Arwindan
Mind-flayer

Αγαπητοί συμ(ν)φορουμίτες ήρθε η ώρα που όλοι περιμένατε. Μπορείτε πλέον να σταματήσετε να κρατάτε την αναπνοή σας. Ναι καλά καταλάβετε ήρθε η ώρα να κάνω αναβάθμιση.<br><span class="bbcode_spoiler">Ναι ξέρω χεστήκατε
P</span><br>Παρόλα αυτά όποιος δε βαριέται να γράψει μία άποψη, αυτή θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.<br><br>Το σύστημά μου αυτή τη στιγμή είναι το εξής:<br>Κουτί: Thermaltake Armor Junior<br>PSU: Corsair CX750M<br>M/B: Gigabyte X58A-UD3R <br>CPU: Intel Core i7 950 @3.1Ghz<br>RAM: 8GB 1333Mhz<br>GPU: Asus R280x<br>Monitor: DELL U2312HM<br><br>Από τα παραπάνω θα κρατήσω σίγουρα οθόνη, τροφοδοτικό και κουτί. Την κάρτα μου θα την αλλάξω σύντομα με την 970 του Borracho.<br>Οπότε έχει μείνει το τρίπτυχο M/B, CPU και RAM. Budget το πολύ έως 500 ευρώ. Όσον αφορά τα παιχνιδιά, παίζω κυριολεκτικά τα πάντα και σίγουρα (αν δεν έχω κάνει κι άλλη αναβάθμιση μέχρι τότε, αναμένω το Star Citizen). Επίσης μελλοντικά σκέφτομαι την προσθήκη μίας καλύτερης κάρτας και μίας οθόνης με μεγαλύτερη ανάλυση.<br><br>Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.<br><br>ΥΓ. Η Ram θα ήθελα να είναι σε ένα dimmaki των 16GB ώστε αργότερα να βάλω άλλο ένα. Επίσης δεν με πειράζει να είναι από διαφορετικά κασταστήματα, αλλά αν είναι από το ίδιο θα κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Αν δε είναι και από Αθήνα και μπορώ να πάω να τα πάρω από εκεί ακόμα καλύτερα.