What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ψήκτρα για CPU

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Φαίνεται και από το "κουτάλιασμα" των φτερών ( από την κοίλη μεριά φυσάει, από την κυρτή ρουφάει) καθώς και από τους "βραχίονες" που ενώνουν το μοτεράκι με το πλαίσιο του ανεμιστήρα ( οι βραχίονες είναι στην μεριά που φυσάει συνήθως ).
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Επίσης το κυκλικό στο κέντρο από την μία μεριά μετακινείται και από την άλλη όχι. Ο αέρας βγαίνει από την σταθερή μεριά.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Ξέρει κάνας συνάδελφος αν το στρογγυλό στη μέση της 212 πρέπει να κουμπήσεις στα φινς; Δεν ξέρω αν σφίγγει άλλο οπότε την άφησα για να δω από θερμοκρασίες τι παίζει.

Σκηνικό πρώτο, η παλιά ψύκτρα δεν έβγαινε, και λέω ας βγάλω πρώτα τις βίδες της βάσης από πίσω. Πάω μετά να τραβήξω πάλι και μου βγαίνει μαζί και ο επεξεργαστής κολλημένος στην ψύκτρα χωρίς να έχω απασφαλίσει και με την πάστα να έχει γίνει κανονικός στόκος.

Μετά παρατήρησα ότι για να μπει η νέα "ράχη" έπρεπε να βγάλω την μητρική αλλά σαν γιωτάς βαριόμουν οπότε την ξεβίσωα με όλα τα συμπράγκαλα και την έγειρα ίσα ίσα για να μπουν οι νεες βίδες. Κάπου εκεί ένιωσα τη Northbridge να "παίζει" αλλά είπα να δώσω τόπο στη μαλακία και να ευχηθώ να δουλέψει.

Ευτυχώς όλα καλά μέχρι τώρα. Ειδικά στο θέμα φασαρίας ηρέμησα, τόσο που νόμιζα ότι τον έκαψα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom