What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ραδιόφωνο σήμερα.. τι άλλαξε;

dervast

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 5, 2012
Messages
218
Χαίρετε,
είμαι μερικά χρόνια τώρα κάτοικος Γερμανίας..... και ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τα ραδιόφωνα γενικότερα στις μέρες μας. Έλεγα με τη συζυγό μου ότι θέλαμε ένα ραδιοφωνάκι να έχουμε στο σπίτι μας να ακούμε λιγουλάκι..
Είδα λίγο στην αγορά και είδα ότι σήμερα υπάρχουνε τα ασύρματα/ιντερνετικα, και εαν κατάλαβα καλά θα μπορώ να ακούω και μεσω ιντερνετ ελληνικούς σταθμούς.

1. Τι αλλο αλλαξε στη ραδιοφωνιά τα τελευταία χρόνια πέρα από τους ψηφιακούς δέκτες ραδιοφωνίας;
2. Θα ήθελα κατι να ακουω ελληνικούς αλλα και τοπικούς (γερμανικούς) σταθμούς που να μπορεί να συνδεθει μελλοντικά σε κάτι τέτοιο
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-TEAC-..._Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item19e22c27be
ώστε να μπορώ να ακούω και στα ηχεία (μελλοντικά στο σαλόνι μου)

Ευχαριστώ πολύ
Αλέξανδρος
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
φιλε μου, ακου μια συμβουλη απο εναν που αντιμετωπιζει παρομοια 'προβληματα' με σενα.
βαζεις καμια 250αρα ευρακια στην ακρη και παιρνεις ενα ομορφο και κομψο pc-ακι σε mini-atx (φθηνο και στυλατο) με κατα προτιμηση μια apu σαν βαση.
του πετας ενα ασυρματο πληκτρολογιο-touchpad, το συνδεεις με hdmi στην τηλεορασαρα σου και τα εχεις ΟΛΑ σε ενα. ταινιες θες; internet browsing; κανενα παιχνιδακι; μουσικη απο mp3; ιντερνετικη μουσικη; you name it and it can be done!
μην ξοδευεσαι σε σαχλαμαρες οπως internet radios κλπ. καντο τωρα που εισαι στην αρχη και παρε ενα htpc (home theater pc). το κοστος ειναι ελαχιστο για τα οφελη που θα εχεις στο σαλονι σου.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αν έχεις PC με ιντερνετ μπορείς να ακούς όλους (η σχεδόν όλους δεν το εχω εξετάσει το θέμα) τους Ελληνικούς σταθμούς απο την επίσημη σελίδα τους, το ίδιο φαντάζομαι θα γίνεται και στο εξωτερικό.
Επίσης με ενα ψάξιμο στο google μπορείς να βρείς σταθμούς που θα παίζουν και οτι είδη μουσικής θες, ολα αυτά σε συνδυασμό με οτι λέει ο Infamous απο πάνω πιστεύω θα σε καλύψουν και με το παραπάνω.
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Εγώ πάντως ως ραδιοφωνάκιας αν άκουγα καμια άποψη για καλά ραδιόφωνα παγκοσμίου λήψης, δεν θα με χάλαγε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom