What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ram για Asus ROG Crosshair VIII Hero X570 και AMD Ryzen 7 2700X

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,411
[quote quote=518624]καλά μέχρι τότε μάλλον θα έχει βγει η 444080 ti ?

[/quote]
Μπα δεν νομιζω  να περιμενουμε τοσο ο  μονος λογος που αποφασισαμε μετα απο μεγαλη συζητηση να περιμενουμε ειναι για να βγουν καρτες που να τρεχουν σε max settings 1440p και 4κ με full ray tracing κατι το οποιο καμια απο τις σημερινες δεν μπορει να το κανει.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Παιδιά, είναι τραγική η κατάσταση στην αγορά :p

Αφενός δεν έχουν βγει τα capital controls και έχουν μεγάλο πρόβλημα τα καταστήματα που παραγγέλνουν απευθείας από προμηθευτές χωρίς να διατηρούν στοκ, αφετέρου έχουν χάσει την μπάλα με την ζήτηση και όλος ο σκρουτζ είναι γεμάτος με προϊόντα που δεν υπάρχουν και είναι αβέβαιο το αν θα υπάρξουν, ακόμα και με προϊόντα που δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ποτέ.

Ακύρωσα την παραγγελία για τις Flare X καθώς κλείσαμε μήνα που δεν ξέρουν ακόμα αν θα υπάρχει ποτέ περίπτωση να τις έχει ο προμηθευτής (βέβαια κατόπιν 4-5 επικοινωνιών με το κατάστημα, με δική μου πρωτοβουλία). Πάμε για τις Corsair Dominator Platinum 32GB DDR4-3200MHz C16 CMD32GX4M2C3200C16.

Οπότε, τον νου σας, επιβεβαιωμένα όλο το καλοκαίρι και όλο το φθινόπωρο (οπως φαίνεται) θα υπάρχει θέμα παραγγελιών. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κιτ για νέο μηχάνημα / αναβάθμιση, να καλέσει πρώτα σε καταστήματα που εμπιστεύεται και να ζητήσει να του στείλουν λίστα με τις *ΣΙΓΟΥΡΕΣ* RAM που μπορούν να του βρουν.

Αν θέλετε πρόταση καταστημάτων, οι MG MAnager και η MSystems με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο, ιδίως η MSystems, κάνουν και δόσεις με πιστωτική.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427
Τα capital controls αποτελούν παρελθόν, εγκάθετο συριζοτρόλ :evil: .

Το είπαν στο ΣΚΑΙ, άρα είναι αλήθεια.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,411
Οι επεξεργαστες και οι μητρικες της amd εχουν τεραστια ζητηση απο το 2017 και εγω περιμενα 1 εβδομαδα και κατι μερες να μου τα φερουν και μνημη ενω ηθελα να παρω 16 gb ddr43 3200mhzcl14 επειδη δεν εβρισκα πουθενα πηρα cl 15. Αυτα τοτε τον Μαρτιο του 2017 που μολις ειχαν βγει οι ryzen. Εντωμεταξυ το pc βρισκοταν σε τραγικη καταστααη καθως ειχε παθει μεγαλη ζημια η μητρικη και καθε δυο μερες σταματουσαν να δουλευουον τα ανεμιστηρακια της και εβγαζε μηνυμα cpu overheat και τοτε φωναζα τον τεχνικο  οποιος ανοιγε το κουτι και τα ξεμπλοκαρε αλλα σε 2 μερες παλι το ιδιο. Ημουν πολυ τυχερος οπως ειπε και ο ιδιος γιατι θα μπορουσε να καει εντελως πριν ερθουν τα νεα εξαρτηματα με κινδυνο να τιχατει ολο το pc στον αερα. Απο eshop ειχα παρει τις μνημες my systems την μητρικη και πλαισιο τον επεξεργαστη τον οποιο τον ειχε ετοιμο εκεινη τη στιγμη δεν χρειαστηκε να περιμενω να τον φερουν.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,331
<blockquote>Αν θέλετε πρόταση καταστημάτων, οι MG MAnager και η MSystems με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο, ιδίως η MSystems, κάνουν και δόσεις με πιστωτική.</blockquote>
Δες και κανα Amazon πάντως!! Το μακρινό 2017 που και δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για ryzen, και ήταν πανάκριβες από εκεί είχα πάρει G.SKILL F4-3200C14D-16GFX 16 GB (8 GB x 2) Flare X Series. Ακριβούτσικες τότε, αλλά plug n' play στα 3200 κατευθείαν!!! (Και γενικά σκάνε καλά πράγματα στο Amazon.de. Μέχρι και monitor έχω φέρει από εκεί!!)
 
Top Bottom