Προτείνετέ μου κάτι από το Steam έως 2,99€

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Έχω μαζέψει 2,95€ στο Steam από trading cards και θέλω να αγοράσω κάτι. Αν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο στα 2,99€ που είναι ένα δημοφιλές price point θα σφίξω το ζωνάρι και θα βάλω άλλα 0,04€ για να το πάρω. Αυτή είναι η wishlist μου:

Μπορείτε να προτείνετε κάτι από τη wishlist ή ελεύθερα, από οποιοδήποτε genre. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Και να βάλεις και αυτά τα 0,04€ για να πάρεις μία κάρτα ακόμα, φτάνουν.

Άστα αυτά, ξέρεις ότι με κάθε game που μπαίνει στο library, κερδίζει xp το games owned badge σου.

Έλα, να πέφτουν τα στοιχήματα για το πόσα post θα χρειαστούν πριν κάποιος απαντήσει on-topic.

Βάλε δυο υποθήκες στο σπίτι,ανέβα στα 3,81 ευρώ και αγόρασε το Bright Memory. Το πήρα αλλά δεν το ξεκινησα ακόμα.

Για να μαζέψω 3,81€ από κάρτες θέλει κανένα εξάμηνο οπότε θα πάει για την summer sale 😁

Καλά, θα απαντήσω on-topic τελικά.

Μου κάνει εντύπωση που ρωτάς τι να πάρεις σε αυτά τα λεφτά, όταν έχεις στη wishlist το Hard West. Νομίζω είναι ακριβώς το είδος game που σου αρέσει. Παίρνεις και το Scars of Freedom DLC, και σου περισσεύει και μισό ευρώ για το μέλλον.

Εναλλακτικά, The Vanishing of Ethan Carter ή αν θες να φτάσεις το budget στα όριά του, Mars: Wars Logs.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ξεκάθαρο πρόβλημα με την σαβούρα που έχει μαζέψει σε αυτό το εύρος τιμών το steam... απλά δεν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο εκτός αν το έχεις ανακαλύψει από αλλού και το έχεις wishlist

επίσης γιατί είμαι Death Knight? Εγώ θέλω το άλλο DK, όχι Drift King, το αληθινό, το ορίτζιναλ Donkey Kong.

Φτάσε στα 5.000 ποστς για να πάρεις προαγωγή.

Kgy.gif

Back