By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχετε ακουστά τους Rhodium? Πολύ καλοί power, είναι από τους λίγους δίσκους που actually αγόρασα.
Ο Mike Livas στα φωνητικά (στον πρόσφατο δίσκο) είναι η καλύτερη νέα φωνή που έχω ακούσει την τελευταία δεκαετία!
Κρίμα πάντως που προχθές το συγκρότημα έλυσε τη συνεργασία του με τον Mike.
Παρακάτω βίντεο από πλάνα στο Crow όπου είχε live παρουσίαση του Sea of the dead δίσκου (φαν φακτ, στο 2¨07 διακρίνεται το κούτελό μου)
Χαλαρά το καλύτερο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ για μένα. Βρίσκεται στην deluxe edition.
Δυνατό ρεφρέν, αλλά μέχρι εκεί κατ' εμέ. Όσον αφορά το Obsidian, νομίζω ότι έχω να κολλήσω έτσι με δίσκο των PL από το 2012 (Tragic Idol).
Έλα ρε, ήμουν και 'γω σ' εκείνο το live. Το τελευταίο της χρονιάς όπως αποδείχθηκε.
Ωραία μπάντα και καλός δίσκος, αν και δυστυχώς εκτός του Mike Livas, έφυγαν ήδη κιθαρίστας και μπασίστας. Πάντως ο Livas είναι γνωστός γυρολόγος και δεν περίμενα να μείνει στους Rhodium. Τσέκαρε και αυτούς, αν σου αρέσει η φωνή του.
Γ'ινεται χαμούλης σε αυτό το λινκ.![]()
Οι απόλυτοι black metal δίσκοι της εποχής του social distancing (Part II)
Το Footnotes εξιστορεί τα κατορθώματα καινούργιων μαυρομεταλλικών διαμαντιών που θα άκουγαν και μη μαυρομέταλλα αυτιάwww.rocking.gr