Σφάλλαμε, πλερώνουμε.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Ωραία λοιπόν. Θα σας προτείνω εγώ άτομο για θέση manager και μάλιστα σε παιχνίδι που δεν ήξερα ότι μπορεί να υπάρξει αυτή η θέση.<br>Το άτομο είναι ο chosen ,  άτομο με μεγάλη εμπειρία στο να φτιάχνει party και να σκοτώνει bosses στο <b>Dark Souls</b>. </blockquote><br><br>εχω προιστορία από Wow στα μπούγια τα ξεχνάς?  :lol:

<blockquote><br>εχω προιστορία από Wow στα μπούγια τα ξεχνάς?  :lol:<br></blockquote><br><br>Ποιος δεν έχει? :kappa:

Στη γωνία σου εσύ! :stohastis:

<blockquote><br><blockquote><br>Ωραία λοιπόν. Θα σας προτείνω εγώ άτομο για θέση manager και μάλιστα σε παιχνίδι που δεν ήξερα ότι μπορεί να υπάρξει αυτή η θέση.<br>Το άτομο είναι ο chosen ,  άτομο με μεγάλη εμπειρία στο να φτιάχνει party και να σκοτώνει bosses στο <b>Dark Souls</b>. </blockquote><br><br>εχω προιστορία από Wow στα μπούγια τα ξεχνάς?  :lol:<br></blockquote><br><br>Ναι αλλά το wow είναι MMO. Το dark souls οχι  :devil:

Δεν έχεις παίξει ακόμα τα DLC του 2 γι&#039;αυτό τα λες αυτά  :lol:

Back