RQδες: thread αρκουδονημέρωσης και αρκουδοσυμμόρφωσης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν ξερω για το σταλκερδυό, αλλά για να ερθωμε και οντοπικ, στον άρκωλο φιλε, εχω αρχισει και κατανοω τον χέληο.
δεν εχω τοσο παλιο σειβ, να ποσταρω φωτο, οπότε θα παρω μία απ το νετ, αλλά στην αρχη τουλαχιστον, ειναι οτι πιο τρομαχτικο οι αρκουδες. σ εχουνε δίχιτο το πολυ, και τρεχουν και σαν διαόλοι, αν αποφασισουν να ξεκινησουν σπριντ (οκ, εχουν ασχημο χρονο στα 0-100, αλλά μετα σπανε τα φρενα).

ss_abe9558969a40f6b8edf04bcac1b76b19a4ef22c.jpg

Επρεπε να το καταλαβω απο τον τιτλο οτι εγινε στην Αμερικη.
Στην Ρωσια
2f6808b3379270ae9414a01637612eb0-300x300.jpg

δεν ξερω για το σταλκερδυό, αλλά για να ερθωμε και οντοπικ, στον άρκωλο φιλε, εχω αρχισει και κατανοω τον χέληο.
δεν εχω τοσο παλιο σειβ, να ποσταρω φωτο, οπότε θα παρω μία απ το νετ, αλλά στην αρχη τουλαχιστον, ειναι οτι πιο τρομαχτικο οι αρκουδες. σ εχουνε δίχιτο το πολυ, και τρεχουν και σαν διαόλοι, αν αποφασισουν να ξεκινησουν σπριντ (οκ, εχουν ασχημο χρονο στα 0-100, αλλά μετα σπανε τα φρενα).

View attachment 2986
Αν τις "κολλήσεις" στο τοίχο σε βαράνε πιο σπάνια, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να τις σκοτώσεις σε melee.

Δυνατό το πρόμο της Wrestlemania XVIIVXXIVXVII.
ΕΤΡΩΓΑ πάντως μια χοιρινή μπριζόλα

Tα χρώματα της Ουκρανίας τα είδαμε όλοι πάνω στον φράχτη, ε;

τι ειναι ισως πιο τρομαχτικο απο μια αρκουδάρα που τρεχει προς το μερος σου κοιτωντας σε στα ματια ΜΕ ΜΙΣΟΣ??
μια αρκουδάρα που τρεχει προς το μερος σου κοιτωντας σε στα ματια ΜΕ ΜΙΣΟΣ δειχνοντας τα νυχακια της....

οπως γραφει σκωπτικά ο συντακτης του ποστ:
Photographer Art Wolfe captures a fantastic shot of this wild bear! and yes, Art Wolfe is still very much alive.

:love:

278457633_5267932496602750_7781296086322016870_n.jpg

τι ειναι ισως πιο τρομαχτικο απο μια αρκουδάρα που τρεχει προς το μερος σου κοιτωντας σε στα ματια ΜΕ ΜΙΣΟΣ??
μια αρκουδάρα που τρεχει προς το μερος σου κοιτωντας σε στα ματια ΜΕ ΜΙΣΟΣ δειχνοντας τα νυχακια της....

Photographer Art Wolfe captures a fantastic shot of this wild bear! and yes, Art Wolfe is still very much alive.

Παρεξηγημένη φωτό. Μπάνιο κάνει ρε παιδιά. Πλάτσα πλούτσα.

ρε μαν μην ψαρώνετε, μιλάμε για τηλεφακό που είναι 5 χιλιόμετρα μακριά ο φωτογράφος :p

Back