What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player gaming και PC. Που βαδίζουμε;

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
Για αυτους που πεταγονται σαν την τσουτσου εχω το φαρμακο. Φστ και ξεμπερδεψες.

spray.jpg



Με την γειτονισσα παιζει δραματικο background. δεν χωραει οποιαδηποτε λεξη κλειδι για τις μοναχικες και συνηθως μεταμεσονυκτιες αναζητησεις στο ιντερνετ.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,824
Επίσης καλά τα λέμε για τα Multiplayer, αλλά είναι μια αγορά που κορέζεται εύκολα και με το καλό ή με το κακό θα το μάθουν και οι εταιρίες σιγά σιγά.
Ας πάρουμε για παράδειγμα το Pubg. Έκανε τον πάταγό του, γιατί δεν νομίζω ότι εκείνη την εποχή υπήρχε κάτι παρόμοιο. Ο λόγος που έχασε κοινό για το Fortnite είναι επειδή πρώτων είχε πολλά bugs Που δεν διορθωνόντουσαν και δεύτερον και κυριότερον είναι FREE. Κάπου εκεί έρχεται να καλύψει το Apex την μερίδα των παικτών που δεν γουστάρουν τα καρτουνίστικα γραφικά του Fortnite και το χτίσιμο και έχουμε άλλη μια επιτυχία. Από εκεί και έπειτα δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα καταφέρουν άλλα παιχνίδια BR να κάνουν τέτοια επιτυχία, εκτός αν εισάγουν κάτι τελείως ριζοσπαστικό και καινοτόμο. Όπως το Rocket League! Δεν νομίζω ότι στο Pc υπήρχε κάτι παρόμοιο.

Απλώς μέχρι να σκάσουν κάνα δυο φούσκες, ίσως όντως λιγότερα single player ΑΑΑ παιχνίδια να βγουν για το pc. Κάτι λυπηρό όχι μόνο επειδή θα βλέπουμε τις κονσόλες να παίρνουν τίτλους που θα θέλαμε να παίξουμε, αλλά γιατί καταλαβαίνουμε ότι πολλές μεγάλες εταιρίες δεν αγαπάνε αυτό που κάνουν και απλώς κοιτάνε τελείως πως θα βάλουν εύκολα λεφτά στο πορτοφόλι, αλλιώς θα στοχεύαν σε Single player παιχνίδια και ας μην είχαν το ίδιο εύκολο κέρδος. Ξέρω έτσι δουλεύει ο καπιταλισμός, αλλά ο καπιταλισμός είναι ο θάνατος του ρομαντισμού.

Βέβαια έρχεται και ένα Cyberpunk το οποίο είναι επιτυχημένο πριν καν κυκλοφορήσει, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε.

Το κακό με την συγκεκριμένη κατηγορία multiplayer παιχνιδιών, είναι ότι φτιάχνονται σχεδόν τσάμπα. Δεν είναι σαν τα ΜΜΟ που απαιτούσαν μεγάλο budget. Άρα για τις εταιρείες δεν είναι πρόβλημα να τα φτιάχνουν συνεχώς μέχρι να βρεθεί ένα που έπιασε. Και εάν πιάσει, τα λεφτά που βγάζουν είναι πολλαπλάσια από όσα έβγαλε η CDPR για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever. Δύσκολα θα γλιτώσουμε από αυτά λοιπόν προς χάρη των single player
 
Top Bottom