Έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


Eρχόμουν με την ταχύτητα του φωτός να ποστάρω το από πάνω. Θα προτιμούσα κάτι στην ορίτζιναλ τρίλοτζι, γιατί αυτό χωρίς να έχω δει τι ακριβώς είναι, κάτι σαν σπινόφ το είχα στο μυαλό μου. Πάω να τσεκάρω κανά ρηβιού πως στέκεται δίπλα στους ογκόλιθους της τριλογίας και γενικά τι φάση.
 
Oκ έκλεισε, ΤΟ ΘΕΛΩ.

EDIT: Kυκλοφορεί και η φήμη ότι οι ντεβέλοπερς του είναι γενικά πολύ γαμάτα άτομα.
 

Διαβάστε τα σχόλια κάτω από το blog, οι never ever ξεσαλώνουν.
it's a trap...
το να διαβάζεις σχόλια από βλαμμένα παιδάκια που ψωλογλύφουν την κάθε εταιρία λες και τους είναι τίποτα σημαντικό, είναι καρκίνος για τα μάτια και την ψυχική υγεία.
 
Παιδιά θα διαφωνήσω, εγώ τα διάβασα όλα και το ευχαριστήθηκα. Η αξία του να βλέπεις όλους αυτούς τους θλιβερούς τύπους να σκάνε από το κακό τους είναι ανεκτίμητη.
 
Παιδιά θα διαφωνήσω, εγώ τα διάβασα όλα και το ευχαριστήθηκα. Η αξία του να βλέπεις όλους αυτούς τους θλιβερούς τύπους να σκάνε από το κακό τους είναι ανεκτίμητη.

kermit-darkside.gif
 
Είμαστε οι "Mustard race"? Από πού βγαίνει αυτό?
Στο σημείο που έχουν δίκαιο πάντως είναι ότι εάν δεν έχεις καθόλου PC, αγοράζεις ένα xbox(όχι ps)+pass και είσαι καλυμμένος για χρόνια σε ότι αφορά το gaming
 
Ακόμα κι έτσι, η μουστάρδα πάει με περισσότερα φαγιά από την κέτσαπ.
 
Κάτι παραπάνω από 10.000 concurrent users ήταν η κορυφή του Uncharted Legacy of Thieves Collection, αρκετά πιο κάτω ακόμα και από το Days Gone. Νομίζω ότι αυτή η κυκλοφορία δεν προσέχθηκε ιδιαίτερα από την Sony, βγήκε σε κακό χρονικό σημείο χωρίς μεγάλη διαφήμιση και με ένα επαρκές αλλά όχι ιδιαίτερα φροντισμένο port. Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι δεν βγήκε πρώτα η συλλογή με τα πρώτα τρία παιχνίδια;
 
Επίσης είναι και spin-off στην σειρά όχι main entry όπως είναι το Uncharted 4. Έτσι και αλλιώς είχε μειωμένο ενδιαφέρον.
 
Back
Top