Έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΛΙΤΛ ΜΠΙΓΚ ΠΛΑΝΕΤ ΚΟΥΑΝΤΡΙΛΟΤΖΙ ΟΡ ΓΚΕΤΔΕΦΑΚΑΟΥ

O CrazyLeaksOnATrain που γενικά θεωρείται "αξιόπιστος leaker", δημοσίευσε τη λίστα των επόμενων Sony παιχνιδιών που θα έρθουν σε PC.

Μιλάει για την εμφάνισή τους ανά τρίμηνο, μετά το Days Gone που εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου. Χρονικά μου φαίνονται λίγο νωρίς, αλλά δε θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν τελικά η λίστα αποδειχθεί αληθινή.

Ghost of tsushima άνετα το παίζω και day 1.

Bloodborne και ειδικά Uncharted collection (λογικά είναι αυτή εδώ) πιο πιθανοί υποψήφιοι λόγω παλαιότητας αλλά καλοδεχούμενα όλα όπως και να 'χει.

Είχα αποκαλύψει εδώ πριν από λίγο καιρό ότι το πρόγραμμα περιλάμβανε πάνω από δύο κυκλοφορίες για το 2021.

Φέτος είναι πιθανό να έχουμε πάνω από δύο κυκλοφορίες πρώην Sony games σε PC.

Αν αλλάξει κάτι θα είναι λόγω covid ή αναπάντεχων προβλημάτων κατά το porting, μέχρι τώρα ισχύει κανονικά.

sackboy-a-big-adventure-review-2-1280x720.jpg

sackboy-a-big-adventure-ps5-ps4.original.jpg

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά υπάρχει στο στημ απ' όταν ανακοινώθηκε.

Πάω καρφί να διαβάσω δράμα στο Τουίτερ.

Αισθάνομαι ότι χρωστάω χρήματα στη Sony. Με την απόφασή της να μεταφέρει τα παιχνίδια της σε PC και τις αντιδράσεις των Never ever, μού έχει ήδη προσφέρει ώρες διασκέδασης χωρίς να δώσω ευρώ.

ROI 250%+ για το HZD που κυκλοφορησε 3 χρονια μετα με 0 marketing.

Οι φαν της Sony στα PC ειναι περισσοτεροι και πιο κερδοφοροι (χωρις καν προσπαθεια) απο τους φαν της Sony στο οικοσυστημα της.

Ξαφνικα η Sony ανακαλύπτει ότι έχει ολόκληρο untapped market (και ότι τα software exclusives είναι μάλλον ξεπερασμένη μέθοδος) το... 2021.

Μηχανάκια θα πουλάει ούτως ή άλλως στα νεβερεβερ κάστομερς

Εύλογο να υποθέσουμε πως σε αυτή τη συνταρακτική συνειδητοποίηση έπαιξε το ρόλο της και η παρούσα κατάσταση παραγωγής ημιαγωγών και SoC. Διεύρυνση αγοράς σε υφιστάμενο hardware, ή έστω hardware το κόστος παραγωγής του οποίου δεν επωμίζεται αυτή.

Back