What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Online

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μέηκ με ΤΕΧ ΓΚΛΟΡΙΟΥΣ ΛΗΝΤΕΡ εντ λέτ δη μάντνες μπηγκίν <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Κάνε λήβ το crew Σόαντ και μετά σε κάνω ινβάιτ πάλι πίσω. Εννοείται πως όλα τα αδέρφια Ρεητζκουίτες θα μπείτε στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας με τη μια. Χαμός θα γένεται <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Καλή μαγκιά που δούλεψε έτσι. Νουμποfeature, το ξεγελάσαμε. Σου παραδίδω τα κλειδιά του crew, drive carefully, ξέρεις εσύ. :spiteful:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358


MaverickStrange wrote:
Σε ποιο παιχνίδι παίζετε?</blockquote>

Max Payne 3 multiplayer painkiller mayhem :starwars: Join us :deal:

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αδέρφια! Με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες ανακοινώνουμε το επίσημο crew του Ragequit.Gr στο Rockstar Social Club!

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή, όσα αδέρφια/παλιοσειρές μπουκάρετε εντός των ημερών προάγεσθε σε Κομίσιονερς. Η Δυναστεία του Τρόμου ξεκίνησε!

(Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Συναγωνιστή και Αδερφό Σόαντ667 που ξεκίνησε το κρού ενώ τα γιωτοκάνονα της γκαντεμιάς έπαιζαν κοντσέρτο αποκλειστικά για το ασύλληπτο σκίλ λέβελ μου!)
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
(Προσεχώς και GTAV, εκεί έχει να γίνει ο αληθινός χαμός)
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
βγηκε στο steam σημερα το loadout ενα free to play παιχνιδι , μοιαζει αρκετα με το team fortress αλλα ακομα πιο τρελο!! επαιξα μερικα παιχνιδια φαινεται αρκετα ενδιαφερον . αντε ψηθητε να το κανονισουμε !
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
Πέσανε οι biznes μαζεμένες τον τελευταίο μήνα, αλλά επί της ευκαιρίας να δηλώσω και εγώ την "συμμετοχή" μου (τελευταίος-τελευταίος, fashionably late που λένε στο χωριό μου).

Απο παιχνίδια, δεν καίγομαι ιδιαίτερα στο τι θα παίξω, αρκεί η παρέα να είναι καλή <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> , αν ενδιαφέρεται κάποιος απο επόμενο Σ/Κ (λόγω biznes και πάλι), http://steamcommunity.com/id/grey_gore/games?tab=all" class="bbcode_url">βλέπει απο το Steam library μου και κανονίζουμε.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736


noFEAR wrote:
βγηκε στο steam σημερα το loadout ενα free to play παιχνιδι , μοιαζει αρκετα με το team fortress αλλα ακομα πιο τρελο!! επαιξα μερικα παιχνιδια φαινεται αρκετα ενδιαφερον . αντε ψηθητε να το κανονισουμε !</blockquote>

Όπως τα λέει ο νοφιαρ είναι. Έπαιξα κάνα 20λεπτο και οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες. Ωραίοι χάρτες, άπειρο customization στα όπλα και πολύ γέλιο. Κατεβάστε το asap.

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Borderlands 2 Steam free weakend

Everybody have fun tonight :woohoo: :woohoo:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Κατέβασα το Μπόρδερλαρζ 2 τώρα που είναι free για το ΣΚ, και εκεί που λεβέλαρα έκαναν highjack το game μου ο GreatOldOne και ο soad και παρτάραμε ανελέητα. Ο πρώτος βέβαια είναι λέβελ 60-χίλια κι εμείς κάτω από 10 οπότε ό,τι πυροβολούσε ανατιναζόταν εντυπωσιακά, αλλά κάναμε καλό powerleveling δεν μπορώ να πω.

Ψηθείτε να κανονίσουμε και για αύριο τίποτα όποιος θέλει. Ή να συνεχίσουμε από το level 9-10 μας ή να αρχίσουμε νέους characters για το ρωκ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Στήθηκε server warband Persistent World 4 mod για όποιον ψήνεται. Μεταφέρει μια γεύση του campaign στο μουλτι κατά κάποιο τρόπο. Αν υπάρχει ενδιαφδέρον PM αλλιώς αν είναι να μπούμε κόσμος και κοσμάκης τα ποστάρω εδώ.

Υπόψην όμως ότι το έχω από την νεολιθική εποχή οπότε με όσους το έχουν μέσω STEAM δεν ξέρω τι συμβατότητα παίζιει.
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
αγορασα τωρα που ειναι σε προσφορα το Sniper Elite: Nazi Zombie Army ( το πρωτο οχι το δευτερο ) . εχει πολυ φαση οποιος γουσταρει λεει πολυ 4 ατομα
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Όποιος ενδιαφέρεται για Co Op στο Company Of Heroes, ας κοπιάσει http://www.ragequit.gr/forum/games/621-company-of-heroes-multiplayer?start=15#58858" class="bbcode_url">εδώ. Να έχουμε και κάνα ακόμα στην παρέα μας εγώ και ο Steal Havoc. Νούμπια ευπρόσδεκτα, γιατί και εμείς νούμπια είμαστε :blush: :vaultboy:.
 
Top Bottom