What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Bot - Rise of the Machines

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και το feedback. Λοιπόν μιας και η ψηφοφορία έκλεισε χθες θα συνοψίσω τις σκέψεις μου με<br>το τι θα υλοποιήσω στο προσεχές άμεσο διάστημα.<br><br><ol type="a"><br><li>Τα καλημέρα/καλησπέρα κλπ θα περιοριστούν σε ένα user/24ωρο και επίσης αν απευθύνεται ο χαιρετισμός σε άλλο χρήστη τότε δε θα μιλά ή αν τα καταφέρω θα μιλά και αυτό στον άλλο χρήστη</li><br><li> H δημιουργία των λινκς για τα ριβιούζ του ρεικουί δε δουλεύει για όλα αλλά προς το παρόν θα το αφήσω έτσι μέχρι νεοτέρας από το σταφφ. Μόλις αλλάξουν/αναβαθμίσουν τις υποδομές το ξανακοιτάω</li><br><li> Ψάχνω να του ενσωματώσω APIs από τρίτους. Κοίταξα του ροκε λι αλλά οι τύποι δεν έχουν δημοσιεύσει κάποια διεπαφή επίσημα για να αντλούν πληροφορία τρίτα προγράμματα και δε θέλω να εμπλακώ με reverse engineered πράματα (όπως κάνουν site όπως το rocketleaguestats). Όταν και άμα δημοσιεύσουν το καρφώνω.<br>Κοίταξα της blizzard η οποία δίνει κάργα πράμα. Σε πρώτη φάση ίσως του βάλω να τσεκάρει το στάτους κάποιου σέρβερ στο wow. Αν έχετε κάποιο παιχνίδι που λιώνετε και θα θέλατε κάποια ενσωμάτωση με το μποτ, γράφτε εδώ, ή στείλτε μου πιεμ να το διερευνήσω. </li><br><li> Θα ανεβάσω οδηγίες setup στο github, ούτως ώστε αν κάποιος θέλει, να πάρει το μποτ και να το χρησιμοποιήσει/παραμετροποιήσει/βγάλει εκατομμύρια..<br></li>[/list]<br><br>Aυτά.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Καλύτερη κοινότητα έβερ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μένει να βρω ποιοι είναι αυτοί οι 9 :spiteful:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
omg 9 άτομα ψηφίσαν κατά του bot?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
Τόσα κωλοδάχτυλα που του έχω πετάξει, μπορείς να υποθέσεις με ασφάλεια ότι ο ένας είμαι εγώ.<br>Ή και οι 9.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Τόσα κωλοδάχτυλα που του έχω πετάξει, μπορείς να υποθέσεις με ασφάλεια ότι ο ένας είμαι εγώ.<br>Ή και οι 9.<br></blockquote><br> :rofl: :rofl: :rofl: τόσο μίσος, 9 accounts  :pP<br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Μένει να βρω ποιοι είναι αυτοί οι 9 :spiteful:<br></blockquote><br><br>ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΜΕΝΑ!!!! <br>Εγώ το αγαπώ!!! Απλώς το πειράζω λίγο. <br><br>Από Blizzard το overwatch νομίζω λιώνουμε αρκετά.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>Από Blizzard το overwatch νομίζω λιώνουμε αρκετά.<br></blockquote><br><br>To τσέκαρα χθες, το API της blizz ακόμα δε δίνει για OW. Τα διάφορα stat site απλά παρσάρουν html σελίδες με στατιστικά παιχτών. Αλλά https://pvplive.net/c/overwatch-blizzards-working-on-stat-tracking-and-a" class="bbcode_url">σύντομα θα έχει επίσημο API
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
<img src="https://image.prntscr.com/image/c30CL_K8QSi-503PETHccQ.png" alt="c30CL_K8QSi-503PETHccQ.png" class="bbcode_img" /><br> :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br> :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>Από Blizzard το overwatch νομίζω λιώνουμε αρκετά.<br></blockquote><br><br>To τσέκαρα χθες, το API της blizz ακόμα δε δίνει για OW. Τα διάφορα stat site απλά παρσάρουν html σελίδες με στατιστικά παιχτών. Αλλά https://pvplive.net/c/overwatch-blizzards-working-on-stat-tracking-and-a" class="bbcode_url">σύντομα θα έχει επίσημο API<br></blockquote><br><br>ναι προς το παρόν οτι μπορείς να κάνεις ειναι να τραβάει τα stats παιχτών. ακομα και νεα περι overwatch σε αλλο σερβερ τα τραβάμε μεσώ τρίτους μιας και η blizzard δεν εχει τροπο να τραβάμε απο το site της. αλλά εφόσον δουλεύουν το api ολο και κατι καλο θα δούμε για να κανουμε implement. οποτε αναμένουμε.<br>παντως προσωπική εκτίμηση ειναι οτι πρώτα να γινουν πράγματα που έχουν σχέση με rq και μετα τα αλλα. i think<br><br><br>chosen έκανες το bot να κλαίει ντροπή. μην το δει η kara μόνο.
 
Top Bottom