RAGE 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Βγαινει την Τριτη το Rage 2 το νεο παιχνιδι της Id software οπου μαζι με το Doom Eternal θα ειναι απο τα καλυτερα fps(με πρωτο το doom εννοειται). Στο Rage 2 πολεμαμε μεταλαλγμενα τερατα και συμμοριες. Ειναι κατι σαν τα Metro ας πουμε αλλα πολυ καλυτεροα αφου ειναι της id software.

Laumch trailer

https://www.youtube.com/watch?v=PLQg-Vq2zQk

αφού το τελείωσα λέω να πω τη γνώμη μου. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....αδιάφορο story αδιάφορος κόσμος. το πιο σύντομο πέρασμα μου σε open world.

αφού το τελείωσα λέω να πω τη γνώμη μου. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....αδιάφορο story αδιάφορος κόσμος. το πιο σύντομο πέρασμα μου σε open world.

Τόσο χάλι ε;

το μόνο που το σώζει είναι το combat. αλλά ο κόσμος δεν σε τραβάει ώστε να ευχαριστηθείς το combat.

Ισχύει ότι Fortnitοποιήθηκε, με παρδαλά χρώματα κλπ;

Ισχύει ότι Fortnitοποιήθηκε, με παρδαλά χρώματα κλπ;
έχει μια απόχρωση ροζ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του παιχνιδιού. από άποψη εμφάνισης μια χαρά φαίνεται. βέβαια κάποια textures είναι αρκετά low res. το πρόβλημα φαίνεται στον main character στους npc σε όλα τα άλλα. το πόσο κακογραμμένο είναι στο δείχνει με το καλήμερα με τις άθλιες ατάκες. πήγαν να ακολουθήσουν μια συνταγή borderlands.

έχει μια απόχρωση ροζ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του παιχνιδιού. από άποψη εμφάνισης μια χαρά φαίνεται. βέβαια κάποια textures είναι αρκετά low res. το πρόβλημα φαίνεται στον main character στους npc σε όλα τα άλλα. το πόσο κακογραμμένο είναι στο δείχνει με το καλήμερα με τις άθλιες ατάκες. πήγαν να ακολουθήσουν μια συνταγή borderlands.

Α, κατάλαβα. Η γνωστή μάστιγα με τους quirky χαρακτήρες.

Back