What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sacred 3

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Αν εγώ προσωπικά περιμένω ένα game μέσα στο 2013 αυτό είναι το Sacred 3.

Trailer δε παίζει ακόμα αλλά υπάρχουν κάποιες πρώτες εικόνες εδω:

http://www.sacred-world.com/
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.Το πρώτο είναι απ'τα αγαπημένα μου action rpgs αλλά το
δεύτερο ήταν μεγάλη απογοήτευση.

Περιμένω να μάθω λεπτομέρειες.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Όντως το 2 με απογοήτευσε και εμένα πάρα πολύ. Μεγάλο fail σε σχέση με το μοναδικό πρώτο.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εμένα και το δεύτερο μου άρεσε πολύ. Όχι όπως το πρώτο σίγουρα, αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι δεν με απογοήτευσε.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,819
<blockquote>το δεύτερο ήταν <u>μεγάλη απογοήτευση</u></blockquote>
ΩΧ!
<blockquote>Μεγάλο fail σε σχέση με το <u>μοναδικό πρώτο</u></blockquote>
ΩΧ ΩΧ ΩΧ!
<blockquote>Όχι όπως το πρώτο</blockquote>
ΩΪΜΕ!

Τελείωσα (πιο σωστά ξεμπέρδεψα) και με το underworld πριν από λίγο...
Ανάμεικτα συναισθήματα.

Μου άρεσαν: γραφικά, μουσική (τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του soundtrack), τα ενδιαφέροντα archetypes, η μεγάλη ποικιλία σε αντικείμενα, η σχετικά μεγάλη ποικιλία σε πολεις-οικισμούς, 2-3 καλές ανατροπές στην ιστορία.

Δε μου άρεσαν: τα ότι <u>νάνε</u> rare και unique items (spell regenetation WTF?!), η υπερβολικά μεγάλη σπανιότητα των unique items, το αδιάφορο κατά το μεγαλύτερο μέρος σενάριο, οι αδιάφοροι npcs, τα ως επι το πλέιστον ανεπνευστα sidequests (φέρε μου το λαγουδάκι-αρκουδάκι-σωβρακάκι, φέρε μου τα κεφάλια 10 ασβών, αρκούδων τρολακίων κτλ.) μάλιστα αρκετές φορες ακόμα και τα πιο ποιοτικά - δύσκολα κατέληγαν σε suckage ανταμοιβές, η δομή του κόσμου (υπερβολικά και αχρείαστα μεγάλες εκτάσεις), το υπανάπτυκτο lore (πιο πολλά ήξερα για το τελικό boss παρά για τον κόσμο και τις φυλές που κατοικούν σε αυτόν), η δυσκολία (ανύπαρτκη στο bronze, εκτός από μερικούς δράκους και 1-2 bosses στο τέλος, υψηλή-υπερβολικά υψηλή στο silver ειδικά στο Hell's Ridge και Veil of Tears, ούτε θυμάμαι πόσες φορές έκανα δρομολόγια μπρος-πισω για να αγοράσω potions) ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των εχθρών (ούτε στα ΜΜΟ δε συναντάς τόσο trash mob), ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ, ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ respawning ( π.χ. πας προς μια κατεύθυνση και σχεδόν ότι είχες σκοτώσει, σε αριθμό, ξαναφύτρωνε αν πήγαινες προς τα εκεί που ήρθες και μάλιστα μέσα σε λιγοστό χρόνο, πολλές φορές ούτε καν λεπτό).

Η δομή του κόσμου (copy-paste σπηλιές και υπόγεια χωρίς νόημα, ξεχειλωμένες overground περιοχές κτλ.) μαζί με το μεγάλο αριθμό συγκεκριμένων εχθρών ανα περιοχή φωνάζουν τεμπελιά των developers από απόσταση. Πιο πολύ μου έδινε την εντύπωση ότι ήμουν σε μια τεράστια αρένα με αμολημένα τέρατα παντού... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
Τουλάχιστον σε άλλα open world, ακόμα και στα πλέον scripted συναντάς αρκετά μοναδικά set pieces (π.χ. Oblivion - Bruma/Lifting the Veil).
Δεν είναι λίγες οι φορές (στο expansion) που οι πολυάριθμοί εχθροί σε συνδυασμό με τη δυσκολία, με έφεραν στα πρόθυρα του rage-uninstall.
Στο δε main campaign από τα 2/3 και μετά ήμουν σε φάση "έλα μωρέ, έχει κάνει κοιλιά, ψιλοβαριέμαι, αλλά θα το τελειώσω εδώ που το έφτασα".
Μισό να φορέσω κράνος... :cheer:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Όταν το έπαιξα το 2004 το λάτρεψα. Το αγάπησα. Μου πήρε πολλές ώρες από τη ζωή μου χωρίς να το μετανιώσω ούτε στο ελάχιστο. Για μένα ήταν ένα διαμάντι. Το map του πάρα πολύ ωραίο, η φάση με τους δράκους, το % στο Map Explored. Το δεύτερο δεν έκανα καν τον κόπο να δοκιμάσω δεύτερο class.

Τώρα εσύ θες να τα ακούσεις αλλά δε θα σου κάνω την χάρη. Δε θα σου κρατήσω κακία. Είμαι υπεράνω... :lol: :lol:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το 1 ηταν διασκεδαστικο.
δεν ηταν και titan quest, αλλά ηταν αξιοπρεπες.
το 2 μην το πλησιασεις. φιλικη συμβουλη. σκεψου το ρησπωουνινγκ επι 2. βασικα, σκοτωνοντας εχθρους και προχωρωντας10 μετρα, οταν γυριζες πισω υπηρχαν παλι. μιλαμε για λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα. δεν το εχω συναντησει ποτε αυτο το πραγμα. τραγικο. ελπιζω να το εχουν προσεξει στο 3, αλλιως μακρια κι αγαπημενοι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Το Sacred το θεωρώ το καλύτερο action rpg που έχω παίξει (για να σε προλάβω Adhan το Divine Divinity παίζει μπάλα σε άλλη κατηγορία καθώς είναι πιο rpg από όλα τα άλλα action rpgs μαζί).Πιο εθιστικό από το Diablo για μένα,με πάρα πολλά unique items και sets,ατελείωτο χάρτη για εξερεύνηση,τεράστια διάρκεια,αρκετές κλάσεις για παιχνίδι της κατηγορίας του και όμορφα για την εποχή του γραφικά.Με λίγα λόγια προσφέρει ατελείωτες ώρες mindless fun.Προσωπικά όταν δεν έχω κάτι καινούριο να παίξω,αυτό και το San Andreas είναι οι πρώτες επιλογές μου,καθώς μπορείς να μπεις για λίγο και να ξαναβγείς μετά από λίγη ώρα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,819
Αδερφέ Μπρους, αυτό με το respawning που λες μου έκανε την καρδιά μου περιβόλι... :cheer:
Αν όντως αποδειχτεί χειρότερο το 2, την κάτσαμε. Τουλάχιστον το 1 ήταν καλό value for money με τα 4 ευρώ που έδωσα για τη retail, για το 2 μαζί με το exp έσκασα γύρω στα 20-22!
Του δίνω κάποια ελαφρυντικά λόγω δυναμικότητας της εταιρίας που το έφτιαξε...

Πραγματικά αυτό που με εξόργισε στο τέλος και με έκανε να θέλω να σπάσω το κεφάλι αυτού που το σκέφτηκε είναι η συνύπαρξη στην ίδια περιοχή των πλοκαμόποδων εξαμβλωμάτων που σου απενεργοποιούσαν τις special abilities για αρκετα δευτερόλεπτα και των shadow guards που ΣΠΑΜΑΡΑΝ χωρίς οίκτο ένα spell που σε ακινοτοποιούσε.

[Rage mode on] Δεν θέλω να σας πολεμήσω γαμω το κέρατό μου!!!
Ούτε να τους προσπεράσω δε με άφηναν.
Τι? Γιατί δεν καθόμουν να τους σκοτώσω? Απίστευτα resistances (ειδικά σε physical και φωτιά, υποτίθεται ότι χτύπαγα για 1500 περίπου και σε αυτούς έκανα μέχρι 500 το πολύ, λίγο παραπάνω αν έκανα crit) και χτύπαγαν άσχημα (να πω μόνο ότι με πάνω από 2000 defense πάλι με έβρισκαν). Για να μη πω καλύτερα για τα 7+ potions (18.000 hp) που χρειαζόμουν για να επιζήσω από μια ορδή 25+ εχθρών που με καταδιώκε. FFS στο main campaign, παρόλο το scaling, δεν είχα συναντήσει τέτοια τραγελαφικά σκηνικά! [/rage mode οff] <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Μετά είδα στο youtube και κάτι βιντεο με χαρακτήρες lvl 200+ να ρίχνουν μονόχιτο ό,τι κινείται (ακόμα και στις τελικές περιοχές). 102 ήμουν στο τέλος και νομίζω 140 κάτι ώρες είναι υπεραρκετές. Δεν το 'ξερα να χαλάσω άλλες τόσες για farming...

Raz@ ακόμα κι αν αφήσω εκτός τα Divinity, αυτό που ακολουθεί ήταν (για εμένα) πιο πρωτόγνωρη και εθιστική εμπειρία:
<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=KGu3f2TVRR4</span>

EDIT: Με πιάνει φρίκη και μόνο στη σκέψη του πως θα είναι τα πράγματα στο gold επίπεδο... :sick:
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Για όποιον ενδιαφέρεται το http://store.steampowered.com/app/225640/?snr=1_7_suggest__13" class="bbcode_url">Sacred 2 Gold είναι πλέον διαθέσιμο στο Steam,10 euros.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ρε παιδιά, πάντα ήθελα να πάρω το 2, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Τώρα όπως λέει ο Difunto (thank you) το έβγαλε στο steam. Αξίζει; Τι λέτε; Αν κρίνω από τα παραπάνω οι περισσότεροι αν όχι όλοι λέτε ότι δεν αξίζει
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Για τα 10 ευρώ που το έχει τώρα (-50%) εγώ θεωρώ πως δεν αξίζει. Αν πάει στο -75% θα ήταν πιστεύω οκ.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,819
Alucard, ουσιαστικά 5 ευρώ έχει, τα άλλα 5 είναι το expansion...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Alucard wrote:
Ρε παιδιά, πάντα ήθελα να πάρω το 2, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Τώρα όπως λέει ο Difunto (thank you) το έβγαλε στο steam. Αξίζει; Τι λέτε; Αν κρίνω από τα παραπάνω οι περισσότεροι αν όχι όλοι λέτε ότι δεν αξίζει</blockquote>

Εγώ λέω ότι αξίζει. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις. Γιατί αλλιώς θα με καταριέσαι.. <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />

 
Top Bottom