What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ragequit Προτάσεις

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,411
Ναι οκ σαν σκέψη, αλλά το fantasy για να αρέσει πρέπει να έχει λίγο ρεαλισμό μέσα του. Το ότι καθάρισες όλους τους κακούς που βρήκες μπροστά σου δεν πάει να πει ότι εξάλειψες το έγκλημα. Άλλοι θα καταλάβουν την κενή ταρίφα μετά.
Όπως και RL το ότι εξαρθρώθηκε μια συμμορία δεν εξαφάνισε το έγκλημα. Μια μικρότερη συμμορία θα βρει ευκαιρία να αναδειχθεί.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,534
απο μια αποψη δεν εχει κι αδικο ο μαξιμαρμορ.
προφανως του δινει μια εννοια ακομπλισμεντ, το γεγονος οτι καθαριζει τις περιοχες και μενουν ετσι. οκ, παιρνεις exp και λεβελς, αλλα αμα ξαναπερνας και βλεπεις τους ιδιους που σκοτωσες, νιωθεις οτι δεν εχεις κανει κατι το ιδιαιτερο.

απ την αλλη κι εσυ εχεις δικιο, μιας που οταν ειναι δυσκολο το κειμ κ εισαι underlevelled γυρνας πισω και ξεκοιλιαζεις αλλους 1000 μεχρι να τουμπανιασεις. ή αμα σ αρεσει σε μια συγκεκριμενη περιοχη το ειδος ή η τοποθετηση των εχθρων, μπορεις να την ξαναπερασεις.

και ναι, οκ το εγκλημα δεν σταματαει ποτέ. ΩΣΤΟΣΟ ρε νιτρε, σε ενα παιχνιδι αυτο που λεει ο μαξιμος το ενιωθες στο πετσι σου. και ητανε και πιο σπουκυ να τριγυρνας στο αδειο μπουντρουμι. Ντιαμπλος 1. Επος.
 

Getta Robo

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Nov 21, 2022
Messages
164
Μπορει να ενεργοποιηθει η επιλογη για την προβολη 50+ καταχωρησεων ανα σελιδα; Ειναι λιγο κουραστικο να υπαρχουν 15-20 ανα θεμα, ειδικα σε κατι τιτανοτεραστια των 100+ σελιδων.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,411
θα ανατιναχθεί ο server λογικά έτσι :p
 
Top Bottom