αυτο ακριβως, μαλαντρουά. (βαριομαντε να το γραψω, ειχα ηδη σεντονιασει, αλλά τωρα που το γραψε αλλος θα πεταχτω σαν μαλαπερδα και θα πω κι εγω την πινελιά μου.). ΑΥΤΗ η μανια για πολλαπλα πλειθρου και εντινγκς.
δεν λεω, γουστα ειν αυτα. ενας θελει να παιξει το κειμ 28 φορες και να κανει σιγα σιγα τα διαθεσιμα κουεστς. αλλλος (εγω) εχει ocd (κατσε συντομα να δεις τι σεντονι θα παιξει με το ocd μου στην βλαχαρα, μολις ολοκληρωσω...) και νιωθει οτι αν δεν δει τα παντα σ ενα χορταστικο πλειθρου εχει "αποτυχει". σπυριαζω μονο με την ιδεα οτι (καπως ετσι υποθετω θα ειναι) 2 ενπισήδες θα σου δινουν 2 βαρβατα σημαντικα κουεστς κι οτι και καλα θα πρεπει να βρισκεσαι σε 2 διαφορετικα μερη την ιδια ωρα και, αχ, ουπς, εχασες το ενα, μπρο. στο επομενο πλειθρου. δεν το νομί, μαγκες μου...
την εχω ξαναγραψει την παπαρια νομιζω, οτι αρκετο αγχος και συνεχεις επιλογες πρεπει να κανωμε στην rl, δεν το αντεχω να βρισκω το ιδιο σκηνικο στα κειμς που παιζω για να χαλαρωσω στο τελος της μερας.
βεβαια γουστα ειν αυτα. σεβομαστε την καθε ιδιοτροπια του καθενού. επισης μιας και το ειπες, οκ, κουντος που δεν παιζει στο βιντεο η υποκρισια του να βανωμε εναν δημοσιογραφο να μας ρωταει οτι θεμε εμεις και ν απανταμε γελαστα, αλλά τελικα εξισου γελοιο και κριντζυ μου φαινεται να περπαταμε στα δαση και στις γεφυρες και να αλληλογλυφομαστε (μμμμμμμμμμμμ, βουκολικο σεχ...) λεγοντας για την γαματη παιχνιδαρα μας. επισης γιατι πρεπει να ξερω την φατσα τους? δεν ειναι και λιγο ματαιοδοξο ολο αυτο? δειχνε αυτα τα ωραια τοπια και συγχρονως σκρηνς ή ανιμέσονς απ το κειμ και λεγε τα ολ αυτα που λες ως βοισόβερ στο βιντεο. του παικτου του αρκει νομιζω να ξερει το ονομα της εταιριας. βεβαια απ την αλλη, ετσι δεν θα ηξερα το ποση γοητεια προσθετει στο αριανακι η περιεργη δομη της μυτουλας της.
παντως στηριζω ακομα. το σετινγκ, το λωρ η εποχη και η κεντρικοευρωπαικη αυρα ειναι δυνατα συν και φαινονται μερακληδες τα παιδια. απλα κανω νιτπίκι, μαλλον γιατι ψιλοειρωνευτηκαν τον Aσπρόλυκο. ετσι κι αλλιως δεν ωφελει το τρελλο χάιπ απο τωρα. δεν το βλεπω πριν το 28 με 29 στις οθονες.