By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγώ γιατί διάβασα πρώτο "Μποράτσο του Μπέβερλι Χίλς;"
Πως γίνεται να είναι best of αφού είναι Super Bad?το Superbad βρίσκεται σε κάθε Best of... λίστα
ειδα και το ghosted. μεγαλη κουλαμάρα, καρτουν χαρακτηρες, συνεχομενα πιου πιου. οκ, δεν μπορει να γινει αλλιως οταν το σεναριο λεει οτι το κοριτσι της διπλανης πορτας ειναι σουπερ πρακτορας της cia. μου ειναι καπως ασυμπαθιστος ο εβανς, αλλά παλευει ο ερμος. η ανα ντε αρμας ειναι μεγαλος ερως, οπότε δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
α, εχει τοσο μεγαλο αριθμο cameos μεσα, που μου εκανε εντυπωση και το εψαξα. ναυαρχε, ειναι ενα τεραστιο ινσαι τζόουκ η ταινια, αφου εκτος απ τον εβανς παρελαυνουν λεει 5-6 ηθοποιοι που ειναι χωμενοι στο Marvel Cinematic Universe γραφουν τα αρθρα που διαβασα. μαλιστα, καποια τετοια cameos ειναι τοσο αγαρμπα και ξεκαρφωτα τελειως απ το κεντρικο στορυ, όπως του Ryan Reynolds, που καπου εγραφε οτι ειναι το τελειο παραδειγμα αποτυχημενου cameo. εγω γελασα παντως, να ειπωθει.
η ταινια βλεπεται, δεν περιμενεις τον πολιτη κέιν κιόλας.
Με την Λαίδη Μάριον είμαστε οπαδοί και θαυμαστές του A Quiet Place. Και να φανταστείτε δεν της αρέσουν τα sci-fi. Αλλά περάσαμε πάρα πολύ καλά. Όπως περάσαμε καλά και με την δεύτερη παρόλο που πιστεύουμε ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με την πρώτη.
Οπότε πήγαμε όλο ενθουσιασμό να δούμε την Παρασκευή την νέα ταινία. A Quiet Place: Day One.
Όταν βγήκαμε από την αίθουσα της ζήτησα συγγνώμη. Όχι, δεν σας κάνω πλάκα. Είναι τόσο κακή θα με ρωτήσετε. Βασικά για εμένα 5 σκαλιά κάτω ας πούμε.
Δεν έχει αυτή την αγωνία των 2 πρώτων. Αυτό που έλεγες ωχ τους άκουσαν. Καμία αγωνία κατά τη διάρκεια. Τίποτα. Έπιασα και τον εαυτό μου να κάνει 1-2 facepalm.
Κοίτα, δεν ψάχνω λογική σε τέτοιες ταινίες. Οι 2 πρώτες ήταν πολύ καλές sci-fi horror. Που έχτισαν έναν κόσμο με μια απλή υπόθεση αλλά είχα αρκετά ψηλά το αίσθημα της ανασφάλειας και του τρόμου.Καλές ταινίες!!