What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Remote Desktop Controlling with Teamviewer

kagiax

Gelatinous Cube
Joined
Mar 1, 2014
Messages
104
Έχω δυο PC και θέλω να μπορώ να ελέγχω με το ένα το άλλο. Θέλω να γίνεται αυτό είτε είναι είναι στο ίδιο δίκτυο είτε είναι σε διαφορετικό. Να είμαι π.χ. με το λάπτοπ εκτός σπιτιού και να ελέγχω το desktop στο σπίτι. Είδα κάτι Wake-On-Lan(WAN), port forwarding κ.λ.π. αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.<br><br>Υ.Γ. Εννοείται πως αν ξέρετε άλλους τρόπους πιο εύκολους δεκτοί  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
https://www.teamviewer.com/el/" class="bbcode_url">TeamViewer<br>Στις ρυθμίσεις έχει και επιλογές για Wake-on-Lan. Το wake δηλαδή σου επιτρέπει να ανοίξεις το PC από απόσταση. Αν το PC που θες να ελέγξεις είναι μονίμως ανοικτό, τότε δεν σου χρειάζεται το wake.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Δυστυχως δεν ειναι τοσο απλο το Wake-on-Lan. Θελει λιγη δουλεια για να λειτουργει σωστα και να αναβει το PC. <br><br>Απο την αλλη, κατεβαζεις TeamViewer στα PC που θελεις και κανεις sign-in και στα δυο με το TeamViewer account που θα φτιαξεις και εισαι ετοιμος. <br><br>Μπορεις ακομα να κατεβασεις TeamViewer και στο κινητο και να συνδεεσαι απο κει οταν εισαι στο λεωφορειο/taxi/αεροπλανο/πλοιο/Vault 112 κ.ο.κ.
 

kagiax

Gelatinous Cube
Joined
Mar 1, 2014
Messages
104
Έχω συνδέσει και τους δυο υπολογιστές με τον λογαριασμό μου. Παρ&#039; όλα αυτά όταν πάω σε αυτόν που είναι offline και κάνω δεξί κλικ wake up δεν γίνεται κάτι.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,437
Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το Wake On LAN στην κάρτα δικτύου, θαρρώ, για να γίνει κάτι.<br><br>Αν είναι ενσωματωμένη στην μητρική, το ενεργοποιείς μέσα από το BIOS.
 

kagiax

Gelatinous Cube
Joined
Mar 1, 2014
Messages
104
Το έχω κάνει και αυτό(ελπίζω σωστά  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) . Στο BIOS μου είναι στο Advanced->APM->Power On By PME Device και το έχω θέσει στο Advanced.
 
Top Bottom