By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θα περιέχει υποσημειώση για το σινάφι σας: αν θέλετε να γίνεται metahumans επειδή βαρεθήκατε να ανεβάζετελέβελςκιλοβατώρες όσο χαζεύετε τον τοίχο πίσω από το μποστάνι, υπολογίστε στο τελικό σκορ +20.
Αμ πως, objectivity restored.
Όταν φτάσει στο πόπολο και το μεροκαματιάρη ανθρωπάκο το blockchain, θα 'ναι πιο ελεγχόμενο κι από ΑΦΜ μικρομεσαίας επιχείρησης....
Διαφωνώ και σε ένα βαθμό είμαι και ζωντανό παράδειγμα.Εντός συστήματος, αν δεν είσαι ήδη εκατομμυριούχος, διαφυγή δεν υπάρχει.
4 σελίδες αργότερα και ακόμα τα NFT και οι εξηγήσεις τους είναι σαν τις εξηγήσεις που μου έδιναν κάτι ΚΝΙΤΕΣ όταν ρώταγα εύλογες απορίες.
Τι προσφέρει σε ένα παιχνίδι; Πως το βελτιώνει; Εκτός από το "πρακτικά είναι μοναδικά one off DLC" που είναι αρπαχτές χειρότερες και από τα armor γίδας, τι άλλο προσφέρει και κυρίως τι προσφέρει στον τελικό χρήστη εκτός από μερικούς ψηφιακούς πόντους "εγώ";
Δεν αφορούν μόνο πλούσιους τα NFTs. Αναφέρεσαι στα ethereum-punks που ήταν το πρώτο NFT. (το οποίο διανεμήθηκε πρακτικά δωρεάν, anyway) Υπάρχουν και άλλα εξωφρενικά ακριβά ΟΚ. Αλλά that's beyond da point.Η χρήση τους στο metaverse του οποιουδήποτε, πως ακριβώς είναι διαφορετική από ένα πολύ σπάνιο drop σε ένα σημερινό MMO? Το να έχεις κάτι εξωφρενικά ακριβό και μοναδικό στο metaverse πως ακριβώς είναι λιγότερο ηλίθιο από το να πληρώσεις 2 ΑΕΠ Ευρωπαϊκής χώρας για να πάρεις μια "τζοκόντα";
Πως συνεισφέρουν στην αποκέντρωση και την ελευθερία του ατόμου τέτοιες συναλλαγές πλουσίων που μοναδικό αποτέλεσμα είναι να φουσκώσουν το εγώ τους όπως μια προσωπική συλλογή έργων τέχνης; Το ότι πλέον γίνεται σε έναν ψηφιακό κόσμο με κάποιον τρόπο θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο ή απλά η σκατίλα της πραγματικότητα θα μας πνίγει και στα video games που μπαίνουμε να ξεσκάσουμε;
Τέλος, @ccwr κάθε φορά που γράφεις για τα NTFs είναι σαν να διαβάζω για τα bitcoins, σίγουρα δεν τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα; Γιατί με τα bitcoins καταλαβαίνω την αξία τους σαν αποκεντρωμένο σύστημα πληρωμών/νομίσματος. Τα NFTs όπως τα βλέπω δεν έχουν αξία περ σε, παρά μόνο σαν ψηφιακά αντικείμενα και δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη λειτουργία πέρα από το να πουλάει κάποιος μούρη για τα λεφτά του ή και για κανά ξέπλημα χρήματος. Ναι; Όχι; Elaborate που λεν και στο χωριό μου.
Π.χ. για τους digital illustrators έχει ανοίξει μια ολόκληρη νέα βιομηχανία δισεκατομμυρίων(4now). (που αν θυμάμαι καλά σε αφορά λόγω επαγγέλματος).
Μην μασήσετε. Αν δεν είχε αγοράσει κανείς Horse Armor για το Oblivion, ενδεχομένως να ζούσαμε σ'ένα καλύτερο κόσμο.
Κρίντενς, αν και μ'αρέσει ο ιδεαλισμός σου, είναι θεωρώ ουτοπικός. Το Code is Law είναι φοβερό τσιτάτο μεταξύ ξέμπαρκων πιτσιρικάδων προγραμματιστών με μεγάλα όνειρα, αλλά η πρακτική του εφαρμογή στην αληθινή οικονομία (να μη μιλήσω για τη χρεωκοπημένη φοροαποικία της Ελλάδας) είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Τα κέντρα του πλούτου είναι τα ίδια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ από το 1600. Ιστορικά, ελάχιστοι έχουν υπερβεί τα ταξικά τους δεσμά (ακούγεται γραφικό, αλλά ισχύει) και αυτοί έχουν γρήγορα ενταχθεί στο λόμπι της άρχουσας τάξης. Για ποιό λόγο λοιπόν αυτός που έχει την πίτα και το μαχαίρι, ξαφνικά να σου δώσει εσένα ακίνητα, τίτλους ιδιοκτησίας, εξουσία; Θα σε χρησιμοποιήσει όπως τον βολεύει και μετά θα σε πετάξει στην άκρη ή θα σε κλείσει στο Γκουαντάναμο.
Διδάσκεται στα σοβαρά οικονομικά πανεπιστήμια η αξία της παρα-οικονομίας. Κάθε χώρα έχει ένα 'κυριλέ' προϋπολογισμό και τον γκρίζο ή αληθινό. Χωρίς αυτόν, πέφτουν τα πάντα.
Έχεις κάποιο λινκ από trader site ή κάποιο άρθρο που να λέει 2 πράγματα να καταλάβω; Τα επίσημα κανάλια που παρακολουθώ δεν φαίνεται να έχουν πιάσει το concept.
Θα τα μελετήσω τα Links ευχαριστώ, αλλά με αυτό που μου λες καταλαβαίνω ότι επιστρέφουμε στα πολλά για λίγους δηλαδή, μπατζανάκιδες μεταξύ τους και κλειστό community. Δεν αλλάζει τίποτα τότε από την πραγματικότητα του να πουλάς τέχνη όπως το ξέραμε μέχρι τώρα και δεν ανοίγει πρακτικά την πόρτα σε ανθρώπους εκτός του εκάστοτε community καλλιτεχνών.Καλό είναι πριν κάνεις το οτιδήποτε είναι να καταλάβεις λίγο πως δουλεύει το market. Γενικά η μεγαλύτερη κίνηση της κρυπτοκοινότητας είναι στο tweeter και στο telegram. Εγώ θα έβλεπα τι κάνουν οι πιο επιταχυμένοι στα NFT markets στη θέση σου. Συνήθως το εκάστοτε site έχει ranking. Long story short πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάποιος γνωστός στην κοινότητα για να σταθεί.
Δύο μεγάλα markets:
![]()
OpenSea, the largest NFT marketplace
A peer-to-peer marketplace for NFTs, rare digital items and crypto collectibles. Buy, sell, auction, and discover CryptoKitties, Decentraland, Gods Unchained cards, blockchain game items, and more. Over 100,000 collectibles on sale now!opensea.io
Rarible - NFT Marketplace for Brands, Communities and Traders
Discover, sell and buy NFTs on Rarible! Our aggregated NFT marketplace for Ethereum NFTs and Polygon NFTs powers brands, collections and creator marketplaces.rarible.com
Μπορεί ο νομοθέτης να νομοθετίσει ό,τι θέλει.. Θα αποδεχτεί όμως ο κόσμος που συμμετέχει στο πρωτόκολλο, αυτούς τους νέους κανόνες κατά πλειοψηφία? Αν όχι, ο νόμος έρχεται δεύτερος.. άρα code is law. Είναι μία από τις εγγενείς ιδιότητες της αποκέντρωσης.