Shadow Gambit: The Cursed Crew. Το νέο stealth strategy από τη Mimimi Games!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
19,090
Έπειτα από αρκετή αναμονή για τους φίλους των stealth strategy, η Mimimi Games ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το επόμενο project με την κωδική ονομασία Süßkartoffel (γλυκοπατάτα). Και το όνομα αυτού: Shadow Gambit: The Cursed Crew. Είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στην παρουσίαση του παιχνιδιού από τους ίδιους τους developers και τον συνιδρυτή της εταιρείας, Dominik Abé, …

See full article...
 
Περα απο τη γκρινια του μαλακτη, βλεποντας το τρειλερ, τη ξηγα των ντεβς και τη περιγραφη σου, το παιχνιδι φαινεται να κινειται σε παρα πολυ θετικο δρομο!

Απο τη περιγραφικη παρουσιαση, μεσω της afia, των δρασεων που γινονται στο σινεματικ, τη δυνατοτητα χειραγωγισης του χρονου οταν δε μας παει κατι καλα( αντι να περιμενουμε το loading και να βγαινουμε απο το immersion) , την μη υπαρξη "βελτιστης" λυσης (που βοηθα να μην αγχωνομαστε να βρουμε τι "πρεπει" να γινει για να λυσουμε το προβλημα αλλα να αφησουμε την δημιουργικοτητα μας ελευθερη), τα διαφορετικα spawn points που θα μας επιτρεψουν να δοκιμαζουμε τη πιστα απο αλλες σκοπιες και τη μη υπαρξη "default" ηρωων για καθε πιστα (που σε περιοριζει αφανταστα), πιστευω οτι κοιταμε για ακομη ενα διαμαντακι της μιμιμι!!!

Bonus το οτι θα σβηστει η διψα μας για πειρατικα αφου δεν βγαινει το σκαλεμποουνς της γιουμπη!!
 
Προσωπικά, περιμένω να δω πώς θα λειτουργήσει το sandbox.

Σε ερώτηση που είχα(με), μάς είπαν ότι η ιστορία είναι δομημένη κατά τέτοιον τρόπο ώστε θα βγάζει νόημα ότι οι εχθροί αναπληρώνονται σε επόμενη επίσκεψή μας με άλλη σύσταση ομάδας. Προς το παρόν δεν θα δώσουν έμφαση στα leaderboards, διότι πρωταρχικός τους στόχος είναι ο πειραματισμός με διαφορετικές ομάδες, κάτι που ψιλοακυρώνεται αν σπρώξουν το ανταγωνιστικό στοιχείο.
 
Αν και χαιρομαι που πανε προς αυτη τη κατευθυνση, παντως θα ηθελα να υπαρχει leaderboard, ισως κλειδωμενο πισω απο καποιον αριθμο NG+ ή να βγει ως εξτρα στοιχειο σε καποιο patch (ιδανικα καποιους μηνες αφοτου κυκλοφορησει)

Ετσι, αφου στρωσει με την εκμαθηση, διασκεδασει με τις πιστες, πειραματιστει με διαφορους τροπους και χορτασει ο παικτης μπορει παντα να το γυρισει σε ανταγωνιστικο gameplay, να ψαξει τους βελτιστους τροπους ( δυστυχως αυτο συνηθως γινεται γκουγκλαροντας τους ιφλουεσερς του γιουτιουμπ) και να τσεκαρει πως τα παει σχετικα με αλλους
 
Έχουν στόχο την κυκλοφορία στο 2023. Υπονόησαν όμως ότι θα υπάρξει μακροπρόθεσμη στήριξη τόσο με DLC (αναμενόμενο) όσο και gameplay features, οπότε δεν το αποκλείω όταν θα σταθεροποιηθεί η "meta" του παιχνιδιού.
 
Τζακ Σπάροου ρε, να φύγει το κάνσελ σύννεφο.
 
Back
Top