Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Περιστερια θα εχει; Σε αργη κινηση κατα προτιμηση.

Δεν περιμένω να έχει περιστέρια, οι φιλοζωικές έχουν αγριέψει πολύ τώρα τελευταία.

Η Jenna Ortega μίλησε πολύ σωστά όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει την θηλυκή έκδοση του Edward Scissorhands:

“I love that there's a lot more female leads nowadays, I think that's so special. But we should have our own. I don't like it when it's like a spinoff -- I don't want to see like 'Jamie Bond.' You know? I want to see another badass.”

Jamie Bond; Μην τους βάζεις ιδέες βρε κοριτσάκι μου...

Jamie Bond; Μην τους βάζεις ιδέες βρε κοριτσάκι μου...

Δεν είναι καινούρια ιδέα, ακούγονταν τέτοια μουρμουρητά εδώ και χρόνια. Το No Time to Die φαινόταν ότι προετοίμαζε το έδαφος ώστε η Lashana Lynch να διαδεχθεί τον Daniel Craig αλλά μάλλον το ξανασκέφτηκαν διότι τελευταία ακούγονται πάλι άνδρες για τον ρόλο.

Καλά τα λέει η Τετάρτη, αλλά στο μυαλουδάκι-ντολμά του μέσου μουρκαν είναι αλλιώς η σημασία του diversity.

Δέχομαι αρκετή πίεση για να παίξω τον νέο Τσεημς Μποντ.
Τουλάχιστον αυτό έγραφε το legit email που έλαβα, από έναν νιγηριανό δισεκατομμυριούχο, από το νότιο Δελχί της Ινδίας.

μάλλον το ξανασκέφτηκαν διότι τελευταία ακούγονται πάλι άνδρες για τον ρόλο.

Στην εποχή που διανύουμε, αυτή η "στροφή" με υποψιάζει όσον αφορά τη μέθοδο γυαλίσματος της "κάννης" του νέου Τζέμης Μποντ.

Τον Ρόμπερτ Πάτινσον όλοι τον κορόιδευαν αλλά τελικά είναι πραγματικά πολυτάλαντος.

Πολυτάλαντος σε τι; Στο να είναι ξάπλα ή στο να κοιτάζει στο άπειρο; (Στο μισό τρέιλερ αυτά δείχνει :Ρ)

Δεν ήταν αυτός το πρόβλημα, το glitter ήταν.

Τα CGI ζώα στο κολοσσαίο χτυπάνε στο μάτι πάρα πολύ άσχημα γαμώτο, έλεος. Λες και αν δεν έβαζαν μέσα ρινόκερους και αιμοδιψείς μπαμπουίνους η ταινία θα καταστρεφόταν ξερωγω.

Interested πάντως, προφανώς καμία σχέση με το ορίτζιναλ πέρα από το όνομα και 1-2 πρόσωπα αλλά κατά τα άλλα άμυαλο Ρωμαϊκοπρεπές ταινιάκι για χαλαρή προβολή.

Τα CGI ζώα στο κολοσσαίο χτυπάνε στο μάτι πάρα πολύ άσχημα γαμώτο, έλεος. Λες και αν δεν έβαζαν μέσα ρινόκερους και αιμοδιψείς μπαμπουίνους η ταινία θα καταστρεφόταν ξερωγω.

Diversity Αρχιμανδρίτη μου, diversity ΚΑΙ στα ζώα, τι περίμενες δηλαδή;... Αλήθεια, αρκούδες δεν είδα στην αρένα. :Ρ

@Χειρομαλάχτης: Όντως, ξενερουά ο πρωταγωνιστής ρε γμτ... Αλλά με μερικούς κουβάδες ποπκόρνια, η ταινία διορθώνεται νομίζω. :Ρ

Έχω πιάσει παλιές ταινίες, αρκετές στα όρια του κακού σινεμά, αλλά σίγουρα αρκετά διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες για το που ήταν κάποτε ο σινεμάς.

Πρώτη σταση είναι το The Magic Sword, 1962, του μάλλον ατσούμπαλου Bert Gordon, που όμως από όσα έχω δει, έχει γράψει την δίκη του ιστορία και αγνοούσα πλήρως μέχρι να πιάσω τις παλιακίλες.
Πρωταγωνιστες ο Gary Lockwood του space odyssey και ο πολύς Basil Rathbone, σε ένα έπος που αφορά την ζωή του Αη Γιώργης, οπως την έχουν προσαρμόσει οι Εγγλέζοι στο δικό τους πάνθεον. Η πλοκή χαρακτηρίζεται από το αρχή, μέση και ξύλο, χωρίς πολλά πολλά, κάτι που μου αρέσει σε σχέση με τα σημερινά φίλλερ και τα ανούσια δράματα. Εννοείται με ένταξη με την ένταξη μιας κυνηγημένης πριγκιποπούλας, η οποία έτσι κι αλλιώς υπάρχει εδώ αλλα ας την κάνουμε λίγο πιο κλισέ γιατί έτσι και φυσικά με happy ending, πιο happy κι από τον Ευτυχή Μπλέτσα. Τώρα στα τεχνολογικά της εποχής, εικόνα και ήχος κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Όσο για τα εφέ, δεν τα περιμένει κανεις να κόβουν την ανάσα, αλλά εκτός του ότι δεν στερουν από την τελική διασκέδαση, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις την αξία και την οξυδέρκεια των πρακτικών εφέ, κάτι που χάθηκε ολοκληρωτικά με την αλόγιστη χρήση των cgi.

Ένα τίμιο 7αρακι για την εποχή, τάλιρο στον παγκόσμιο σινεμά.

Back