Rocksmith 2014

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,592
Αδέρφια έπιασα να παίζω τη review κόπια.

Θρησκεία. Οργασμός. Απόλαυση. Κάνει το αρχικό παιχνίδι να μοιάζει προϊστορικό, τεράστιες βελτιώσεις all across the board. Δεν θα κοιμηθώ ποτέ ξανά. Το session mode εξωπραγματικά σένιο, ανύπαρκτο lag, εύκολα και γρήγορα μενού με τρομερή ανταπόκριση και ένα guitarcade mode που σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου και να γελάς με την ευρηματικότητα των παιδιών.

Περισσότερα στο ρηβιού, αλλά όσοι αγαπήσατε το πρώτο παιχνίδι ή το ψήνετε αυτόν τον καιρό να μυηθείτε στην Έγχορδη Λατρεία, πραγματικά, you can't possibly go wrong with this one.
 
αντε να διαβασουμε επιτελους κανα review απο προσωπο εμπιστοσυνης,που εχει και τις καταλληλες γνωσεις πανω στο θεμα.
 
Μη μας ψήνεις άλλο ρε μποράτσε θέλουμε διεξοδικότατη παρουσίαση :mosh:
 
μετα το επικο review του Στεφανου,πωρωθηκα ακομα πιο πολυ.αλλα η αγορα του θα παει για Χριστουγεννα λογω χρονου :cry:
 
Θέλω τα φώτα σας! Λοιπόν επειδή εχω διαβάσει άσχημα σχόλια για την les paul που πάει πακέτο στο bundle(σκόπευα να το αγοράσω) είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο κιθάρες 1)http://www.eshop.dihxo.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=646&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart 2) http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=90331 . Αρχικά ειναι καλές για άτομο που δεν θυμάται γρί απο το πως να παίζει κιθάρα; ( Έκανα 5 χρόνια ωδείο, και 3 χρόνια ιδιαίτερα κλασσική και σταμάτησα όταν είμουν 12-13 αλλα δεν θυμάμαι ντιπ για ντιπ ουτε νοτες, ουτε τίποτα). Δεύτερον να αγοράσω το game απο το steam; Και αν ναι που θα βρώ το real tone cable ; (Είναι και ακριβό εχω ακούσει, κάπου στα 30 ευρώ...)
 
Αδερφέ Wraith, στα ίδια κυβικά είναι οι τρεις κιθάρες και μια χαρά για αρχάριο παίχτη, οπότε αγοράζεις όποια σου γυαλίζει περισσότερο αισθητικά. Στον ήχο δεν θα καταλάβεις κάποια ιδιαίτερη διαφόρα.

Όλσο, μόνο ρητέηλ το Rocksmith αν δεν έχεις το καλώδιο, πλέον δεν έχει διαφορά αν το πάρεις από εγχώριο κατάστημα ή παραγγείλεις από το Άμαζον. Από Στήμ αξίζει μόνο το DLC να περιμένεις να βγει σε κάποιο γερό σέηλ, καθώς ο τίτλος ο ίδιος είναι καινούριος και πολύ αμφιβάλλω αν θα πέσει κάτω από τα 25Ε πριν το Πάσχα.

Οπότε ακόμη και να τον έπαιρνες 25Ε+20 το καλώδιο, στα ίδια χρήματα θα σου 'βγαινε με το ρητέηλ και θα περίμενες και καιρό για να παίξεις.

Retail all the way!
 
Aυτο με τα dlc ειναι μεγάλο αγγούρι γιατι ήθελα όπωσδήποτε να πάρω το bundle με τα τραγούδια απο Radiohead. Να υποθέσω οτι η retail δεν ενεργοποιείτε στο steam ε; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Φυσικά και ενεργοποιείται μέσω στημ οπότε μη φοβάσαι <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Back
Top