RQ goes live - Twitch streams

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
οχι βεβαια.
εξαλλου εχει περασει εδω και μιση ωρα :geek::cool:

Κάποια στιγμή ανάμεσα στο "σε λίγο" και στο "αύριο βράδυ", μάλλον θα στρημάρουμε Diablo 2 Resurrected :p

Streamάρουμε και τώρα και αύριο.

Εντελώς αναπάντεχο αφού τώρα ήρθε κλειδί.

Εδώ το πρώτο στρημάρισμα, τυπικά η HD έκδοση θα δημιουργηθεί εν ευθέτω χρόνω.

SMASH THAT LIKE BUTTON AND DON'T FORGET TO SUBSCRIBE AND RING. THAT. BELL.

Επανερχόμαστε αύριο, έχει πολύ ψωμί.

με το που μπηκα, βγηκε ο Αφηγητής/whisperer.
ωστοσο δεν το πηρα προσωπικα.
εχουμε ωρούλα γι αποψε ?

Ώρα 22:00-23:00 Ελλάδος. Κάπου εκεί ξεκινάμε, να τελειώσουμε Act 1. Θα πάει σχετικά γρήγορα. Βαραβέριαν hero, η Sorceress είναι πολύ αργή για στρημοκαταστάσεις.

σαν πρωτη πολυ προχειρη γνωμη, αν και το χω παιξει πολυ προσφατα με "σημερινα" γραφικα, (με το Mod του grim dawn: reign of terror που εξομοιωνει ολο το D2 (βλεπε λιφτι και μερεμετια, οποιος ενδιαφερεται)), η δουλεια που εχουν κανει στα γραφικα στο ρηζουρέκτι ειναι απιστευτη. ελπιζω να δινει και το φηλινγκ και την ατμοσφαιρα που πρεπει και στα υπολοιπα κομματια του γκειμπλέι.

αλλά οχι, μην λες. να ειμαι σπόιλε φρή στο βραδινο τουίτσι.

εμενα μη με βανεις.
απλα περασα να πω ενα μπραβο για το γκιβαγουέι και ασφαλώς την ερωτικη, εσκεμμενα βραχνη και σχεδον υγρη θα λεγαμε, φωνίτσα.

Είμαστε στον αέρα εδώ και λίγα λεπτά.

μηπως θα ηταν μπορετό να χρησιμοποιησωμε τα τσάνε πόιτς του τουιτς για περισοτερους λαχνούς για την εδω κληρωση??

Έχω μαζέψει 2.600, μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και εδώ αλλά και στην κλήρωση για την 3080;

@Tsok Κάτι για τα παιδιά με τους πόντους να κάμουμε?

Πάρτε ένα freebie τώρα, ξέρω κλέβω τον Nitro που το ήθελε όλο δικό του, αλλά τι να κάμωμεν.
Game.exe Screenshot 2021.04.10 - 22.55.57.16 (2).png

καπως ετσι νομιζω ειναι το POV του ΡΟΕ.
ισως ειναι λιιιιιγο πιο zoomed out. αλλά οχι πολυ.

Το είπα και στο στριμ. Εϊναι απίστευτο. Βλέπεις το reamastered και νομίζεις ότι είναι ίδιο με το παλιό παιχνίδι, ίσως λίγο στρογγυλεμένο.
Πατάει το G και καταλαβαίνεις την διαφορά.

ξεκαθαρα πολυ ανωτερα τα πιξελιασμένα.
τα ρημάστε, πολυ λογικα φαινονται πλαστικά.
(μαστοί ρημάστε, δηλαδη. αραγες ρημαστοί. ναι, ο σεφερλης θα ητο περηφανος αποψε.)

Back