RQδες: thread αρκουδονημέρωσης και αρκουδοσυμμόρφωσης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεδομένου ότι είναι από τις μλκς που ανάγκασαν τον άλλο να εξαφανιστεί από το φόρουμ, δεν θα το έλεγα ακριβώς αστείο αυτό το τελευταίο. Αλλά οκ.

ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση συνάντησης με αρκούδα.

InfatuatedPointedGonolek-size_restricted.gif

α λολ το έβαλα χωρίς να δω ότι με πρόλαβε άλλος :p

Δικοί μας τελικά; Ποιος από εδώ είναι στο GoG? :p

Γειᾱ σἀς παιδιά,

Βλέπω μιλᾶτε για μένα ἢδη! Δεν περῖμενα ττοια υποδοχή!!! Να εἴσθε καλᾷ!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ:
Ἒχω σπουδᾶσει φιλολογία και φιλοτιμίαν στην Μεγάλην Ᾱρκτοῦριον Σχολῆ και κατᾱγομαι από την οικογένεια Λαπλάς (ἒχουμε Φρανγκική ρῖζα).
Ἂπλά γράφω το πρῶτο μου μήνυμα ἐδώ για να το δοῦν ἀπ' τῑς αντίστοιχες ἀρχές.
ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΚ ΚΑΝΕΜΕ ΑΝΤ

Το νου σας...

Αυτό το "αισθάνεται αρκούδα στο Χανγκζου" πρέπει να δίνει καλά social credits...

Δίνω 60 ευρώ και βγάζω γούστα με τις αρκούδες του Baldur's Gate 3!

Γειᾱ σἀς παιδιά,

Βλέπω μιλᾶτε για μένα ἢδη! Δεν περῖμενα ττοια υποδοχή!!! Να εἴσθε καλᾷ!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ:
Ἒχω σπουδᾶσει φιλολογία και φιλοτιμίαν στην Μεγάλην Ᾱρκτοῦριον Σχολῆ και κατᾱγομαι από την οικογένεια Λαπλάς (ἒχουμε Φρανγκική ρῖζα).
Ἂπλά γράφω το πρῶτο μου μήνυμα ἐδώ για να το δοῦν ἀπ' τῑς αντίστοιχες ἀρχές.

Το αρθρο με τον ελληνικο ποιμενικο πρεπει να ειναι πληρωμενη δημοσιογραφια, για την διασωση του ειδους (πολυ δεκτο).
Η αληθεια ειναι οτι η συγκεκριμενη ρατσα περασε δυσκολες στιγμες και πρεπει να γινεται σοβαρος αγωνας για την διασωση του. Το αναφερει και το αρθρο αλλα καποτε ειχα διαβασει για την σοβαρη προσπαθεια να μην χαθει ο ελληνικος ποιμενικος. Τωρα χρειαζομαι υπνωση για να θυμηθω το αρθρο, τα πως και τα γιατι.

Απο την κουνελισια ενημερωση. Ο Καυκασιος ειναι και αυτος αρκουδοφαγος αλλα και λυκοφαγος και γιατι οχι; και ανθρωποφαγος.

b437ca8d7dbd2db8c24d9553e8f57cb9.jpg

Ειχα ενα τετοιο σκυλο και το μικροτερο προβλημα ηταν η επισκεψη στον κτηνιατρο. Στο πισω μερος δεν τον εβαζα γιατι δημιουργουσε διαφορα θεματα, ναι, ξεχασα να πω οτι ο σκυλος εχει σοβαρο attitude. Μπροστινο καθισμα τερμα πισω, πλατη καθισματος τερμα πισω. Καθοταν στο καθισμα. Ο κωλος του επιανε απο την ξαπλωμενη πλατη μεχρι το μπροστινο μερος του καθισματος. τα μπροστινα ποδια παρκαραν στο πατακι του συνοδηγου, και καμπουριαζε επειδη δεν υπηρχε χωρος προς τα πανω. Εγω, ανοιχτο παραθυρο για να βγαινω ο μισος εξω επειδη δεν χωρουσα.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο ογκος του με την ευελεξια γατας.
Caucasian-Ovcharka-Full-Grown.jpg

Back