lelos kounelos
Tarrasque
Καλα ρε, ακομα με άυλα κερματακια παλευετε; Εδω η αλλη κοβει τα νυχια της και βγαζει χιλιαρικα. Πουλαει οτι ειναι για πεταμα πχ χρησιμοποιημενο τεστ εγκυμοσυνης.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό είναι βαρύ ας πούμε.φραγκολεβαντίνε
Εδώ και κάνα δυο βδομάδες έχω ψυχανεμιστει έναν... Να το πω αρνητισμο; Να το πω καχυποψία;Μήπως να μετονομάζονταν το θρεντ σε "Thaxll´ssilyia VS ccwr" ?
Όταν κάνεις ιγνκορ κάποιον δεν βλέπεις τα θρεντ που έχει ξεκινήσει (πχ το πολιτικά). Είναι και ο μόνος λόγος που δεν κάνω ιγκνορ το κόρακα επίσηςκόρακα, εσκισες!
καταπληκτικη ιδεα. ετσι κι αλλιως (δεν εξεταζω με ευθυνη ποιου απ τους 2, αληθεια, δεν ενδιαφερει αυτο καθολου τον συλλογισμο μου) θα ελεγα οτι γινονται παραλληλοι μονολογοι κι οχι διαλογος.
οπότε με την ιδεα του κόρβου, εχωμε τις εξης συνεπειες:
θετικες:
1. δεν θα πεφτουν χι, που απ οτι εχω καταλαβει, εκνευριζει για καποιο λογο η υπαρξη τους
2. δεν προκειται ποτε να ξεφυγουν τα πραγματα με χαρακτηρισμους κλπ γιατι δε θα βλεπει ο ενας τον αλλον
αρνητικη:
θα μεινει το ποπκορν στο ντουλαπι (περιμενοντας ισως τον χειρομαλαχτη να πλακωθει με κανεναν για τους ΔΥ, ή να συζητησωμε για τον βαθμο ρεαλιζμού σε παιγνιδια με θεμα την αγρια δυση, ή να επιστρεψει ο σερκαφος).
Εδώ σε είπε φραγκολεβαντίνο και το άφησες να πέσει έτσι κάτωΕδώ και κάνα δυο βδομάδες έχω ψυχανεμιστει έναν... Να το πω αρνητισμο; Να το πω καχυποψία;