What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Shadow of the tomb raider

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,822
Σρέντερ το gameplay στο 7ο σου βίντεο το είδες; Ούτε καν 30 frames ΣΤΑΘΕΡΑ (τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι χειρότερα από τα 60 σε action game), δεν έπιανες σε στιγμές. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά, βάλε fraps ενώ παίζεις, για να στο επιβεβαιώσει. Εκτός κι αν όντως αυτό που βλέπεις και παίζεις κυμαίνεται οριακά στα 30-35 κι λόγω του video capture software που είχες βάλει για να καταγράψεις, γινόταν το lagfest...
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
άμα είναι με shadowplay δεν φταίει το capture software.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
[quote quote=505020]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">Αν ειχα αλλαξει και καρτα γραφικων θα επιανε καμια 200αρια αλλα και με 30 καλα ειναι. ...</blockquote>
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">....</blockquote>
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">το tomb raider οπου πιανει 46 fps max.

[/quote]

</blockquote>
<blockquote>τι 30 , τι 40 , τι 50 ταινια ενα πραμα??...τι 200 τι 30..ιδιο πραμα</blockquote>
<blockquote>max 46 φπσ σρεντερινο...κ min 5 fps...μη το ξεχνας!!!</blockquote>
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
[quote quote=505020]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/shadow-of-the-tomb-raider/page/3/#post-504996">Dim Gian Bot wrote:
Στις σκηνές με έντονη δράση, πρέπει να έπιασε καμιά 20αριά fps το “monster pc”. :Ρ</blockquote>
Γιατιτ το λες αυτο? Δεν κολλησε πουθενα ακομα και οταν ηταν γεματη εχθρους η οθονη. Αν ειχα αλλαξει και καρτα γραφικων θα επιανε καμια 200αρια αλλα και με 30 καλα ειναι. Τι ειδες και λες οτι μπορει σε καποιες σκηνες να επεσε στα 20 fps? Γιατι αν ειχε πεσει στα 20 τοτε θα κολαγε και θα σερνοταν. Η πλακα ειναι οτι μολις δυο εβδομαδες πριν το Tomb raider βγηκε το Strange brigate το οποιο ειναι γεματο εχθρους συνεχεια και ομως τρεχει στα 60 fps σε ultra 1440p! Και μετα απο 2 εβδομαδες βγαινει το tomb raider οπου πιανει 46 fps max.

[/quote]

Δεν ανέφερα πουθενά ότι "κόλλησε". Απλώς, τα σπασίματα που κάνει στις φάσεις με τα πιστολίδια είναι παραπάνω από εμφανή. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις μπολζ που παίζεις με την 970 στα 1440p. Είναι κι αυτό ένας έξτρα βαθμός δυσκολίας. Ίσως σε αυτό να οφείλονται και οι μισοί θάνατοι του κοριτσιού με την αλογοουρά (λέω γω τώρα...:Ρ).
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
-34% στο Steam ένα μήνα και κάτι μετά την κυκλοφορία. Άκλαυτο πήγε στις πωλήσεις, ε;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δεν προβλέπεται μάλλον συνέχεια έ; :(
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
[quote quote=505817]Δεν προβλέπεται μάλλον συνέχεια έ; <img class="emoji" src="https://s.w.org/images/core/emoji/11/svg/1f641.svg" alt="?" />

[/quote]
Έτσι κι αλλιώς θα ήταν το τελευταίο της τριλογίας. Έχουν να δουλέψουν σε παιχνίδι Avengers.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αν πηγαινε καλά όμως δεν θα τους εμπόδιζε στο μέλλον , όταν θα έχουν τελειώσει με τους avengers άλλες περιπέτειες.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,536
Καλά, παρ' όλο που δεν πήγε καλά, δε νομίζω να κόψουν τελείως τα Tomb Raider. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει και άλλο, ίσως ακόμα ένα reboot, γιατί μάλλον η συγκεκριμένη μανιέρα δεν τραβάει και τόσο πια.

 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,431
Και στις κονσολες το εχουν σε εκπτωση οχι μονο στο pc αλλα πρεπει να ειναι απο τα λιγα παιχνιδια με denuvo που δεν εκαναν τρελες πωλησεις. Οταν συμβαινει αυτο φταιει το παιχνιδι. Γιατιε ενω τα 2 προηγουμενα ειχαν πολυ δραση αυτο δεν ειχε σχεδον τιποτα. Μονο λιγο προς το τελος και στην αρχη. Εγω οπως και οι περισσοτεροι θελουμε να σφαζουμε συνεχεια. Γι αυτο δεν πουλησε καλα. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει εντελως. Θα βγαλουν avenger και μετα παλι tomb raider.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,961
Νομίζω παρόμοια είχαν εξελιχθεί τα πράγματα και με το DE: Mankind Divided, ας ελπίσουμε να μην είναι και η κατάληξη ίδια :/
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
[quote quote=505819]Αν πηγαινε καλά όμως δεν θα τους εμπόδιζε στο μέλλον , όταν θα έχουν τελειώσει με τους avengers άλλες περιπέτειες.

[/quote]

Έγραψα τελευταίο της τριλογίας όχι του franchise. Εξαρχής η Lara που συστήθηκε με το Tomb Raider (2013) προοριζόταν για τριλογία.

H Lara θα συνεχίσει να υπάρχει. Πιθανότατα με διαφορετικό narrative και διαφορετικό gameplay και χωρίς τη Luddington στο motion capture/voice over. Κάνεις δεν ξέρει ακόμα. Πάντως η ιστορία ολοκληρώθηκε (με βαση τον αρχικό σχεδιασμό) ανεξάρτητα από τις πωλήσεις.

[quote quote=505856]Νομίζω παρόμοια είχαν εξελιχθεί τα πράγματα και με το DE: Mankind Divided, ας ελπίσουμε να μην είναι και η κατάληξη ίδια :/

[/quote]

Η  Eidos Montreal ανέλαβε το Shadow of Tomb Raider (η Crystal Dynamics είχε support ρόλο) και τώρα πάει να βοηθήσει στους Avengers. Και να θελαν να φτιάξουν Deus Ex τους έχουν φορτώσει με άλλες δουλειές.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Πέφτει κραξιματάκι.

https://steamed.kotaku.com/shadow-of-the-tomb-raider-gets-review-bombed-for-going-1829919139
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κάτι έχει η Σκουέρ και σκοτώνει τις τιμές της στο άψε σβήσε, ντεουσέξ, τζαστκώς, αυτό, όλα βασικά. Μόλις δουν για 3-4 δευτερόλεπτα να σταματήσει να φέρνει κέρδη το γκέημ, μπαμ σέηλ αμέσως.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το ξεκίνησα πριν λίγο και εγώ. Είναι μόνο η δικιά μου ιδέα ή το animation είναι κάπος περίεργο στα βιντεάκια; Νιώθω ότι οι εκφράσεις είναι κάπως περίεργες ώρες ώρες καθώς και η κίνηση λίγο σπασμωδική
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
Να πω ότι παίρνω πίσω ότι αίσθηση είχα για το tomb raider καθώς περίμενα την ίδια μεγάλη απαγοήτευση που είχα νιώσει στα προηγούμενα που είχαν μετατραπεί σε ένα action αχταρμά χωρίς καμία σύνδεση με τον κόσμο του tomb raider.
Αυτό το game έιναι απλά απολαυστικό και έχει επανέλθει 100% η χαρά της εξερεύνησης με τα tomb του να είναι φοβερά καλοσχεδιασμένα.
Το game μου έδωσε ξανά την αίσθηση των πρώτων tomb raider και σε βάζει στον ρόλο και στην ουσιά του game όπως ήταν πάντα.
Και μόνο που υπήρχε και επεισόδιο από το mansion εμένα μου φτάνει αν και εδώ η ιστορία με τον πατέρα της lara έιναι αρκετά διαφορετική από αυτή που ξέραμε στο πρώτο νομίζω η το δεύτερο δεν θυμάμαι :p
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
^Κανά trle ακόμα δεν δοκίμασες ε; Ακόμα περιμένεις την SE να βγάζει ορίτζιναλ, ορθόδοξο Tomb Raider; Στο περίμενε θα μείνεις.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και εμένα μου άρεσε πολύ το Shadow. Συμφώνω απόλυτα ότι έχει επιστρέψει πλήρως η έννοια της εξερεύνησης και παίζει πρωταρχικό ρόλο στο gameplay. Είχε και τις χολυγουντιανές σκηνές που τρέχεις ενώ καταστρέφονται τα πάντα πίσω σου για να ανεβάζει λίγο το τέμπο. Οι μάχες ήταν λίγες κατά την γνώμη μου, οπότε κάθεσαι και ανεβάζεις ολόκληρο skill tree για να μην το φχαριστηθείς. Εγώ για να έχει νόημα και να κρατήσουν λίγο παραπάνω το είχα βάλει στο Hard, αλλά και πάλι, με την Stealthy προσέγγιση του αίλουρου, να τρως αθόρυβα ότι έχει μείνει μόνο του, ήταν αρκετά εύκολες. Θα μου άρεσε για να το ισοσταθμίσουν, σε κάποια σημεία όταν επιστρέφεις ξανά για collectibles να έβγαζε μερικούς εχθρούς για να έχεις να ασχολήσε όπως έκανε το πρώτο. Η ιστορία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν με πείραξε. Tomb Raider πήγα να παίξω, δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο η ιστορία, αλλά η εξερεύνση και όπως έιπαμε τα κατάφερε καλά σε αυτό. Ακόμα και τα side quests μου άρεσαν προσωπικά. Κρίμα πραγματικά που ήταν το τελευταίο της σειράς , για την ώρα, γιατί πιστεύω ότι είχαν βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στην εξερεύνηση και την μάχη. Το μόνο που δεν μου άρεσε για κάποιο λόγο ήταν το animation στα cut scenes. Μου φαινόταν η κίνηση κάπως σπαμωδική και όχι ομαλή. Και τα facial animations ήταν λίγο για τα σκουπίδια. Τις περισσότερες φορές φαινόταν σαν γκριμάτσα η έκπληξη.... Και που να πάρει γιατι έχουν μια μανία να αλλάζουν την Lara;;;; Όπως ήταν στο Reboot ήταν τέλεια. όμορφη, αλλά ανθρώπινη. Στο 3 δεν μου άρεσε καθόλου. Βέβαια αυτό είναι τελείως προσωπική γνώμη, μιας και δεν έχω ακούσει άλλον να γκρινιάζει.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αν θέλετε κάτι όμορφο για τον τοίχο

 
Top Bottom