Tώρα ερχόμουν να μιλήσω σοβαρά και υπεύθυνα για αυτό. Ήξερα ότι οι φόλοουερς μου περιμένανε με αγωνία, αλλά από τη μία κατέβαζε διαολεμένα αργά χθες και με νύσταξε. Και όταν κατέβηκε, οι σέρβερς τους είχαν ήδη κάνει σεπούκου. Έπαιξα όμως σήμερα το μεσημέρι με έναν φίλο και..<br><br>H νέα πίστα είναι γενικά για πολύ ζεν καταστάσεις με το λιβάδι, τα τέρματα στάβλους κτλ. Ο ήχος του γκολ πολύ σάι φάι, δεν μου άρεσε καθόλου. Θα περίμενα να ακούγονται τίποτα κοκόρια ή κάτι για το ιμέρσιον. Α και ο προβολέας πίσω από το δέντρο πρέπει να χαμηλώσει λίγο, φαντάζομαι ήδη θα υπάρχουν 346 τόπικς για αυτό στα ντισκάσια του στημ. Η ιερά εξέταση ήδη θα έχει αιτηθεί την αφαίρεσή της, αλλά οκ, εφόσον το λαγιάουτ είναι στάνταρντ, θα βάλουν κανά σύννεφο μπροστά στον προβολέα και όλα οκ. Παίξαμε και στην ευνουχισμένη γουέηστλαντ, άβολη κατάσταση που είναι πλέον τόσο μικρή και ίδια με όλες τις άλλες. Αλλά γουατέβερ. Η Αρκ αποδείχτηκε πιο σκληρή γαμιόλισσα, δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά από αντίδραση.<br><br>Τα 90+ τζιτζιμπλόγκια τελικά πρέπει να είναι καμιά 70-80 μπάνερς συν μερικά καπέλα για ξεκάρφωμα. Είδα 2-3 μπάνερς συμπαθητικά, αλλά η πλειοψηφία που έπεφταν και με το κιλό, ήταν λες και φτιάχτηκαν σε 3 δευτερόλεπτα με τίποτα δωρεάν άσετς από καμιά σχετική σελίδα. Βρήκα ένα ωραίο πάντως που αντικατέστησε τον μπρούτζινο δράκο που είχα μέχρι τότε για να πουλάω μούρη στα γκομενάκια.<br><br>Το νέο κουτί δε μου έπεσε, έπεσε όμως στο κουζουλό φιλαράκι μου. Αλλά δεν μου το έδειξε, ούτε μου το έδωσε. :'( Το μενού μούρη πάντως τώρα που μπορείς να κρύβεις τα νιουζ. Όπως και τα τρανς τέρματα, βοηθάει τρελά να βλέπεις ακριβώς που είναι το τόπι. Και για κάποιο λόγο νόμιζα ότι τα ηβέντς θα ξεκινήσουν με το απντέητ, είχα παραβλέψει ότι ήταν στα κόμινγκ σουν για μετά.