Red Dead Redemption : To Όνειρο Ζει

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
https://www.vg247.com/2016/06/02/red-dead-redemption-concept-art-adds-fuel-to-sequel-rumors/

Πήρα ήδη μία κούτα Σούπερ Καοτόνικ κι ετοιμάζομαι για άγριο ξενύχτι την ημέρα της Πάρε Δύο κόνφερενς. :pope:

https://www.vg247.com/2016/09/05/red-dead-redemption-remaster-to-be-announced-this-week-rumour/<br><br>ΡΕ ΛΕΤΕ;;; ΠΟΡΑΤΣΕ, ΣΟΔΑΤΕ, ΒΡΑΣΙΔΑ, ΜΑΥΡΙΚΟΠΕΡΙΕΡΓΕ : ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ.

<blockquote>Korean games site is reporting</blockquote><br><br>Λολ, οκ σταμάτησα να διαβάζω εκεί. :thumbsup: :pcmr:<br><br>EDIT:<br>Αφού μας έπαιξαν τέτοια μπουστιά το καλοκαίρι, μόνο newswire περιμένω πλέον. Σταμάτησα να μπαίνω και gtaforums, καθόλου υγιές.

Ουρλιάζει μούφα η φάση δυστυχώς Πιτάφγιο.<br><br>Και σε κάτι κονφεράνς επιπέδου που κάμω εσχάτως κανείς δεν έχει πει το παραμικρό. Άρα, όσο και να το ποθώ, μου φαίνεται θα μείνει όνειρο απατηλό. Τουλάχιστον με το PS Now θα ζήσουμε επιτέλους Heavy Rain και Last of Us.

Το διάβασα και εδώ αυτό που λέτε http://www.pushsquare.com/news/2016/09/rumour_red_dead_redemption_is_being_remastered_for_ps4

Πάντως έχει Playstation meeting λέει αύριο η Sony. Οπότε ίσως ευσταθούν οι φήμες.<br><br>Θα μάθουμε σε 2 μέρες.  :cool:

To βράδυ κατά τις 10, όλα τα σόνυ φάνμποϊζ του αρκιού στο πλεηστέσιον μπλογκ.. ανάσα.. για το λάιβ στρημ από το μήτινγκ. Και μετά εδώ για ζεστό αφέψημα. :pcmr:

<blockquote><br> Και μετά εδώ για ζεστό αφέψημα. :pcmr:<br></blockquote><br><br>και ξυδάκι ΜΕΤΕΩΡΑ για το επακόλυθο RAGE όλης της μισοπεθαμένης μας κοινότητας. Ελπίζω να ναι και ο ΣΡΕΤΕΡ μέσα να μας οργανώσει.

Ρε δεν ντρεπεσται να παρακολουθησετε εκδηλωση για κονσολες επειδη μπορει να ανακοινωθει το παιχνιδι για pc? Αν το δειτε θα αυξηθουν τα views και αυτο δεν το θελουμε.  Να περιμενετε να τελειωσει η εκδηλωση και τοτε να μπουμε σε sites και φορουμς να δουμε αν ανακοινωθηκε κατι για pc. Ολα τα 5χρονα εκει θα ειναι. Εμεις τι δουλεια εχουμε με τους κονσολαδες?  Σε καμια περιπτωση το neo δεν θα εχει τη δυναμη ενος core i7 6800k με gtx 1080 η titan x pascal. Mα σε καμια περιπτωση λεμε.

Μίλησε ο άνθρωπος που παίζει με 30fps και του αρέσει....

Δε μπορώ να αποφασίσω ποιο ρόλο παίζει καλύτερα. Αυτόν του saturday morning cartoon villain ή του pc master elitist straight outta daddy&#039;s basement...

Σρέντερ, άντε εγώ είμαι γουρούνι, αλλά λίγο πιο προσεκτικά τους χαρακτηρισμούς. Ο Έπιταφ στεναχωριέται με κάτι τέτοια. Πριν ούτε μισή ώρα κατάφερα να τον ηρεμήσω και να σταματήσει το κλάμα..<br><br>Κι ότι και να λες για το ps neo, το νοέμβρη εμείς θα παίζουμε το ρημάστερ του ΡουΝτουΡού σαν άρχοντες ενώ εσείς περιμένετε για μία φέτα από το Παριζάκι της Ρόκσταρ. Έχω κάνει ήδη χώρο στο σαλόνι και για το επερχόμενο ps yolo που θα κάνει demakes σε όλα τα ρημάστερ που βγήκαν για το neo.<br><br>Ζηλεύεις, το ξέρω. :pcmr: :rofl2:

<blockquote><br>Μίλησε ο άνθρωπος που παίζει με 30fps και του αρέσει....<br></blockquote><br><br>Oλα τα παιχνιδια παιζουν πανω απο 30 fps κανενα δεν παιζει μονο στα 30 fps. Οπς εχω ηδη πει τα περισσοτερα ειναι στα 45 fps και καποια τρεχουν σταθερα στα 60 fps.

Κλάψου όσο θέλεις SHREDDER, εμείς όμως που έχουμε PS4, θα μπορέσουμε να παίξουμε το Red Dead Revolver για πρώτη φορά, μιας και :<br><br>http://www.playstationlifestyle.net/2016/09/12/red-dead-revolver-ps4-in-australia-should-hit-other-regions-tomorrow/<br><br>Επίσης βάζουν κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά όπως Trophies(achievements) Και κάτι άλλες βλακειούλες που χει το PS4.

Ναι αλλα θα το παιξετε με χαλια γραφικα σε 30 fps 1080p ενω οταν βγει σε pc θα το παιξω 1440p 60 fps ultra με γραφικαρες. Αποκλειεται η rockstar να το βγαλει επανεκδοση μονο για pc και οχι για pc δεν γινεται αυτο.

<blockquote><br>Αποκλειεται η rockstar να το βγαλει επανεκδοση μονο για pc και οχι για pc δεν γινεται αυτο.<br></blockquote><br><br>Όντως δεν γίνεται, γιατί είναι από μόνο του παράδοξο.  :rofl2:<br><br><blockquote>Ναι αλλα θα το παιξετε με χαλια γραφικα σε 30 fps 1080p ενω οταν βγει σε pc θα το παιξω 1440p 60 fps ultra με γραφικαρες.</blockquote><br><br>Όπως και το Dead Rising Remaster που κλαιγώσουνα χθες σαν ελεεινή χελωνίτσα ότι αν και remaster έχει χάλια γραφικά; <br><br><blockquote><br>Το ξεκινησα τωρα. Τρεχει στα 60 fps σε very high με 8χ msaa αλλα τα γραφικα του αν και πολυ καλυτερα απο του 360 ειναι χαλια.<br></blockquote><br><br>

Εχει χαλια γραφικα σε συγκριση με τα γραφικα που εχουν τα  σημερινα παιχνιδια στο ultra σε 1440p αλλα σε συγκριση με το πως ηταν οταν το ειχα παιξει στο xbox πριν 10 χρονια ειναι πολυ καλυτερο. Εσυ ομως με την αθλια 750 ti και την ακομα πιο αθλια 1080p οθονη θα το παιξεις το πολυ με γραφικα επιπεδου ps3 αν οχι χειροτερα.

Εγω με την R9 280 μου φανταζομαι ουτε καν να σκεφτω για γραφικαρες ε;

Εγώ ξέρω πως μου έπεσε το σαγόνι στο xbox όταν το δοκίμασα από τις γραφικάρες  :mosh:<br>Που να έρθει και PC τι έχει να γίνει δηλαδή  :worshippy:

Back