What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Discord Server

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Μια βοήθεια!<br><br>Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο mumble για να μην ακούγομαι με μικρή ένταση και απο το βάθος;<br>Αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου:<br><br><img src="http://i64.tinypic.com/30secd1.jpg" alt="30secd1.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Επίσης φαίνεται οτι μιλάω όλη την ώρα ακόμα και όταν είμαι σιωπηλός, όπως φαίνεται παρακάτω:<br><br><img src="http://i64.tinypic.com/28t7xog.jpg" alt="28t7xog.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Yπάρχει τρόπος να το διορθώσω;<br><br>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Υπαρχει επιλογη push to talk στην οποια επιλεγεις ποιο κουμπι θα πατας για να μιλας. Εγω το εχω στο alt.<br><br>Επισης υπαρχει ρυθμιση απο ποια ενταση της φωνης σου θα καταλαβαινει το mumble οτι μιλας ωστε να γινεις "κοκκινος". Στο πρωτο ανοιγμα του προγραμματος σε βαζει να τα ρυθμισεις αυτα. Μετα δε ξερω πως το ξανα κανεις.<br><br>Για την ενταση σου και το βαθος που λες παλι πρεπει να παιξεις με αυτες τις μπαρες με τα χρωματα. Και αυτα ηταν στο πρωτο ανοιγμα και επισης δε ξερω πως ξανα πας εκει. Ψαξε λιγο στο configure. Καπου θα εχει καποια επιλογη για το αρχικο setup σου.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το "silence below" και το "speech above" δεν πρέπει να έχουν τόση μεγάλη απόσταση. Πρέπει να τα βάλεις πιο κοντά μεταξύ τους (πάντα το "speech above" θα είναι δεξιότερα του άλλου). Επίσης επέλεξε Amplitude και όχι SNR. Θα βάλω και εικόνα από τα δικά μου settings.<br><br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://s25.postimg.org/5z5jpcfof/mumble_set.png" alt="mumble_set.png" class="bbcode_img" />

<br><br>Η εικόνα είναι ενδεικτική. Παίξε με τα sliders ώστε να βρεις την ιδανική θέση για σένα.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
παιρνοντας αφορμη απο την δημιουργια του καινουργιου δωματιου/μαντριου (το μαντρι του μαντριου τι δεν καταλαβαινεις) για το Steep να πω και εγω την <strike>μαλακια</strike> αποψη μου. Επειδη ειναι γεματος ο server με αχρησιμοποιητα δωματια τι θα λεγατε να σβηστουν ολα και να αντικατασταθουν απο generic δωματια τυπου strategy, shooter, rpg, κοκ (και το καθενα να εχει 1-2 rooms αν εχουμε αποσχιστικες τασεις); εννοειται οτι το δωματιο του ροκελι δε παει πουθενα γιατι ειναι μια κατηγορια μονο του οπως επισης καιτο κοσμοπολιταν γιατι μου αρεσει σαν ονομα.<br><br>υ.γ. τωρα που το σκεφτομαι ισως να μην ειναι και τοσο καλη ιδεα γιατι μετα θα εχουμε συζητησεις τυπου: καλα ρε μ.....α μπηκες στο shooter για να παιξουμε ARMA; ειναι ξεκαθαρα simulation, τι λετε ρε μπαγλαμαδες strategy ειναι το παιχνιδι επικοινωνειτε; κλπ κλπ
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Είναι μπέρδεμα γενικά, καθώς από τη μία θα καθαρίσει αλλά από την άλλη "του ροκελί να μείνει, εεε και το ντιβίζιον, εεεεεεεε και το...". Εγώ πχ (και πιστεύω κι άλλοι) δεν θέλω να φύγει για κανένα λόγο ένα συγκεκριμένο κανάλι (όχι δεν αναφέρομαι στο ροκελί).<br><br>Αλλά ότι χρειάζεται καθάρισμα και αλλαγές είναι σίγουρο. Αρχικά προτείνω να μετονομαστεί το κανάλι του diablo σε Path of Exile <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλά, έγραψες ολοκληρο post, απλα για να πεις εμμέσως πως θες δωματιάκι για το ARMA? Οπως και να&#039; χει, ναι, θα χρειαστουμε και για το ARMA.  :pP<br><br>Επίσης, όντως, ορισμενα δωμάτια είναι εντελως αχρησιμοποιητα και αν σβηστουν δεν θα λειψουν και σε κανενα. Ουτως ή αλλως 5-10 νοματαίοι χρησιμοποιουμε mumble.<br><br>Υγ. Φτιαχτηκε κιόλας το steep δωματιάκι μας? Θενξ α λοτ.  :drinks:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Δε χρειαζεται να μπουν κατηγοριες. Απλα ισως καποια να πρεπει να σβηστουν καθως δε χρειαζονται.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Ή απλά να προστεθούν 7-8 δωμάτια ακόμα στο ροκελί και να σβηστούν όλα τ&#039; άλλα! Έτσι κι αλλιώς και ροκελί να μην παίζουμε τις περισσότερες φορές εκεί μαζευόμαστε!!! <br><br>έδιτ: Εμένα πάντως μ&#039; αρέσει που χει 7000 δωμάτια για να μπαίνουμε και ας παίζουμε κάτι τελείως διαφορετικό με αυτά!<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το Πάβλικ απολογείται ταπεινά που δεν προέβλεψε σωστά το gaming πλάνο σας για τα επόμενα 2 χρόνια όταν έφτιαχνε τα δωμάτια στο mumble.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Gaming Πλάνο; Rocket League Till The End of Time<br><br> :praisethesun: :rlball: :cylonagree:
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Καλά Άρη το δικό σου δεν ήταν ακριβώς πλάνο! Περισσότερο έμοιαζε με λίστα "τα παιχνίδια που πρέπει να παίξω πριν το τέλος του κόσμου"!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Καλά Άρη το δικό σου δεν ήταν ακριβώς πλάνο! Περισσότερο έμοιαζε με λίστα "τα παιχνίδια που πρέπει να παίξω πριν το τέλος του κόσμου"!<br></blockquote><br><br>Απάντηση: <br><br><blockquote>δεν προέβλεψε σωστά το gaming πλάνο σας για τα επόμενα 2 χρόνια</blockquote><br><br>http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/2019-tha-ksekinisoun-ta-megala-gegonota-ton-profiteion-stoixeia-kai-eggrafa/<br><br><blockquote>Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών</blockquote><br><br>Μια χαρά legit ηταν το πλανο μου.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>παιρνοντας αφορμη απο την δημιουργια του καινουργιου δωματιου/μαντριου (το μαντρι του μαντριου τι δεν καταλαβαινεις) για το Steep<br></blockquote><br><br>Έρχομαι σπίτι κατάκοπος και μπαίνω mumble να θαυμάσω το Steep Room. Δεν βλέπω τίποτα όμως. Γιατί ρε νουμπά μάς τρολάρεις?
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Να ρωτήσω κάτι που ίσως λύσει το "πρόβλημα" των πολλών δωματίων (εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί):<br>Υπάρχει μήπως στο mumble Παύλο κάποιο στατιστικό, που να λέει ποια δωμάτια έχουν χρησιμοποιηθεί τους τελευταίους 3 μήνες για παράδειγμα?<br>Σχετικά εύκολα μετά, αν το επιτρέπει το πρόγραμμα, θα μπορούσαν να σβήνονται αυτόματα με κάποιο script, ώστε να μην χρειάζεται να είναι κάποιος "από πάνω" για να τα "συντηρεί".
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<strike>Πιθανώς να</strike> υπάρχει plug-in με την ονομασία Murmur-Munin που βγάζει στατιστικά. Θα το δω όταν επιστρέψω στη βάση.<br><br>Αν και βλέπω τα στατιστικά να λένε Rocket League, Ubisoft games, Lobby Ntalikieridwn Mpampadwn και τα υπόλοιπα νεκρά.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Κι ας είναι νεκρά, υπάρχουν εκεί ως υπόσχεση και ελπίδα πως θα παίξουμε κάποτε.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Δε θα μου γεμίσετε τον τόπο πατημασιές πάνω που γυάλισα το παρκέ, τραβάτε στο Evolve να τσαλαβουτάτε στην εξωγήινη λάσπη.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εκτός και εχει μπει steep, σημερα θα επισκεφθούμε αλλο δωμάτιο. Σκοπος μας πλεον είναι να τα γεμίσουμε όλα με την παρουσία μας.
 
Top Bottom