What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RQ Meating - Vol. V (03/06/2016)

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Καλώς ήρθες ρε Στέφανε και στη διαδικτυακή μας παρέα!  :drinks:<br>Μην αγχώνεσαι, θα τους συνηθίσεις όλους εδώ μέσα εντός ολίγου καιρού, αφού τριγυρίζεις στο insomnia με τα χιλιάδες μέλη, η εξοικείωση μαζί μας θα σου φανεί παιχνιδάκι.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Για το meating δεν έχω πολλά να γράψω, άλλωστε μετά από τέτοια περιγραφή του nadril τι να συμπληρώσεις; Προσωπικά προσπάθησα να πάρω την ταυτότητα του SHREDDER προκειμένου ν&#039; αποκαλύψω το πραγματικό του όνομα. Μετά από μάχη μέχρι τελικής πτώσεως κι αφού τον εξάντλησα, κατάφερα να του την αποσπάσω για λίγο, οπότε κι έμεινα με το στόμα ανοικτό, καθώς αποκάλυψε την κρητική καταγωγή του Σήφη Σρεντεράκη Οροκουσάκη, όπως είναι το πλήρες όνομά του.<br><br>Ο nadril πολύ απλά είναι τεράστια μορφή, εγώ παραδέχθηκα ότι δε ξέρω αν θα έκανα αυτό που έπραξε ο ίδιος προκειμένου να μας γνωρίσει από κοντά. Γνώρισα και τον πατριώτη μου τον Bathory -αδερφέ ελπίζω να τα πούμε και Λήμνο φέτος, αν και είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο να το καταφέρω-, τον μικρό Στέφανo που μας ήρθε απ&#039; το insomnia και φυσικά είδα πολλές γνωστές και σεσημασμένες φάτσες. Με τους περισσότερους όλο και κάτι είπαμε, με κάνα-δυο δε πρόλαβα να συζητήσω όσο θα ήθελα. Πάντως κι αυτή τη φορά το κλείσαμε το μαγαζί, αφού η ώρα είχε πάει 03:00 όταν επιτέλους αποφασίσαμε να σηκωθούμε, για ν&#039; αφήσουμε τους ανθρώπους να πάνε να ξεκουραστούν.<br><br>Απολύτως λογικό κι αναμενόμενο να έχουν ξεκινήσει από τώρα οι συζητήσεις και κουβέντες για το RQ meating Vol. VI, απλά μοιραία θ&#039; αργήσει, αφού πάει προς Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μεριά...<br></blockquote><br>Την επόμενη φορά θα φέρω και μπάλα ποδοσφαίρου να παίξουμε έστω καμιά ωρίτσα στο πάρκο .
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
<blockquote><br>Επειδή είμαι αρχάριος τι είναι αυτό?<br></blockquote><br><br>Όχι, όχι, όχι. Δε τα ρωτάνε αυτά σε αυτό το φόρουμ.<br> Πέρα απο την πλάκα, παιχνίδι είναι, κάτι ανάμεσα σε racing με ποδόσφαιρο. Όμως είναι πολύ καλύτερο και απο τα δύο. Νομίζω κυκλοφορεί και σε κονσόλες, τσέκαρε το αν θες.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Την επόμενη φορά θα φέρω και μπάλα ποδοσφαίρου να παίξουμε έστω καμιά ωρίτσα στο πάρκο .<br></blockquote><br>Αυτό θα ήθελα να το δω από κοντά :rofl2: :rofl2:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Επειδή είμαι αρχάριος τι είναι αυτό?<br></blockquote><br><br>Είμαι στη δουλειά. Οταν βρω χρονο θα μάθεις για το goat, εκτός κι αν με προλάβει κανας stealer.<br><br> :praisethesun: :rlball:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Την επόμενη φορά θα φέρω και μπάλα ποδοσφαίρου να παίξουμε έστω καμιά ωρίτσα στο πάρκο .<br></blockquote><br>Αυτό θα ήθελα να το δω από κοντά :rofl2: :rofl2:<br></blockquote><br><br>Έλα να μας δεις. Ένα 7x7 or 8x8 μπορούμε να παίξουμε. Θα είναι Η αναμέτρηση μπροστά στο ragequit τι πιάνουν Barcelona , Real Madrid,  Atletico , Bayern? ?  Τίποτα,  τι σκόνη μας τρώνε.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tο Σάββατο  ένας άνθρωπος έκανε 1000 χιλιόμετρα για να έρθει ενώ ήρθε και ενας εκτός RQ (και το καλοσωρίζουμε  :salute: )<br>Επίσης η βραδιά περιλάμβανε καράτε,πασοκ και σκληρά ναρκωτικά<br>Συγχαρητήρια απο την ημιθανή χαρντκορ κοινότητα περάσαμε στην κλειστή ελίτ πέρα απο το χαρνκορ  :drinks:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Αυτοί οι 5 guests τι περιμένουν και δεν κάνουν εγγραφή? ??
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Αυτοί οι 5 guests τι περιμένουν και δεν κάνουν εγγραφή? ??<br></blockquote><br><br>Είναι πράχτορες ενός ογκόλιθου. Θα τα μάθεις εν καιρώ.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote><br>Επιτέλους μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες ~2 μερών κατάφερα να κάνω εγγραφή.<br></blockquote><br><br>Που να προσπαθήσεις και για search.  :lol:<br><br>Welcome aboard φιλε. Rocket league πότε θα πάρεις?<br></blockquote><br>Welcome aboard, φίλε. Pillars of Eternity πότε θα πάρεις?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>KΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!! Επιτέλους μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες ~2 μερών κατάφερα να κάνω εγγραφή. Είμαι ο 16χρονος Στέφανος από το τελευταίο meeting (με προώθησε ο Oroku Saki από το insomnia.gr). ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΝΑ ΠΩ !!! ΕΊΣΤΕ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ (ΌΛΟΙ , ΌΛΟΙ ΣΑΣ και το εννοώ). Χάρηκα που γνώρισα τους περισσότερους από εσάς και ΕΥΕΛΠΙΣΤΏ σε νεότερο meeting για να σας χορτάσω καλύτερα.<br></blockquote><br>Καλώς ήρθες στην παρέα μας και επισήμως  :drinks: Εμείς δεν τα είπαμε σχεδόν καθόλου γιατί καθόσουν δυο πιατέλες φαγητό πιο δίπλα, είχαμε μεγάλη απόσταση ομολογουμένως. No problem όμως αφού μας βρήκες θα τα λέμε εδώ  :thumbsup: Ό,τι χρειάζεσαι ρώτα μας,<br><br>Και για αρχή να συμπληρώσω τον nadril (που έχει προπόνηση το βράδυ) <br>Rocket League is Love. Rocket League is Happiness. Rocket League is Life.<br> :praisethesun: :rlball:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Επιτέλους μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες ~2 μερών κατάφερα να κάνω εγγραφή.<br></blockquote><br><br>Που να προσπαθήσεις και για search.  :lol:<br><br>Welcome aboard φιλε. Rocket league πότε θα πάρεις?<br></blockquote><br>Welcome aboard, φίλε. Pillars of Eternity πότε θα πάρεις?<br></blockquote><br><br>Τι παιχνίδι είναι? ? :blush2:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Αυτοί οι 5 guests τι περιμένουν και δεν κάνουν εγγραφή? ??<br></blockquote><br><br>Είναι πράχτορες ενός ογκόλιθου. Θα τα μάθεις εν καιρώ.<br></blockquote><br>Χρειάζεται να τους φοβάμαι? ?? :blush2:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κοίταξε, το Ρόκετ Λήγκ στην πραγματικότητα το έχουν φτιάξει τα παιδιά του φόρουμ και επιδίδονται σε μια ξετσίπωτη εκστρατεία προώθησής του, με σκοπό να πιστέψουν οι πάντες πως πρόκειται για κάποιο παραγνωρισμένο ΑΑΑ διαμάντι και να σπεύσουν να το υιοθετήσουν ως μόνη gaming ασχολία τους.<br><br>ΥΓ Αυτό το in-joke με τα invites απ&#039; ΟΛΟΥΣ για RL στο Steam έχει αρχίσει να δουλεύει. Ενδέχεται να σπάσω <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>επιδίδονται σε μια ξετσίπωτη εκστρατεία προώθησής του</blockquote><br>Ευχαριστούμε πολύ, μετράει ιδιαίτερα προερχόμενο από εσάς κ. Borracho  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Μέχρι και πριόνι έχει, τι άλλο χρειάζεσαι για να σπάσεις (να το βάλουμε βρε);
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Borracho, μην λυγίζεις. Βγάλε το Steam για να ησυχάσεις. Άραξε στους αμπελώνες σου και μην ασχολείσαι. Φήμες που αναφέρουν πως τα λέω αυτά επειδή είμαι σε ειδική αποστολή και δεν μπορώ να καώ μαζί σας στο RL κρίνονται ως ανακριβείς κακοήθειες.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><br>Τι παιχνίδι είναι? ? :blush2:<br></blockquote><br><br>RPG του υπολογιστή (CRPG). Μέσα στα http://ragequit.gr/reviews/item/pillars-of-eternity-review" class="bbcode_url">2-3 καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία 10+ χρόνια.<br><br><span style="font-size:5pt">Τι? Mόνο οι άλλοι θα κάνουν προώθηση το Rocket League?</span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Διάλειμμα.  :w00t:<br><br>Το Rocket League φίλε Στέφανε, stefan24, cmpunk ( μαλλον κατάσκοπος είσαι τού δικομανη), ειναι η ιδια η ζωή.<br><br>RL=Rocket League<br>RL=Real Life<br>Άρα Rocket League=Real Life<br><br><span class="bbcode_spoiler">Επίσης οπως είπε ο nadril είναι ένα παιχνίδι που κατεβάζεις απο το steam και ουσιαστικα αποτελεί ποδοσφαιρακι με αμαξια. Κάθε μέρα έχουμε 1 με 2 προπονήσεις, συνήθως όμως οι περισσοτεροι μπαίνουμε το βράδυ. Σε λιγες μέρες έχουμε steam sales, επομενως μπορείς νατο βρεις σε πολυ καλή τιμή. Θα σου πρότεινα και τα διαφορα κλειδαδικα, αλλά δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις γυρω απ αυτά.<br><br>Αν τελικά σε πείσουμε και παρεις το GOAT (Game Of All Time) μην ξεχάσεις να εγκαταστήσεις και το mumble. Αυτο είναι ένα προγραμματακι σαν το skype που επιτρεπει τις ομαδικες κλησεις. Πληροφορίες μπορείς να βρεις http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6423.0.html" class="bbcode_url">εδώ<br><br>Πληροφορίες για το rocket league εδω http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6140.0.html </span>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ξέχασες το φοβερό http://ragequit.gr/reviews/item/rocket-league" class="bbcode_url">review :thumbsup:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν το βαλα γιατί στο συγκεκριμενο review η βαθμολογία το αδικεί κατάφορα. Ισως η κοπελα που εγραψε το κείμενο να εχει κάποια εμπάθεια απεναντι στο TRUE EPOS και να το σχολιασε χωρις να εχει παιξει πολλες ώρες.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
τόσα meetings σε ένα δεν αξιώθηκα να ρθω. αντικοινωνικοτητα μέχρι αηδίας. πρέπει σε ένα να σκάσω μύτη.
 
Top Bottom