What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Polls

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Admiral wrote:
Βρε adventurάδες, πού είστε; Περίμενα να το κάνετε ντέρμπι με τους RPGάδες αλλά μέχρι τώρα σας έχουν κατατροπώσει. Για οργανωθείτε! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

This.Τι γίνεται βρε παιδιά;Μόνο εγώ κι ο Μάνος ψηφίσαμε adventures;

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,676
Τι να κάνουμε, ο λαός γουστάρει Skyrim :Ρ
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,500
ο λαος δεν γουσταρει skyrim, o τυπας που εβαλε το skyrim στα rpg γουσταρει skyrim ωσαν πλοκαμογιαπωνεζος.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,395
ενταξει, η αναφορα στο σκαιριμ εχει μπει εκει για να ΜΗΝ ψηφιστει η κατηγορια rpg, αλλα ο λαος δε μασαει και μονοκουκιάζει την γλυκια, χρονοβόρα, επικη κατηγορία των αρπιγκίων.
αυτοδυναμια λεμε.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,507
Ψτττ,παλικάρι...εσένα λέω που έβαλες παράδειγμα rpg το skyrim και μου μαγάρισες το άθλημα.... :smash: :throw: :starwars: :cry: :cry: :cry:

Mάθαμε τώρα και μας τρολλάρουν και οι admins! :nope:
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Θα ψήφιζα rpg αλλά οι παρενθέσεις με επηρέασαν και ανάμεσα σε Skyrim και Civ V εννοείτε ότι διαλέγω το 2ο.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,024
:rofl: Που να έβαζες και Final Fantasy αντι για Skyrim Ναύαρχε, θα είχε κρασάρει το site :woohoo:
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,554
O πειρασμός να σας τρολάρω ήταν μεγάλος και με νίκησε. Θα πρέπει να είστε και ευχαριστημένοι με το Skyrim, παραλίγο να βάλω το Dragon Age II :trollface:
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Δύσκολη απόφαση για μένα καθότι παίζω κυριολεκτικά απ' όλα, εκτός από simulation και mmo, αλλά μεγαλύτερο κάψιμο έχω ρίξει σε imperial glory και age of empires 2, οπότε στα strategy πάει η ψήφος μου! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Παίζω κυρίως RPG και stealth παιχνίδια, οπότε ψήφισα RPG. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει επιλογή stealth, αλλά γίνεται αναφορά στα Visual novels. :nope:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,676
Κι εγώ προσωπικά νιώθω παραμελημένος και άκρως τεθηγμένος διά την απουσία των επιλογών για Hummingbird based-shooters αλλά και για το ένδοξο είδος των Arkanoid clones. Είχαμε μια αρκετά έντονη διαμάχη επ'αυτού στη βίλα των Editors πριν λίγες ημέρες.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,798
Προφανώς βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Hellion μετά από αυτήν την κουβέντα.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,324
Άργησα να πάρω χαμπάρι τούτο το poll! RPG δαγκωτό ενοείτε, για αρκετούς λόγους! Πρώτον, γιατί από την φύση τους τα RPG είναι hybrids οπότε καλύπτεις τεράστια γκάμα γούστων (από εγκεφαλικά turn based μέχρι γρήγορα action, άλλα με στρατηγική, άλλα με άμυαλο κλίκι-κλίκι, άλλα ανοικτά και χαοτικά, άλλα γραμικά αλλά με σφιχτό στόρυ, από όλα έχει λέμε!) και φυσικά γιατί έχει ένδοξο παρελθόν (Might and Magic, Wizardry, Fallout κτλ.), ένδοξο παρών (New Vegas, Witchers, Mass Effect κτλ.) και φυσικά ένδοξο μέλλον (να θυμίζω τα ΔΕΚΑΔΕΣ rpg που περιμένουμε γεμάτοι αγωνία?) Φυσικά τεράστιο ρεσπέκτ σε όλα τα είδη, πάντα θές και την ζεστασιά των adventures, την αδρεναλίνη ενός fps, τον χαβαλέ ενός online game με την παρέα, τους χάρτες και τα πλάνα για παγκόσμια κυριαρχία σε ένα strategy κτλ. Και ναι, οι Άρχοντες του RQ μας τρόλαραν κανονικότατα βάζοντας ίσως το ποιο ψυχρό και άχρωμο παιχνίδι της κατηγορίας για εκπρόσωπο! Τέχνασμα των adventur-άδων για να μας πάρουν την πρωτιά, αλλά έχουμε εκπαιδευτεί στις τρολιές, δεν μασάμε! :silly:
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,171


Savatar wrote:
Και ναι, οι Άρχοντες του RQ <u>μας τρόλαραν κανονικότατα</u> βάζοντας ίσως το ποιο ψυχρό και άχρωμο παιχνίδι της κατηγορίας για εκπρόσωπο! </blockquote>

Δεν προσπάθησαν αρκετά. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει Oblivion... :trollface:

 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,358
Favourite superhero Spiderman χωρίς δεύτερη σκέψη.
Γιατί είναι ο πιο ανθρώπινος ήρωας που τυχαία βρέθηκε εκεί, επέλεξε πρώτα να βγάλει χρήματα από τις δυνάμεις του και μετά από το συμβάν με τον θείο του αποφάσισε να κάνει το καλό. Γιατί έχει τους πιο cool κακούς (venom, carnage, kraven, doc oc, κλπ) και δεν πολεμάει μόνο έναν π.χ. Lex Luthor. Είναι πραγματικά solo υπερήρωας χωρίς Alfred ή Jarvis. Του σκότωσαν την πρώτη μεγάλη αγάπη κι έτσι όπως το έκαναν πάντα θα αναρωτιέται αν έφταιγε αυτός, είδε τον καλύτερο του φίλο να μπλέκει με απαγορευμένες ουσίες, τον έβαλαν να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή της θείας του και στο γάμο του. Δεν είναι chosen one, εξωγήινος, μεγιστάνας που βαριέται στον πύργο του. Δεν ανήκει σε ομάδα με άλλους παρόμοιους και δεν νιώθει μόνος, παρά μόνο υπομένει το bullying από τους συμμαθητές του και μετέπειτα από το αφεντικό του. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,729
Σουπερ Γκουφυ

<img src="http://www.internationalhero.co.uk/s/supergof.jpg" alt="supergof.jpg" class="bbcode_img" />
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,554


kara wrote:
Favourite superhero Spiderman χωρίς δεύτερη σκέψη.
Γιατί είναι ο πιο ανθρώπινος ήρωας που τυχαία βρέθηκε εκεί, επέλεξε πρώτα να βγάλει χρήματα από τις δυνάμεις του και μετά από το συμβάν με τον θείο του αποφάσισε να κάνει το καλό. Γιατί έχει τους πιο cool κακούς (venom, carnage, kraven, doc oc, κλπ) και δεν πολεμάει μόνο έναν π.χ. Lex Luthor. Είναι πραγματικά solo υπερήρωας χωρίς Alfred ή Jarvis. Του σκότωσαν την πρώτη μεγάλη αγάπη κι έτσι όπως το έκαναν πάντα θα αναρωτιέται αν έφταιγε αυτός, είδε τον καλύτερο του φίλο να μπλέκει με απαγορευμένες ουσίες, τον έβαλαν να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή της θείας του και στο γάμο του. Δεν είναι chosen one, εξωγήινος, μεγιστάνας που βαριέται στον πύργο του. Δεν ανήκει σε ομάδα με άλλους παρόμοιους και δεν νιώθει μόνος, παρά μόνο υπομένει το bullying από τους συμμαθητές του και μετέπειτα από το αφεντικό του. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.</blockquote>

Προσυπογράφω! Δεύτερος αγαπημένος ήρωας είναι για μένα ο Ironman, κυρίως λόγω της εκκεντρικής και αυτοκαταστροφικής προσωπικότητας του Tony Stark. Στην τρίτη θέση βάζω Daredevil και μετά X-Men. Από DC οι Batman και Superman είναι οκ αλλά η συμπάθειά μου είναι ξεκάθαρα η Marvel.


D3vastat0R wrote:
Σουπερ Γκουφυ</blockquote>

Ποιος Γκούφι, ένας είναι ο ήρωας:
<img src="http://blogs.sch.gr/giorgiotis/files/2012/02/Disneys_PK_Phantom_Duck_Disney_Living_Mobile-0.jpg" alt="Disneys_PK_Phantom_Duck_Disney_Living_Mobile-0.jpg" class="bbcode_img" /> 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


kara wrote:
Του σκότωσαν την πρώτη μεγάλη αγάπη κι έτσι όπως το έκαναν πάντα θα αναρωτιέται αν έφταιγε αυτός.</blockquote>

Βασικά έφταιγε και αυτός.Αλλά ο τρόπος που τη σκότωσαν ήταν πέρα για πέρα ηλίθιος.Απορώ ποιος το σκέφτηκε.

Στα άλλα προσυπογράφω πάντως.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,024
<img src="http://imagecache2.allposters.com/images/pic/ATA/25154MV~Marvel-Comics-Silver-Surfer-Posters.jpg" alt="25154MV~Marvel-Comics-Silver-Surfer-Posters.jpg" class="bbcode_img" />
Γενικά γουστάρω την Μάρβελ ποιο πολύ και ο Σίλβερ Σέρφερ ειναι απο τους αγαπημένους χαρακτήρες μαζι με Ghostrirer, Daredevil αλλα και Hulk.
 
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,532
Ψήφισα άλλος, αν και είναι supervillain.


<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://img.gawkerassets.com/img/18m4dolxuromqjpg/original.jpg" alt="original.jpg" class="bbcode_img" />

 
Top Bottom