Red Dead Redemption 2 : Το Όνειρο ΗΡΘΕ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Da hype iz real.

Μόλις το έκανα.

Προφανώς όταν σκάσει το κέημ θα γίνει κάνκ Αρκιού.

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ο μεγάλος Γκάνγκο (Άνγκο Άνγκο), 2-στέπ βεριφικεήσιο υποχρεωτικό.

https://www.youtube.com/watch?v=LI69H8ae3T8

Ξερω και εγω καιτ που δεν ξερετε. Μολις με ενημερωσαν οι foot ninja πως θα ανακοινωθει για pc την επομενη εβδομαδα στο Games Developer Conference. Η εκδηλωση ειναι απο Δευτερα μεχρι Παρασκευη αλλα δεν μου ειπαν ακριβως ποια μερα και τιωρα θα το ανακοινωσουν. Το Devil may cry 5 σπαει ρεκορ πωλησεων στο pc με 1 εκτομυριο πωλησεις μεχρι τωρα μολις σε 2 μερες και αυτοι ακομα να βγαλουν το Red dead redemption 2! Που να το φανταζομασταν οτι Ιαπωνικη εταιρια θα στηριζε το pc περισσοτερο απο καποια Αμερικανικη!

https://www.dsogaming.com/news/rumour-red-dead-redemption-2-pc-may-be-revealed-on-april-22nd-as-an-epic-games-store-exclusive/

Χαμος θα γινει ετσι και ειναι αληθεια πραγμα που μπορει να ειναι γιατι ολες οι φημες για το Bordelands 3 επιβεβαιωθηκαν.

Έρχεται η Ώρα της Αλήθειας. Γιατί νομίζεις Σρέδερα κάνει ρηκάπ ο θείος Ποράτσο το πρώτο ΡουΝτουΡού ΤΩΡΑ, απ' όλες τις πιθανές στιγμές, μμμ;

Δεν θα με εξέπληττε κάτι τέτοιο. Ίσως να είναι και ο λόγος που θα έρθει τόσο "νωρίς" σε PC, συγκριτικά πάντα με το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της πρώτης έκδοσης του GTA V και αυτής που είδαμε στα PC μας.

Τι κανει ο θειος Boracho λεει? Αφου δεν εχει βγει σε pc πως να κανεις ρηκαπ? Το οτι ερχεται πιο νωρις στο pc ειναι λογω denuvo καθως ξερουν οτι θα παρει καιρο να σπασει ενω τοτε οταν βγηκε το gta που δεν υπηρχε ακομα καθυστερουσαν περισσοτερο. Γι αυτο ξεκινησε και η ubisoft να βγαζει ταυτοχρονα και στο pc ολα τα παιχνιδια με το που βγηκε το denuvo ενω πριν καθυστερουσαν. Δεν εχει να κανει με την Epic.

Ωραία ανάλυση, αλλά δε βασίζεται πουθενά παρά μόνο στη δική σου εκτίμηση και προσωπική άποψη ότι όλοι οι PC users κατεβάζουν πειρατικά παιχνίδια και αγοράζουν 4TB HDD δίσκους, αντί για SSD, για να μπορέσουν να αποθηκεύσουν όλο αυτό το παράνομο software.

Τέσπα, προς το παρόν είναι φήμες όλα αυτά, οπότε θα επανέλθουμε όταν έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Είπα, δεν μπορώ να σχολιάσω. Σας παρακαλώ, επόμενο θέμα.

#deneinaifake #ps4promasterrace

https://www.epicgames.com/store/en-US/download"><span style="color: #ff0000">[CENSORED]</span>

#ΜαςΈφτιαξεΠάλιΟΜπαμπάςΤιμ #ΠληρωμένοςΡουφιάνοςΔημοσιογράφος #PS4ProMasterRace

https://www.instant-gaming.com/en/2584-buy-key-rockstar-red-dead-redemption-2/

https://www.youtube.com/watch?v=yCkSJhCD6SA

Αφου το εβαλε το instant gaming για pc παει να πει οτι επιβεβαιωθηκε. Τοσα παιχνιδια εχουν διαρευσει επειδη καποιο μαγαζι αρχισε τις προπαραγγελιες πριν ανακοινωθουν. Τωρα περιμενουμε να βγει. Αλλα το ελεχνξουν πρωτα οτι εχουν βαλει 4κ texures και ray tracing μην το βγαλουν ετσι. Εννοειτια θα ανεβει βιντεακι  ισως και 2η 3 βιντεακια σε max settings 1440p 30+ fps που για αλλη μια φορα θα τους σφαζω ολους.

καλά σε κάποια φάση θα ρθει...μάλλον.

αλλά για να δώσω να καταλάβετε το credibility του leaker ο ίδιος είπε ότι θα ρθει και το super mario odyssey στο pc.

Ισχύει, fake είναι τελικά. Μάλιστα, ο τύπος έγραψε με παρόμοιο τρόπο τη σχετική "ανακοίνωση" για το... Super Mario Odyssey σε PC.

RDR 2 announcement:

<em>“Howdy Partners, It’s me again. Famous 4chan leaker. So i got some great news, and not so great news. Red Dead Redemption 2 will be announced for PC on the 22nd of April at 9AM PST (California). It will be releasing July 9th, 2019. The bad news, it will be exclusive to the Epic Games Store. It will not get a Steam release, this is not a time exclusive deal. The reason being is Take-Two made a deal with Epic, allowing Take-Two to take full profit on DLC released for the game. Valve currently takes a 30% profit from any in-game purchases.”</em>

Super Mario Odyssey announcement:

<em>“It’s me again. Famous 4chan leaker. So i got some great news, and not so great news. Super Mario Odyssey will be announced for PC on the 9nd of May at 22AM PST (California). The bad news, it will be exclusive to the Epic Games Store. It will not get a Steam release, this is not a time exclusive deal. The reason being is Nintendo made a deal with Epic, allowing Nintendo to take full profit on DLC released for the game.”</em>

Το Super mario odyssey αργα η γρηγορα θα το παιξουμε με emulator στο pc αρα ειτε βγει ειτε οχι δεν πειραζει. Τωρα αν η microsoft η η valve πληρωσουν καλα την nitendo μπορει και να βγει σε pc. θα δουμε στην Ε3. Θα δουμε στις 22 Απριλιου για το Red dead δεν μπορουμε να το αποκλεισουμε ακομα αφου ολες οι φημες για το Bordelands 3 ηταν αληθεια.

Άσχετο τελείως ο emulator.

Τώρα φήμη που εμφανίζεται ΠΡΩΤΑ στο 4chan κατά τεράστια πιθανότητα είναι ψευδής. Γενικά δεν είναι να το παίρνεις στα σοβαρά το 4chan.

Καλή η πλάκα, αλλά εντάξει δεν χρειαζόμασταν κι επιβεβαίωση για μια μπουρδίτσα που πέταξε κάποιο τρολάκι του 4τσαν. Από καθαρή σύμπτωση έχουν πέσει μέσα, αν έχουν πέσει ποτέ στο 0.05% των ληκς που κάνουν. Οι πληροφοριοδότες των φουτ νίντζας του κυρ Παναγιώτη πιο έγκυρη πηγή είναι. Τέτοια σπεκουλέσια κάνουν και στο gtaforums 500 την ημέρα, αλλά οκ αυτοφιλτράρονται και δεν τα δίνουν έκταση.

Και το ληκ για το Σούπερ Μάριο δεν θεωρώ ότι αποδεικνύει κάτι. Προσωπικά μου βγάζει μάτι ότι είναι απόπειρα τρολαρίσματος από άλλο μέλος της όμορφης αυτής κοινότητας στον ορίτζιναλ λήκερ. Πέταξε κάτι ξεκάθαρα πιο καμένο, το έγραψε με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποίησε και το ίδιο όνομα γιατί το 4τσαν σαν το τεράστιο μπουρδελάκι που είναι σου επιτρέπει μεταξύ άλλων κι αυτό. Και να το τρολοσέψιον το οποίο αγαπάται τόσο εκεί μέσα. Χαλαρά θα έχουν σκάσει άλλοι 20 λήκερς από χθες μέχρι σήμερα να υποδύονται τον αρχικό και να γιολάρουν γιατί Έχει Πλάκα.

Από σοβαρές πηγές θα ακούτε μόνο εμένα και τον κύριο Στέφανο που φαίνεται προς έκπληξή μου να γνωρίζει πράγματα. Και βασικά αν δεν ανέβει η είδηση στο https://i.pinimg.com/originals/02/09/09/020909d56f4dbc9d107757ce3253e49a.gif">deneinaifake.kp μην πιστεύετε τίποτα.

Μονο εγω και ειμαι σοβαρη πηγη γιατι τοι foot ninja κατασκοπευουν ολες τις εταιριες και ξερουμε ανα πασα στιγμη τι κανουν. Εσυ soad απο που εχεις πηγες? Εχεια καποιον γνωστο που δουλευει σε εταιρια? Γιατι σιγουρα αποκλειεται να εχεις βαλει και εσυ ninja και κατασκοπους σε καθε εταιρια οπως εγω.

Εσυ μωρε γιατι απαντάς στο όνομα Παναγιώτης;;; Οι foot ninja του Παναγιώτη είπε ο soad

δεν χρειάζεται κατασκόπους. οι ίδιες οι εταιρίες τον παίρνουν τηλέφωνο και τον ενημερώνουν.

[quote quote=513728]Εσυ soad απο που εχεις πηγες? Εχεια καποιον γνωστο που δουλευει σε εταιρια? Γιατι σιγουρα αποκλειεται να εχεις βαλει και εσυ ninja και κατασκοπους σε καθε εταιρια οπως εγω.

[/quote]

Eχει ιαματικές πηγές με σόδα :lol:

Back