάσεις, αλλά είχε τη πλάκα του.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
La Grande Illusion. Πολύ ωραία ταινία για POW&#039;s του πρώτου παγκοσμίου και για έναν κόσμο που έκλεινε για να δώσει τη θέση του στον μοντέρνο. Ρομαντική, παράξενο που βγήκε λίγο πριν ξεσπάσει ο δεύτερος.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Ως κάποιος που δε θεωρεί ότι έχει κάποια ιδιαίτερη κινηματογραφική παιδεία, νιώθω σα να έμαθα ένα μικρό κατιτίς χτες που είδα το Stalker του Tarkovsky.<br><br>Ατμοσφαιρικά και αισθητικά εξαιρετικό. Δεξιότεχνη χρήση της κάμερας για να αποσπάσει ψυχογραφήματα από τους, πολύ καλούς στην ερμηνεία τους, νομίζω, ηθοποιούς, που έθεταν διάφορα ερωτήματα στο θεατή.<br><br>Προσπαθησα να βρω καμιά ανάλυση μετά βέβαια. γιατί όσο σαγηνευτική είναι η ταινία ως προς την αισθητική της, άλλο τόσο είναι αινιγματική ως προς τον απώτερο σκοπό της. Ναι, το κεντρικό θέμα ήταν λίγο πολύ εμφανές, <span class="bbcode_spoiler">η ανάδυση των ενδόμυχων του καθενός</span> αλλά σε αφήνει με αυτή την αίσθηση ότι ο σκηνοθέτης σου έχει κρύψει πράγματα. Δεν ξέρω, εμένα προσωπικά έτσι μου φάνηκε...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
90s are forever <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /><br>https://youtu.be/Q-C4qqsgs8w<br><br>Εύκολα σινεμά, μένει να βρω ποιον θα εκβιάσω να ρθει μαζί μου :hmm:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Eύκολο! Όποιον έπεισες να έρθει και στο Ghost busters (2016).<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ειδα χτες το Wolfhound (Volkodav) (2006).<br>το πετυχα σε μια απ τις βολτες μου στο imdb (οπου κυνηγαω ακομα και την πιο καμενη fantasy ταινια η σειρα, αδυναμιες ειν αυτες..).<br><br>μου αρεσε. πολυ.<br>δεν ειναι για ολους παντως. ρωσικό σινεμά, ναι μεν "εμπορικο", αλλά με αρκετα γνωρισματα της σχολής, που κατα κανονα απωθουν οσους εχουν συνηθισει τις μπλοκμπαστεριές του χολυγουντ (οχι οτι δε μ αρεσουν εκεινες, απλα ειναι αλλος κοσμος).<br>π.χ. αργη εξελιξη, εμφαση στις σιωπες, στα βλεμματα, καταλαβαινετε πως το εννοω. προσωπικα το βρηκα ανζωογονητικο και πρωτοτυπο να μην ειναι καθε στιγμη και εκρηξη, καθε σκηνη και cgi..<br>το στορυ ειναι απλοικό, μεχρι και κλισέ μπορεις να το πεις, στηριζεται σε σειρα βιβλιων καποιας Maria Semenova (να με συγχωρει που δεν την ειχα ακουστα) κι εχει μια ανθρωποκεντρικη, προμηθεική εσάνς.<br>η σκηνοθεσια σφιχτη, "σοβαρη" (δε θυμαμαι να ακουσα γελιο σε καμμια σκηνη...  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />) και λιτή, τα τοπια υποβλητικα, μουντά, αλλά και και πανεμορφα (εχει γυριστει στα βουνα και δαση της σλοβακιας), οι ηθοποιοι πειστικοι και ο πρωταγωνιστης το αρχετυπο του μοναχικου λυκου, με ομορφη, ενδιαφερουσα κινηματογραφικα φατσα, με τις ουλες στο σωστο σημειο (ανετα, ΑΝΕΤΑ σας λεω, τον βλεπω σαν γκεραλτ, οταν με το καλο γυριστει η ταινια..) και με πετ μια συμπαθεστατη νυχτεριδα  :worshippy:<br><br>εννοειται οτι εχει και τα αρνητικα της. στιγμες αμηχανιας, αρκετα αστεια (μεχρι και στα ορια του γελοιου) σημεια στις σκηνες μαχης, και οπως ειδα και στα ρηβιους των θεατων εχουν αφαιρεθει κομματια και εχουν αλλοιωθει τα βιβλια (κλασικο προβλημα με τα βιβλια που μεταφερονται στο σινεμα), πραγμα που δε μας νοιαζει ομως αφου δεν τα εχουμε διαβασει..  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>χεντς απ ειδικα στον χρονό και ισως στον βορειο (εχει γυριστει το 2006, αλλα ισως να υπαρχει και στο μανιουαλ σου, παυλο,  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />, τοσο "ρωσικη" ειναι...)<br><br>αντε, και μια φωτο μπας και τσιμπησει η καρα..  :cool:<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://31.media.tumblr.com/2e0512939afb3bea0a051fe4b14b4d8b/tumblr_mkyh1nSWcb1rqn8oeo1_1280.jpg" alt="tumblr_mkyh1nSWcb1rqn8oeo1_1280.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Μπραδερ, ότι τέτοια διαμάντια ξέρεις σπαμμαρε τα. Έρχεται χειμώνας και οι γλυκανατες σειρές θα πάρουν πόδι.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Το σκ έκατσα και έκανα μαραθώνιο Φρέντυ Κρούγκερ. Αν και ποτέ δεν ήμουν των ταινιών τρόμου γιατί τρομάζω εύκολα, μετά τις δυο πρώτες έπαθα ανοσία και οι άλλες φύγανε νεράκι (με εξαίρεση 2-3 αηδιαστικά σημεία που ήδη έχω διαγράψει απ&#039; τη μνήμη μου).<br>Βέβαια το βράδυ στον ύπνο μου μια-δυο φορές έφαγα κάτι αποκεφαλισμούς απ&#039; τον φίλτατο φρέντυ, αλλά όταν σχεδόν καθημερινά παλεύεις να βρεις φλέβες σε αυτές τις εκνευριστικές γριές που δεν έχουν καμία, γιατί έχουν κάνει 100 εισαγωγές σε νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια, αλλά πάραυτα απαιτούν να τους πάρεις αίμα με την πρώτη χωρίς να τους ταλαιπωρήσεις καθόλου και σε βρίζουν με την παραμικρή αίσθηση τσιμπήματος λες και η βελόνα θα πάρει αίμα ως δια μαγείας με την απλή επαφή με το δέρμα, ένας αποκεφαλισμός είναι παιχνιδάκι!
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Κρόνο τούτο το έχεις δει;<br><br>http://www.imdb.com/title/tt0374546/
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Θα την δω!<br>Πω καλά τρελαίνομαι με τις τελευταίες προτάσεις, γι αυτό θα σας πω κι εγώ μια.<br>http://m.imdb.com/title/tt0075968/<br>Έπος το σενάριο και οι μονομαχίες χάρμα οφθαλμών.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Cat Shit One short ταινιακι ( περιπου 20 λεπτα). animation με θανατηφορα κουνελια και ματοκυλισματα στις αγριαδες της ερημου.<br>http://www.imdb.com/title/tt2368669/" class="bbcode_url">http://www.imdb.com/title/tt2368669/
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Ξαναδα την ταινιαρα!<br>http://www.imdb.com/title/tt0100814/<br><br><br>
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
<blockquote><br>Θα την δω!<br>Πω καλά τρελαίνομαι με τις τελευταίες προτάσεις, γι αυτό θα σας πω κι εγώ μια.<br>http://m.imdb.com/title/tt0075968/<br>Έπος το σενάριο και οι μονομαχίες χάρμα οφθαλμών.<br></blockquote><br><br>Το αστείο είναι ότι βασίζεται σε πραγματική ιστορία.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Θα την δω!<br>Πω καλά τρελαίνομαι με τις τελευταίες προτάσεις, γι αυτό θα σας πω κι εγώ μια.<br>http://m.imdb.com/title/tt0075968/<br>Έπος το σενάριο και οι μονομαχίες χάρμα οφθαλμών.<br></blockquote><br>Thanks για την πρόταση! Δεν μπορώ να πιστέψω τι είχα χάσει μέχρι τώρα...
 
Top Bottom