Red Dead Redemption : To Όνειρο Ζει

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέμα χρόνου ήταν (ΠΟΛΥ χρόνου), με το ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ το Σκαπόηκο Έπος.

Φαντάζομαι θα 'χουμε κάποια remastered εκδοχή, που ενσωματώνει και μπόλικα gameplay στοιχεία του δεύτερου.

Όπως και να 'χει, το βλέπουν και οι πλέον ολιγορούντες τώρα, το μέλλον είναι platform agnostic και ζει στο cloud. Στα παιχνίδια-υπηρεσίες είναι το κασέρι κι αυτό κυνηγάνε οι εταιρείες. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και κινηματογραφικές υπερπαραγωγές, αλλά θα μας έρχονται πολύ πιο σπάνια σε σχέση με το παρελθόν.

Έπρεπε ο Γιάννης να κάνει πρόταση γάμου στη Νίτσα, για να παίξει το ενδεχόμενο του RDR1 στα πιτσί!

Ο Γιάννης είναι ο πρώτος φορουμίτης του Πιτσιμαστερ (aka. φιφελντορ)

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και κινηματογραφικές υπερπαραγωγές, αλλά θα μας έρχονται πολύ πιο σπάνια σε σχέση με το παρελθόν.

Για να πω την αλήθεια δεν θα κλάψω και ιδιαίτερα αν μειωθούν τα παιχνίδια με κινηματογραφικό στυλ. Κάποτε με εντυπωσίαζαν, τώρα θέλω gameplay.

Συμφωνώ για το platform agnostic. Για το cloud ... Δεν ξέρω. Και δεν το θέλω, προσωπικά. Τα κάθε λογής πάγια έξοδα μαζεύονται και τελικά καταντάνε βρόγχος.

Κοντεύουμε μια δεκαετία.
Γίναμε γονείς, φαντάροι, φοιτητές, μεγιστάνες των νίντζα, Elden Lords, ηθοποιοί στις οικογενειακές ιστορίες, σύζυγοι. Μα πάνω από όλα, υποστηρικτές αυτού του ονείρου.
Ευχαριστούμε Ροκσταρ.

Κοντεύουμε μια δεκαετία.
Γίναμε γονείς, φαντάροι, φοιτητές, μεγιστάνες των νίντζα, Elden Lords, ηθοποιοί στις οικογενειακές ιστορίες, σύζυγοι. Μα πάνω από όλα, υποστηρικτές αυτού του ονείρου.
Ευχαριστούμε Ροκσταρ.

Ρετ Τετ Ριτέπσιο Ουάν; Τι είναι αυτό;
(Ξέχασες τους γκέιμερς που γέρασαν περιμένοντας και στην πορεία έπαθαν Αλτσχάιμερ)

κατι ειχα ψιλιαστει οτι το εβαλα στο λαθος θρεντ αλλα βαριομουν να ψαχνω αν οντως υπηρχε αντιστοιχο και για το πρωτο.

αν εχει γραφικα του 2010 κα οχι γραφικα pc 2024 θα ειναι εφιαλτης και οχι ονειρο! Παρολλα αυτα ομως θα το παιξω γιατι θα ειναι παιχνιδαρα οπως ηταν και το 2!

Παντως, για αυτους που δεν το εχουν παιξει, σε καμια περιπτωση δε φτανει το 2. Υποθετω το ξερετε, απλα επιβεβαιωνω

Back