Προβλημα με καρτα γραφικων και eshop

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλημερα παιδια σορρυ για το ακυρο μπαμπ αλλα συνεβη το εξης και θελω να το αναφερω εδω μηπως και τυχον εχουν και αλλοι τετοιο θεμα.<br><br><br>Επαιζα σημερα το νεο μπατμαν της τελλταλε.Οπως ξερετε δεν ειναι απαιτητικο παιχνιδι.Ξαφνικα τα ιδια(οχι ακριβως,ηταν πρασινη οθονη οχι γκρι) 2-3 φορες,και πανω που ημουν ετοιμος να το παω για σερβις και να τους ξεχεσω ειπα να δω τα Minimum reqs του παιχνιδιου.ΞΑφνικα βλεπω dx12.Εκει μου ρθε η ιδεα να βαλω dx11 στο path name.Το παιχνιδι δεν κρασαρε πουθενα.<br><br>Επιπλεον να πω οτι με dx12 η καρτα δουλευε στο μαξιμουμ,με dx11 Ουτε που ακουγεται.Δε ξερω τι επακριβως φταιει.<br><br>Αν τυχον εχουν και αλλοι παρομοιο θεμα ας το δοκιμασουν και ελπιζω να βοηθησει το παραπανω.Καλη συνεχεια

Σε άλλα DX12 παιχνίδια είχες θέμα; (τώρα κατά πόσο είναι κανονικό DX12 και όχι DX12 με FL ανίστοιχα του DX9 το Telltale Batman δεν ξέρω).

Μην υποτιμάς την Telltale. Εχει κακό optimization από το οποίο έπασχε και το πρώτο batman

θα ξαναγραψω οταν βαλω παλι το σνιπερ4 το οποιο rageαπεγκατεστησα κακην κακως μετα απο αυτα που εκανε και θα ενημερωσω παιδια

<blockquote><br>Καλημερα παιδια σορρυ για το ακυρο μπαμπ αλλα συνεβη το εξης και θελω να το αναφερω εδω μηπως και τυχον εχουν και αλλοι τετοιο θεμα.<br><br><br>Επαιζα σημερα το νεο μπατμαν της τελλταλε.Οπως ξερετε δεν ειναι απαιτητικο παιχνιδι.Ξαφνικα τα ιδια(οχι ακριβως,ηταν πρασινη οθονη οχι γκρι) 2-3 φορες,και πανω που ημουν ετοιμος να το παω για σερβις και να τους ξεχεσω ειπα να δω τα Minimum reqs του παιχνιδιου.ΞΑφνικα βλεπω dx12.Εκει μου ρθε η ιδεα να βαλω dx11 στο path name.Το παιχνιδι δεν κρασαρε πουθενα.<br><br>Επιπλεον να πω οτι με dx12 η καρτα δουλευε στο μαξιμουμ,με dx11 Ουτε που ακουγεται.Δε ξερω τι επακριβως φταιει.<br><br>Αν τυχον εχουν και αλλοι παρομοιο θεμα ας το δοκιμασουν και ελπιζω να βοηθησει το παραπανω.Καλη συνεχεια<br></blockquote><br><br>Οι κάρτες της AMD έχουν πιο βαρύ driver στο DX11 σε σχέση με το DX12. Αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι να περιορίζεσαι απο την CPU σου στο DX11 και έτσι η καρτα να μην δίνει το  100% της ισχύος της. Ποια είναι η διαφορά στο framerate μεταξύ των δύο modes;

Back