Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάνω-κάτω ναι, αν και τον ένα χαρακτήρα τον συναντάμε μικροαπατεώνα και βλέπουμε την άνοδο, και τον άλλο στο απόγειο της δόξας αλλά ταυτόχρονα και στο χείλος του γκρεμού. Δεν υπήρχαν άλλωστε και πολλές επιλογές στο πώς θα εξελιχθεί η ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, και ειδικά η περίπτωση του Jimmy Hoffa είναι πασίγνωστη, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Φτάνει ρε πια με τον Hoffa, έλεος πια. Ας κάνει κάτι καινούριο, έχω δει την ιστορία του είκοσι φορές.

Stranger Things 2019: A Ghostbusters Story

Meh. Αφού δεν τους βγήκε με gender swap, το γύρισαν στα αμούστακα. Ένα σωστό, ανδροπρεπές Ghostbusters δεν πρόκειται να ξαναδούμε.

Αφού οι άλλοι ψώλαραν ανελέητα και δεν έκαναν κάτι όσο ζούσε ο Harold Ramis (κυρίως ο βλάκας ο Bill Murray, ο οποίος νομίζω ήταν ο μόνος που έθετε διαρκώς βέτο στο να βγει τρίτο Ghostbusters), το καλύτερο που έχουμε να περιμένουμε πλέον είναι κάτι meh.

Έτυχε να δω πάλι τα Χόμπιτ με αφορμή την προβολή του πρώτου μέρους στην τηλεόραση. Μάλλον το γεγονός ότι δεν είμαι πια ένας σκληροπυρηνικός αναγνώστης του Τόλκιν με άφησε να ευχαριστηθώ τις ταινίες πολύ περισσότερο από ότι την πρώτη φορά. Παρατήρησα δε και λεπτομέρειες που στην πρώτη προβολή δεν φαινόντουσαν και εν γένει, εκεί που τις έκραζα μέχρι θανάτου, πλέον τις προτείνω σαν χαλαρό fantasy. Ναι τα γραφικά θα είναι πάντα απαίσια, αλλά τουλάχιστον δεν με χαλάει πλέον η ιστορία.

Μια χαρά μου φαίνεται, έχουμε και Paul Rudd, τζιτζί.

Wait and see για το Ghostbusters. Δεν φαίνεται να είναι το χάλι του προηγούμενου. Θα δούμε.

Ο μουστακαλής πιλότος λογικά είναι ο γιος του Goose ή κάτι τέτοιο. Και θα τον κατηγορεί ότι φταίει για τον θάνατο του πατέρα του.

Επίσης φαίνεται πως θα τις παίζουν με Ρώσικα ή Κινεζικά τζετς στην Αλάσκα.

Προφανώς θα πάω βέβαια 🛫

Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία το κοινό του ragequit, που όλες τις ταινίες τις βλέπει πρεμιέρα στον (ναι, στον) σινεμά και μετά καπάκι αγορά σε 64Κ RainbowRay για το home holodeck, σήμερις εθεάθη στους απέραντους ωκεανούς το Joker σε ποιότητα της προκοπής.

γκου, ντροπη.
η πειρατεια σκοτωνει τον σινεμά.
θα εκλεβες ενα αυτοκινητο??? 🚙🏴‍☠️👮‍♂️

:trollface:
δε βαζεις μυαλο, ετσι?

μια λεπτομερεια που βρηκα ενδιαφερον στο the irishman, στο τελος που ο ντε νιρο ειναι γεροντας στο γηροκομειο ρωταει στο ασχετο μια νεαρη νοσοκομα αν ξερει ποιος ειναι ο χοφμαν και εκεινη απαντα πως οχι.ισως ηθελε να πει ο ποιητης αν ειχαν τελικα νοημα οσα εκανε ο ντε νιρο στα νιατα του αφου στο τελος τα παντα θα λησμονηθουν.

Βέβαια όλες σχεδόν τις ταινίες τις παίζει η τηλεόραση 2-3 χρόνια μετά.
Στο μεταξύ περίμενα και περίμενα αλλά δεν είδα τόσα χρόνια να μου έχει αφήσει κανείς κάνα αμάξι παρκαρισμένο στην πόρτα μου.

τι περίμενες;
το Τζόκερ φυσικά το είδα σινεμά, αν δε πηγαίνουμε και σε τέτοιες ταινίες δηλαδή...

Εγώ όλο το 2019 είδα μία ταινία σε κινηματογράφο.

Ο Nolan έχει να κάνει πραγματικά καλή ταινία από το Inception για μένα. Σχεδόν δεκαετία.

Ο Nolan έχει να κάνει πραγματικά καλή ταινία από το Inception για μένα. Σχεδόν δεκαετία.

To Interstellar καλό ήταν!! Πιο καλό από το Ad Astra, πάντως!!!

Δεν έχω δει το Ad Astra αλλά το Interstellar το βρήκα ένα μάτσο βλακείες. Ειδικά προς το τέλος που προσπαθούσαν να εξηγήσουν το time travel με τη δύναμη της αγάπης. Γενικά προσπαθούσε να φανεί βαθύ, αλλά κατέληγε γελοίο.

Back