Eιμαστε το καλυτερο στην Ελλαδσ! Ε ειπα να δοκιαμσω και εκει στοl ifoμπας και βρω!! Αλλα εννοειται πως προτιμω το παραδοσιακο καμακι εξω και οχι μεσω ιντερνετ. Ποτε θα γινει η επομενη συναντηση? Αρχες του 2016 ισως?
Όποτε και να γίνει η επόμενη συνάντηση μετά θα πάμε μια βόλτα στο μεταξουργείο ωστε να ξελαμπικάρεις και να αφιερωθείς πλήρως στο κυνήγι των χελώνων μετά :spiteful:
Steel_Havoc wrote:
Όποτε και να γίνει η επόμενη συνάντηση μετά θα πάμε μια βόλτα στο μεταξουργείο ωστε να ξελαμπικάρεις και να αφιερωθείς πλήρως στο κυνήγι των χελώνων μετά :spiteful:</blockquote>
In other news, να πώ κι εγώ οτι χάρηκα που είδα τις παλιές και γνώρισα τις νέες φάτσες.
Ευελπιστώ οτι σε επόμενο μητινγκ θα έχω χρόνο να αράξω μέχρι τέλους και να μην είμαι για άλλη μια φορά ο "καληνυχτάκιας"!
:cheers:
Όταν θα μπορούμε να βγούμε με κοντομάνικο.<br>Όταν δεν θα παίρνουμε αγκαλιά το καλοριφέρ.<br>Όταν θα τιτιβίζουν και θα πετάνε οι ελέφαντες χαρωπά από κλαρί σε κλαρί.<br>Όταν το Half Life 3 κυκλοφορήσει.
<blockquote><br>Όταν θα μπορούμε να βγούμε με κοντομάνικο.<br>Όταν δεν θα παίρνουμε αγκαλιά το καλοριφέρ.<br>Όταν θα τιτιβίζουν και θα πετάνε οι ελέφαντες χαρωπά από κλαρί σε κλαρί.<br>Όταν το Half Life 3 κυκλοφορήσει.<br></blockquote><br><br>Κρυώνουν ωρέ τα παλικάρια!<br><br>Σήμερα πίστεψα πως θα έσπαγαν τα δάχτυλά μου πάνω στη μηχανή. Έχει και υγρασία αυτές τις μέρες, το κάνει χειρότερο. Πάντως ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχουμε δει εδώ εις τους χαμουτζήδες Ίωνες Αθηναίους.