SILENT HILL f

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραίο κείμενο, Πάνο! Προφανέστατα δεν το πλησιάζω ούτε απ'έξω, αλλά χαίρομαι που αποτελεί άρτια διαδραστική εκδοχή Γιαπωνέζικου θρίλερ. Κάπως πρέπει να κρατάμε τους ανώμαλους σε καταστολή :)

Με το SH2 Remake ακομα να με περιμενει, εχει καιρο για να ερθει η σειρα του να παιχτει. Αλλα ως λατρης των Silent Hill αποκλειεται να το αφησω.

Προφανέστατα δεν το πλησιάζω ούτε απ'έξω
Μη μπερδεύεσαι από το setting (ιαπωνική πόλη και χαρακτήρες). Καμία σχέση με γουαίφου, ονίιιιιτσαν και άνιμε, απλά λέω.
Ίσα-ίσα είναι αρκετά ακριβές στην αναπαράσταση εκείνης της εποχής και ρίχνει στο μείγμα και τοπικό πνευματισμό.

Ναι, φαίνεται πολύ ποιοτικό θρίλερ, από τα καλά, που παίζει όντως σε κάποια φάση να δω, εδώ λειτουργεί η προσωπική μου προκατάληψη 100%, μα υπάρχει ελπίδα. Σε 5-6 χρόνια που θα είμαι έτοιμος για έτερη ποιοτική Γιαπωνεζίλα, μπορεί να ρίξω βλέφαρο :D

Κύριε Στέφανε μην φοβάστε. Δεν έχει πλοκάμια. Φαίνεται ότι είναι παραδοσιακό τρόμου από την επιλογή των πρωταγωνιστών. Έχουν πάρει κανονικούς Ιάπωνες, όχι τους άλλους τους πλοκαμοφόρους. Φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι σχιστομάτιδες και όχι γουρλομάτιδες.

Επίσης η πρωταγωνίστρια είναι πλήρως βασανισμένη ψυχολογικά. Ακριβώς ο τύπος ανθρώπου που θα μπλέξει με το silent hill και επίσης θα κληθεί εκεί να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του. Αυτό είναι το στοιχείο για εμένα που το κάνει να έχει σχέση με την σειρά.

Βγήκε μεγάλο update για το παιχνίδι. Μέσα στο σεντόνι ξεχώρισα τα εξής:

・Unskippable combat encounters are reduced across multiple sections

・Fewer enemies are placed across multiple sections

Well done.

Ολοκλήρωσα αισίως το 2ο play. Όντως κύλισε γρήγορα και ομαλά, για 2 λόγους:

Λιγότεροι εχθροί και λιγότερες υποχρεωτικές αρένες, όπως έγραφε και το τελευταίο patch, και μία σημαντική ability την αποκτάς αρκετά νωρίτερα σε σχέση με το πρώτο πέρασμα.

Επίσης στο τέλος σου δίνει τη δυνατότητα να skipάρεις μια διαδρομή 20-30 λεπτών (αναλόγως και πόσο γρήγορα παίζεις), την οποία δυνατότηα δεν χρησιμοποίησα μάλιστα γιατί δεν ήμουν σίγουρος τι παρακάμπτει και ήθελα να δω το patchαρισμένο game ολοκληρωμένο.

Back