Αγαπητοί συντάκτες του σάιτ,
Έχοντας ξετρελαθεί τις τελευταίες μέρες με το Drakensang: The Dark Eye (ενώ πίστευα ότι δεν θα μπορούσα το χειρισμό του) και έχοντας αποφασίσει, λόγω αυτού, να πάρω αργότερα και το πρώτο Dragon Age (που έχουν ίδιο χειρισμό και για το οποίο όλοι έχουμε διαβάσει εξαιρετικά λόγια), μπήκα σε σκέψεις σήμερα σχετικά με το ποιά παιχνίδια ακόμα μπορεί να μ’ αρέσουν και να μην το ξέρω!
Ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και όχι γενικά στα μέλη του φόρουμ, επειδή καταλαβαίνω την εμπειρία που θα έχετε στο gaming (και τον κατάλληλο τρόπο έκφρασης και γραφής στο θέμα), η οποία θα απορρέει όχι μόνο απ’ τα χρόνια gaming, αλλά κυρίως απ’ το πλήθος των τίτλων που θα έχετε δει (λόγω της ενασχόλησης και σχεδόν επαγγελματικά). Ενώ, όπως και να το κάνουμε, μέλη του φόρουμ μπορεί να έχουν μεν ίσα χρόνια gaming με ένα συντάκτη του σάιτ, αλλά σίγουρα θα έχει ασχοληθεί με λιγότερα παιχνίδια (λόγω άλλων ασχολιών). Εκατοντάδες πάλι μεν, αλλά σίγουρα θα είναι λιγότερα από ό,τι εσείς.
Για να σταματήσω τα κολακευτικά λόγια (…) και για να επανέλθω στην πρώτη παράγραφο, αυτό που θα ήθελα είναι αν μπορούσατε να γράψετε κάποιο άρθρο σχετικά με τα παιχνίδια που οπωσδήποτε πρέπει να παίξει κάποιος στη ζωή του ανεξαρτήτως είδους. Καταλαβαίνω βέβαια ότι και ένα τέτοιο άρθρο δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενικό, μια γνώμη θα είναι. Για παράδειγμα για μένα, από Fallout έχω παίξει μόνο τα 3 και New Vegas και μ’ άρεσε το 3 περισσότερο. Ή εμένα δεν μ’ άρεσε το Planescape Torment (το είχα παίξει τότε που το έδωσε το PCM), είχα τόσο κουραστεί απ’ τα πολλά γράμματα, που από κάποιο σημείο τα περνούσα όπως-όπως (και δεν κατάλαβα τίποτα)! Ενώ μ' άρεσε το Dungeon Siege 3...
Δηλαδή θα ήθελα ένα άρθρο που να αναγράφει ο καθένας σας 5-10 μόνο παιχνίδια, πολύ επιλεκτικά και με 2 μόνο γραμμές ανάλυση, και να λέτε «παίξτε έστω αυτά ανεξαρτήτως αν σας αρέσει ή όχι το είδος». Π.χ. του Admiral μπορεί όλα τα XCOM να είναι μέσα στα τοπ του παιχνίδια (δεν έχω δει κανένα). Να γράφει όμως «παίξε έστω το 2 (π.χ.)».
Το είχα ξαναπροτείνει πέρσι (σε παραπάνω post) και πιστεύω είναι κάτι χρήσιμο. Δεν μας πιέζει ο χρόνος, θα μπορούσε να γραφτεί έστω και μέχρι τα Χριστούγεννα, ενόψει των τότε εκπτώσεων!