Borracho
Ancient Red Dragon
Σρέντερ είναι ΔΡΑΜΑ ο τίτλος, ούτε καν ΠΛΗΚΤΡΟ για πουνιές δεν έχει. Για κλωτσές (sic) ούτε κουβέντα. Για να τρολάρει μάλιστα, έχει και σφαίρες για πιστόλι που μαζεύουμε αλλα...ΠΙΣΤΟΛΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Πώς δηλαδή θα σκοτώσουμε δυο λιγνούς καράφλες χλιμίτζουρες χωρίς πιστόλι ή έστω πλήκτρο για σούπερ-καράτε;<br><br>Ίσως φταίει πάντως που δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερος φαν της σειράς, αλλά ενώ παλαιότερα ντέμο σαν αυτό θα τα είχα ξεκοκκαλίσει (έκατσα και διάβασα στα γουίκια πόσα μυστικά έχει, πώς βλέπεις το "αληθινό" τέλος και άλλα ωραία που ούτε μυρωδιά δεν πήρα) τώρα είδα την μηχανή, χάρηκα με τη φάση και τη φρίκη και ως εκεί. Πάντως για τους άρρωστους φανς της σειράς, μάννα εξ'ουρανού είναι. Και αυτή η εμμονή των Ιαπώνων να βάζουν παντού μυστικά, hints, teasers και meta φάσεις...έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο και κάπως μου τη σπάει. Νοσταλγώ τις μέρες που ένα ντέμο ήταν απλά ένα ντέμο και δεν ήθελε ντοκτορά για να φτάσεις στο ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΕΛΟΣ.<br><br>Γκρίνιες γεροντικές τώρα, επειδή δεν έχω τέσσερις ώρες πια να το λιώσω όπως πρέπει, θα μου πείτε, αλλά ευτυχώς διαπιστώνω πως οι τίτλοι που είναι για ματζόρε λιώσιμο, εξακολουθούν να αδράζουν την προσοχή μου. Σκληρή κόντρα μεταξύ Dishonored 2 και Darkest Dungeon για φετινό GOTY και χτυπιέμαι που δεν έπαιξα ακόμη το Tyranny. Η μόνη μου ατασθαλία απέναντι στην Μητέρα Ομπσίντιαν.