Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των πολυπλατινένιων κριτών YPO, Dirty Harry, Strat, DJ Silence και Betaf

Oκ σε άλλο πλανήτη ζούμε, απλά τσέκαρα..

Από το trailer φαίνεται ψιλοφαίνεται cringιά αλλά περιέργως με ψήνει αρκετά.

Ειδα το Sinners. Για spin off Ταραντιντο From dusk till dawn μου εκανε. Ευχαριστα περασε η ωρα αλλα το εχω ξεχασει ηδη. Οι μουσικες του θεωρω οτι θα γερασουν καλυτερα.

Συμφωνώ για το Sinners, περίμενα περισσότερα. Έχει ωραία στοιχεία, από το φολκλόρ μέχρι τον ρατσισμό και το πώς η μουσική διαπερνάει τα πάντα, αλλά σαν αποτέλεσμα το βρήκα λίγο αμήχανο. Ειδικά τα horror στοιχεία δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν επίτηδες ήταν στα όρια της σάτιρας ή αν απλά ο σκηνοθέτης τα θεώρησε κουλ.
Οι ερμηνείες είναι σίγουρα το δυνατότερο κομμάτι της ταινίας, ειδικά ο γέρος πιανίστας.

To Sinners μου άρεσε πολύ. Αναπολογητικά λαϊκό (πάλπι που λέμε στο ΕΚΚ), φασαριόζικο, διασκεδαστικό. Έξτρα πόντοι για την εμμονή του στις θεμελιώδεις αρχές αιδοιολειχίας. Μουσικάρα και τελοσπάντων πέρναγε η ώρα ευχάριστα πολύ, δεν κοίταγα τηλέφωνο ούτε ρολοϊ. Μου άρεσε η εμφάνιση των Buddy Guy και Kingfish στο φινάλε και το έργο έλεγε μια μεγάλη αλήθεια : η ελευθερία είναι μια στιγμή και τη θυμάσαι πικρά για πάντα.

Το Naked Gun το καινούριο στην αρχή το είχα αναθεματίσει ως βαμμένος χούλ του ΘΕΟΥ Λέσλι Νίλσεν, αλλά βλέποντας τα τήζερς και τα τρέηλερς, ψήθηκα. Θεωρώ πως ο Νίσον έχει πλήρη επίγνωση της απόλυτης σοβαρότητας που χρειάζεται ο ρόλος για να βγάλει γέλιο και το έργο έχει γυριστεί για όσους είδαμε μικροί το πρωτότυπο και πια γεράσαμε.

Back