Razer Hammerhead pro ή gaming headset?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

stanezio

Commoner
Καλησπερα σε ολους. Συγνωμη αν το ποσταρω σε λαθος board αλλα εδω σκεφτικα πως θα ηταν το καταληλοτερο. Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε ενα τεραστιο διλημμα. Hammerhead η gaming headset? Τι αξιζει περισσοτερο? Εχουν τα hammerhead τις ιδιες επηδοσεις στο pc? Θα ηθελα να μετρησει και το οτι γενικα ακουω πολυ μουσικη στο δρομο οποτε σαν ακουστικα για κινιτο θα μου φανουν υπερβολικα χρησιμα. Καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ακουστικά τύπου hammerhead τα εξολοθρεύω σε 2 μήνες το πολύ οπότε τα αποφεύγω. Ιδανικά θα ήθελες να έχεις και κανονικά ακουστικά μουσικής και gaming headset,αν έχεις λεφτά όμως μόνο για ενα από τα δύο, ε θα συμβιβαστείς με τα μουσικά λόγω μεγέθους.

Κοιτα. Το ιδανικο θα ηταν να επερνα τα hammerhead και ενα headset, αλλα οντως πεφτει λιγο πολυ στο τομεα του budget. Συνιθως και μενα δεν μου κρατανε παρα πολυ αλλα λογο ραζερ (και 70 ευρο που κανουν) σκεφτικα πως θα ειναι καλης ποιοτητας και ετσι με λιγη προσοχη δεν θα εχω προβλημα

Βασικα το εχω δει αλλα ειμαι αρκετα σιγουρος πως δεν διευκρηνιζει κατα ποσο θα μπορουσαν τα hammerhead να αντικαταστησουν ενα gaming headset...

Back