What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ρε σεις....

Robin Hood

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Jul 7, 2023
Messages
156
Καλά εγώ δεν ξέρω από τέτοια. Έτσι κι αλλιώς κολάν φοράω. Είπα απλά να ρωτήσω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,536
Δεν το εχεις με το τρολαρισμα @Robin Hood ;
Στον Καπουτσινο, ολοι βαζουν ενα σωρο πραγματα απο πανω. κανελα, σοκολατα κτλ. Εγω, ζητησα καπουτσινο και στην ερωτηση εαν θελω κατι απο αυτα, ειπα οχι, οπως ειναι, τον θελω αντρικο. Δηλαδη, οι κανελες και σοκολατες ειναι για τους οχι και πολυ αντρες.
Δεν ημουν μονος μου, ανθρωποι περιμεναν να παρουν καφε και με ακουσαν, δεν ψιθυριζω κιολας.
Δεν μπορει, ενας απο αυτους θα ηθελε καπουτσινο και προσωπικα, ποτε δεν εχω δει ανθρωπο να παιρνει καπουτσινο χωρις κανελα/σοκολατα.
 

Robin Hood

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Jul 7, 2023
Messages
156
Με το τρολλάρισμα φυσικά και δεν το έχω. Έτσι κι αλλιώς Facebook, Twitter, messenger, Instagram κ.τ.λ. δεν έχω. Ούτε από forum δεν έχω εμπειρία. Απλά η απορία μου ήταν πως μπορεί ο καπουτσινο που έχει αφρόγαλα μπορεί να γίνει πιο αντρικός χωρίς κανέλα, ζάχαρη ή σοκολάτα. Αν ο σκοπός σου ήταν απλά να δημιουργήσεις στους γύρω σου ενα αγχος στο πως πίνουν τον καπουτσίνο τους οκ πάω πάσο. Απ' εκεί και πέρα ούτε τρολλάρισμα ήταν ούτε και ξέρω να κάνω ούτε και να στην "πω". Ούτε και να κατηγοριοποιήσω τους καφέδες.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
613
Αφηνω στην ακρη τα γλυκα. Ετσι και αλλιως, ο χειρομαλαχτης τα εφαγε μονος του ΚΑΙ φροντισε να μας το πει. Τιποτα δεν αφησα για εσας gaming κουφαλες. Σαδισμος στους γευστικους καλυκες. Τα εκανε ολα λιμπα και βγηκε νικητης. Αν και υπερβαρος βγηκε και αλωβητος.
Ξεφευγω. Μπουκαρω σε μαγαζι να παρω καφε. Ξεκιναω με το ψυχαναγκαστικο, για να παει καλα η μερα, φλερταρισμα με την υπαλληλο. Καπουτσινο θελω. τουρου ρουρου φτιαχνει τον καφε. Σοκολατα, κανελα, τρουφα, μπισκοτακια, ροζ σαντιγι, αχνη ζαχαρη να βαλω; Οχι λεω, αντρικο καφε θελω. Το ενα ματι με κοιταξε σοκαρισμενο και το αλλο ματι κοιταξε την αναμονη.
Τωρα λεω, εαν παρετε καπουτσινο, να δω τι θα πειτε στην κοπελα.
Εφυγα νικητης, αλωβητος και οχι υπερβαρος.

Δευτέρα πρωί στο γραφείο και έρχεται ο ντελιβεράς με τα φρέντα καπουτσίνα με τις μαύρες ζάχαρες. Πίνω την πρώτη γουλιά και στο καπάκι έρχεται συνάδελφος με κουτάκι τυλιχτά γλυκά για τα γενέθλειά του. Παίρνω ένα ωραίο με τριμμένο αμυγδαλάκι απ' έξω και κρέμα λεμόνι μέσα που παραδόξως ταίριαξε καλά με τον γκαιφέ. Μπαίνω μετά ρέικουι και πέφτω πάνω στο ποστ του κούνελου. Ω να σου ρε κιαρατά πρωινιάτικα....

Πι Ες: Γουέλκαμ μπακ βρε!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,536
σορι μπρο, ο σκοπος μου ηταν να προκαλεσω μια τοπικη και ελεγχομενη αναστατωση, μακρυα απο τους φιλτατους.


Πι Ες: Γουέλκαμ μπακ βρε!
Ευχαριστω και ελπιζω να μην αλλαξεις γνωμη.
 
Top Bottom