What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RQ Meating Vol. VI

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Άλλο ενα τρομερό Meating, αλλη μια φορά κλείσαμε το μαγαζί και μια φορά άργησα και δεν είχε μείνει φαγητό ούτε για δείγμα  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> ευτυχώς που δεν ήρθα με σκοπό να φάω και ο Βόρειος με αποζημίωσε με το μαγικό του απόσταγμα.<br>Γνώρισα νέες μεγάλες μορφές και είδα παλιές καλές φυσιογνωμίες  αλλά δεν θα αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν είμαι να γράφω σεντόνια  ^.^ Θα ήθελα μόνο να ευχαριστήσω τον Φραπέ που με κράταγε ως τον Χολαργό και το ολόγραμμα του Φραπέ που μου έκανε παρέα στην συνέχεια  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br>Χάρηκα πολύ για το meating, ανυπομονώ για το επόμενο, ιστορία γράφουμε λέμε  :drinks:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>O Γοδεφρίγος ζάει;<br></blockquote><br><br>Έχει προπόνηση
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μια ωραία σύναξη. Πρόλαβα λίγο ή πολύ να τα πω με όλους με την εξαίρεση του Tommas, του Χάβοκ και του Σέφιρ με τον οποίο ανταλλάζαμε μονάχα πιατέλες και κρασοκανάτες. Ελπίζω σε περισσότερα στο επόμενο.<br><br>Φθάνοντας με τον Φουτουμπουνουπού σε περιοχές αχαρτογράφητες στον δεκάχρονο βίο μου στην πόλη των Αθηνών, διαπιστώσαμε την αλήθεια στους ισχυρισμούς του Μποράτσου, παρκάροντας σε απόσταση αναπνοής από τους Μερακλήδες. Διασχίσαμε έναν καλτ πεζόδρομο με προτροπές στους τοίχους που, λίγο έλειψε να μας κάνουν να γκρεμίσουμε μονάχοι μας τον καπιταλισμό και κάθε άλλη αδικία στον κόσμο. Αν και φθάσαμε από τους πρώτους, σύντομα το μαγαζί γέμισε με ετερόκλητες προσωπικότητες μιας ημιθανούς, ημιχαρντοκροποιημένης κοινότητας.<br><br>Ο αδελφός Γεράνιος με μεγαλύτερη σοφία και πραότητα στο βλέμμα του από την τελευταία φορά που τον είδα, αναμφίβολες προσφορές της πατρότητας. Με χαρακτηριστική γεναιοδωρία που διακατέχει την κοινότητα προμήθευσε διάφορα καλούδια αλλά και ένα εξεζητημένο γούισκι το οποίο απολαύσαμε στις μεγάλες ώρες της σύναξης.<br><br>Γνώρισα επιτέλους εκ του συστάδην τον Χρονομάντη αν και μπορώ να πω  πως συζητήσαμε σαν να γνωριζόμασταν από πολύ καιρό. Αναμφίβολα έχει να κάνει με την αέναη ανακύκλωση της ύλης μέσω των ζώντων οργανισμών.<br>Φιλοσοφήσαμε και συζητήσαμε για πλείστα θέματα με τον Σρέδδερ ο οποίος καθόταν απέναντί μου και γρήγορα ξεπέρασε την καχυποψία πως μπορεί να είμαι ο Ντονατέλο μεταμφιεσμένος.<br>Τα είπαμε αρκετά και με τους δύο νεαρούς του φόρουμ, Τεο και ΣιΕμΠανκ, τον οποίο ελπίζω περισσότερο να βοήθησα παρά να μπέρδεψα. Ο Πάθορι έχει την χαρακτηριστική ηρεμία του ανθρώπου που ξέρει πολλά και λέει κάτι ακριβώς τη στιγμή που πρέπει.<br><br>Κανονίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες εξόρμηση στο πολιτικά μη-ορθό The Division με γνωστές άγνωστες φυσιογνωμίες. Τόμιτζης, Φραπές και Λέλος παλιοί γνώριμοι και οι κουβέντες μας γύρισαν στα παλιά μονοπάτια που είχαμε αφήσει να χορταριάζουν. <br><br>Ψήγματα της Μποράτσειας γνώσης προσφέρθηκαν στον F2bnp και σε εμένα στο έξτρα τραπεζάκι για τους νέους που στήθηκε παραπλεύρως. Με τον Πόνο ήδη είχαμε πει πολλά με το βλέμμα αλλά ακόμη περισσότερα στιλιτεύοντας τον κόσμο των αφεντικών.<br><br>Τέλος βαλκυρίες έκλεισαν την αυλαία ιππαστί σε μια διονυσιακή ατμόσφαιρα με μια κουβέντα περί στημόνων και επικονίασης.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Εν τέλει κανείς δεν μου απάντησε αν η στρουθοκάμηλος είναι θηλυκό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
*Triggered*<br><br><br><img src="http://i598.photobucket.com/albums/tt68/hellionkal/sigmataurhoomicronupsilon11_zpsyohmaxyn.jpg" alt="sigmataurhoomicronupsilon11_zpsyohmaxyn.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br>Φαλλοκρατικά, priviledged white-male cis-gendered σεξιστικά γουρούνια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
<blockquote><br>Εν τέλει κανείς δεν μου απάντησε αν η στρουθοκάμηλος είναι θηλυκό.<br></blockquote><br><br>θα απαντησω εγω, ο lelos kounelos.<br>η ερωτηση σου ηταν αν οι θηλυκες στρουθοκαμηλοι χωνουν το κεφαλι τους σε τρυπες. δεν ξερω αν πηγε ποτε κανενας να βαλει δαχτυλο σε στρουθοκαμηλο, για να επιβεβαιωσει το gender.<br>γιατι ναι μεν χωνουν κεφαλια σε τρυπες στην γη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε λειωνουν στο ξυλο.<br><br><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b6/30/be/b630be48e56c0c5968b85097f6722dd7.jpg" alt="b630be48e56c0c5968b85097f6722dd7.jpg" class="bbcode_img" /><br>η ερωτηση σου ηταν ατοπη εξ αρχης. το χωσιμο του μανου δεν εχει σχεση με το χωσιμο που αναφερεις εσυ. και ο σρεντερ χωνει πραγματα στο pc του αλλα δεν εχει καμια σχεσημε το ζητουμενο χωσιμο.<br>να υπενθυμισω οτι δεν ημουν απο αυτους που αγκαλιασαν την θεωρεια του μανου στα τυφλα. ειμαι ετοιμος να συζητησω το θεμα.
 
Top Bottom