What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RtWLan.exe

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,881
Εχω θέμα με το συγκεκριμένο αρχείο. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έβαλα wireless usb adapter (της asus) κ πλέον συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω wi-fi.

Κατάλαβα για την ύπαρξη αυτού του αρχείου από το γεγονός ότι η ψύκτρα του επεξεργαστή έκανε ελαφρώς παραπάνω θόρυβο σε internet surfing ή κ με όλα κλειστά. Μπήκα αρχικά στο Core Temp κ βλέπω πως οι πυρήνες δουλεύουν συνεχώς με 3.3 ghz (που είναι κ το κοντέρ του Phenom 2 x6 1100T).

Σκέφτομαι πως τρέχει κάποια εφαρομγή που δεν φαίνεται. Μπαίνω task manager κ στον φάκελο Διεργασίες βρίσκω το εν λόγω αρχείο. Στα ''Ονομα Χρήστη'' κ ''Περιγραφή'' είναι κενά ενώ για CPU γραφει 05 κ στην μνήμη κυμαίνεται 19,000-20,000.

Του έκανα δεξί κλιν τελος διεργασίας κ μου βγάζει μήνυμα ''Η λειτουργία δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση''
Πατάω μετά Ορισμός Προτεραιότητας κ σαν default το έχει στην Υψηλή. Αν την αλλάξω μου βγάζει πάλι το ιδιο μήνυμα με πριν.


Εκανα μόλις ένα scan me malware bytes (free) δεν βρήκε κάτι. Τι να κάνω? Το αρχείο είναι των windows κ χρειάζεται για την λειτουργία του ασύρματου?
Μπορώ να το διαγράψω?
Το πρόβλημα γενικά είναι ότι το αρχείο τρώει πόρους του συστήματος. Error crushes κ τέτοια δεν εχω.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
http://www.file.info/windows/rtwlan_exe.html

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1670924/asus-pce-n10-adapter.html
 
Top Bottom