What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Σημαντικές προσωπικότητες του αιώνα.

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να αρχινίσω και εγώ ένα σοβαρό thread. Αφορμή η σειρά Cosmos του Carl Sagan, καθώς και το "remake" αυτής που παρουσίασε ο Neil deGrasse Tyson.
Δεν θα 'πω ψέμματα, μέχρι πέρσι -τι πέρσι δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι- δεν ήξερα κανέναν από τους δύο. Όμως από τότε που είδα τα ντοκιμαντέρ τους πραγματικά βλέπω τα πάντα με άλλο μάτι.
Ακόμα και αν βαριέστε δείτε έστω το βίντεο που θα προσθέσω στο τέλος, ίσως αλλάξει τη νοοτροπία μερικών προς το καλύτερο.
(αν και εδώ που τα λέμε, λίγο-πολύ εδώ όλοι νομίζω πως έχουμε υγιή νοοτροπία, σε forum ακροδεξιών ή ακροαριστερών ή τζιχατιστών πρέπει να ειπωθούν αυτά).
Δεν είναι thread για να πουλήσω μούρη ή να το παίξω ψαγμένος. Την τύφλα μου είχα, αλλά τώρα που άρχισα να ξεστραβώνομαι θέλω να βοηθήσω και άλλους να ξεστραβωθούνε.
Mέχρι φέτος δεν ήξερα -και ντρέπομαι που το λέω- τον κύριο Καρλ Σάγκαν. Τώρα τον θεωρώ πραγματικά μία τεράστια προσωπικότητα. Και εύκολα θα τον τοποθετούσα στην top 5 λίστα μου σημαντικών προσώπων των τελευταίων δεκαετιών.
http://www.youtube.com/watch?v=kmP4Xzt0rN4
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://cdn2.pitchfork.com/news/56038/83d31fdf.jpg" alt="83d31fdf.jpg" class="bbcode_img" /></span>

[/νημα] :lol:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 
Top Bottom